- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.591
- 498
- Konu Sahibi Prensess12
-
Ay bu da tamm bi rezalet :))) o kadar insan içinde hemdeE cok ama birini anlataym madem.birgun kuzucugumla otobuse bindik yolda gidiyorz otobus full cekiyor.bizimki kucagimda zaaaartttt diye bir saldi herkes dlndu bana bakiyor.ben tam kuzum ayip dyecekken sipam anne nye yapiyorsun boyle seyler demesn miölür msn öldürür msn derler ya oylr bi rezalet yolcularn gozlernde ki o bakslari hiiiic unutmadm
İyi geceler canım. Topik yerinde duruyor aklına geldikçe yazarsın :)Kizlar şarjım az uykum çok.İyi geceler yazarım yine.İyi oldu bu topic..:))
Kadın ilk başta hatırlarınki dedi..bende..biraz afallayıp tanımazmıyım Meral ablacım demistim:)))yalnız ondan sonra..bildiğin miçmak gibi olmuştu:)))Neyseki itiraf etmişsin.Çünkü düzeltmeye çalıştıkça insan daha çok eline yüzüne bulaştırıyor..:)))
Maşallah çocukta hemen size atmış topu ay ne güldüm amaE cok ama birini anlataym madem.birgun kuzucugumla otobuse bindik yolda gidiyorz otobus full cekiyor.bizimki kucagimda zaaaartttt diye bir saldi herkes dlndu bana bakiyor.ben tam kuzum ayip dyecekken sipam anne nye yapiyorsun boyle seyler demesn miölür msn öldürür msn derler ya oylr bi rezalet yolcularn gozlernde ki o bakslari hiiiic unutmadm
Aynen valla çok utandımAy karizma yerle bir :)))
Zamane cocuklari efenimMaşallah çocukta hemen size atmış topu ay ne güldüm ama
MalesefAy bu da tamm bi rezalet :))) o kadar insan içinde hemde
İyi geceler canımKizlar şarjım az uykum çok.İyi geceler yazarım yine.İyi oldu bu topic..:))
Gecenlerde de iki whatsapp grubum var.birinde samimi arkadaslarim brnde kuzumun okulundan bi kac veli.arkadas grubunda ki ozlem e patlican emojisi atip ozi bu sana grsin emi yazdm yolladm.dakika gecmedi bi suru msj bi acar bakarm ki veli grubuna atmsm herkes yikilio ben yerin dibinde
Zehir gibiler maşallah . Çok kötü bozmuş ya unutamam bunuZamane cocuklari efenim
Ay böyle rezilliklere bayılıyorum. Çok gülüyorum ama başıma geliyor sonra :)Kardeşimle kavga etmiştik evden çıktı gitti o da.
2 dk sonra kapı çaldı yine o geldi sandım, ne var yine ne istiyorsun pislik diyerek kapıyı açtım ki karşımda komşumuz.
:))Gecenlerde de iki whatsapp grubum var.birinde samimi arkadaslarim brnde kuzumun okulundan bi kac veli.arkadas grubunda ki ozlem e patlican emojisi atip ozi bu sana grsin emi yazdm yolladm.dakika gecmedi bi suru msj bi acar bakarm ki veli grubuna atmsm herkes yikilio ben yerin dibinde
Aman kmseye vermesn rabbim feci rezillikZehir gibiler maşallah . Çok kötü bozmuş ya unutamam bunu
Çok fenaymış bu samimi halini inceliklerine kadar görmüşler :)Gecenlerde de iki whatsapp grubum var.birinde samimi arkadaslarim brnde kuzumun okulundan bi kac veli.arkadas grubunda ki ozlem e patlican emojisi atip ozi bu sana grsin emi yazdm yolladm.dakika gecmedi bi suru msj bi acar bakarm ki veli grubuna atmsm herkes yikilio ben yerin dibinde
Gormeyeydiler eyiydiÇok fenaymış bu samimi halini inceliklerine kadar görmüşler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?