Hanımlar çok utandıgınız anları anlatıverin bakalım :)

Ay bu da tamm bi rezalet :))) o kadar insan içinde hemde

Neyseki itiraf etmişsin.Çünkü düzeltmeye çalıştıkça insan daha çok eline yüzüne bulaştırıyor..:)))
Kadın ilk başta hatırlarınki dedi..bende..biraz afallayıp tanımazmıyım Meral ablacım demistim:)))yalnız ondan sonra..bildiğin miçmak gibi olmuştu:)))

Gecenlerde de iki whatsapp grubum var.birinde samimi arkadaslarim brnde kuzumun okulundan bi kac veli.arkadas grubunda ki ozlem e patlican emojisi atip ozi bu sana grsin emi yazdm yolladm.dakika gecmedi bi suru msj bi acar bakarm ki veli grubuna atmsm herkes yikilio ben yerin dibinde

Maşallah çocukta hemen size atmış topu ay ne güldüm ama

Ödüm kopar okul grubunda pot kırmaktan.
Bir de bizim okul grubunda eşlerimiz de kayıtlı

Kardeşimle kavga etmiştik evden çıktı gitti o da.
2 dk sonra kapı çaldı yine o geldi sandım, ne var yine ne istiyorsun pislik diyerek kapıyı açtım ki karşımda komşumuz.
Ay böyle rezilliklere bayılıyorum. Çok gülüyorum ama başıma geliyor sonra :)

Birgün bende de arkadaş vardı. O ara eşim geldi. Dışarı girip çıkıyordu o yüzden kapıyı açık bırakmıştım. Eşim de o ara su sipariş etmişti unuttum. Zil çaldı iki üç kez kızdım bağırıyorum yaa kapıyı açık bıraktım girsene diye. Baktım gelen yok bi gittim adam bana gülüyor pardon yaa ben eşim sandım dedim artık :)

:))

Çok fenaymış bu samimi halini inceliklerine kadar görmüşler :)

Simdi ki evimize yeni tasnmisiz. ilk wc keyfim sabah girdim ama inanilmaz gazim var ben tabi evimin bana vermis oldugu rahatliga dayanarak zart zart takiliorm coook afedersnz.bir de bogazm tikali bogazimi temizliorm.(yanda ki kimse wc dekinin bayan oldugunu anlamstr yani sesmden)sonra bi tkrti duydum yan tarafla bzim tuvaletler bitisikmis meger.ustelik duvar duvar degil araya ortu cekmsler sanki.o duydugum da yan tarafn tuvaletten ckarken ckardigi kapi sesiymis.nsl utandm kac gun karsilasmamak icin mucadele ettm.evinde bile rahat yok insana

Bende rezalet bitmez gdeyim iyisi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…