Hanımlar düşünmekten başım çatlayacak bi' el atıverin

Bir görüp tanımakta fayda var.Tamamen anlatılanların dışında birisi de çıkabilir.
İnanç konusundaki hassasiyetini baştan belirtirsen iki taraf için de daha iyi olur.

Düğünden düğüne içiyorsa birşey değil ama içkili yerlerde eğlenmeyi seven biriyse,o da seninle gezmekten zevk almayabilir.

yok canım erkek değilsen alınmana gerek yok sana iyi içmeler

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim her biri ayri ayri degerli benim icin.
Olay dinli dinsiz ya da iciyor tu kaka degil.
Kimse alinsin istemiyorum. Herkes kendi hayatini yasiyor sonucta.
Ben kendi bakisimla kiyaslayinca ikimiz aradindaki denge ya da dengesizlige yorum yapilsin istedim.
Kisisel saldirilara donmesin konu olur mu
Cok tesekkurler simdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bunlari bosver sen. Anasinin agzina bakiyor mu? Senden para kaciriyor mu? Kari kiz pesinde mi ? Dayagi var mi ? Senden karsiliksiz fedakarlik bekliyor mu ? Onemli olan bunlar.

Ha icki konusuna gelince arada sirada icen biriyse bunu da sorun yapma.

Beklentilerinizi anlıyorum, bence net konuşmalısınız
Ne tarafa düşecek diye beklemek alınacak bir risk değil
Ben reddeden biriyle evlenmek istemezdim , hayatı paylaşmak kolay değil bence
İnançlarınıza saygı gösterirsiniz olayı değil bu evlilik , sizin inandığınıza inanmayan belki zamanla inancınıza saygı göstermeme
Riskini almam şahsen
Çocuk konusu ayrı problem bana göre
İçki konusunda birsey diyemem ama 7 gün durmadan içme durumu bana ters ki arada düğün, sosyal ortamlarda bizde eşimle alkol alırız
Bence iyi düşünüp tartmak lazım

O kismi hic bilmiyorum iste
Ailesi iyi bir aileymis ama aile ici iliskileri hakkinda bir bilgim yok

Masallah ne kadar guzel
Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Ben imreniyorum eslerin uyumuna dunyadaki cennet iste

Alkolü severim. Kimseye de zararım yoktur içince, gider uyurum.
O zaman ben inançlı değilim demek
Sizde omzumdaki meleksiniz galiba

Deme oyle :)
Musluman olup ibadetini aksatmak, zaman zaman gunaha bulasmak ayri
Allah'i yok saymak tamamen ayri bir konu.
Olayi kisisellestirmeyelim ne olur guzel guzel fikir verin bana saglamlarindan

Yok canım benim. Sana değil lafım zaten . Senin öyle bakmadığını biliyorum :)
Ben tanı diyorum zaten :)

Benim yasadigim yerde de oyle
Helal kazaniyor mu
Abdesti namazi var mi
Ailesi temiz mi diye sorulur ilk

Yahu sart sunmak da kotu geliyor bana adami zapturapt altina almak gibi olur sanki.

Yok canım benim. Sana değil lafım zaten . Senin öyle bakmadığını biliyorum :)
Ben tanı diyorum zaten :)

Ortak bir yonumuz var zaten
Ikimizin de atlatacagi bir zorluk insallah

Tanismadan anlayamazsiniz bence anlasip anlasamayacaginizi. Once bi tanisin bence bikac kere konusun iciniz isinir yada isinmaz zaten. Diger konulari ondan sonrakonusursunuz bence. Bakarsinizki cokisrarci bazi seylerde kesersiniz konusmayi.
Simdi bu riske niye gireyim diye dusunuyorsunuz muhtemelen ama eger evlenmek gibi birniyetiniz varsa birileriyle tanismadan nasil olacak bu. Mecburen bikac riski daha girmek gerekecek sanirim. Ins hayirlisi olur hakkinizda

Acıkcası benim de yaşım geciyor ve benimde kriterim var.bu kriterleri koymamdaki en büyük sebep benim mutluluğum ve inşallah olursa cocuklarımın mutluluğu .bende dinime bağlı biriyim.ve dinimizce de bir kadının evleneceği erkeğin dinen daha üstün olması daha iyidir. Bence yasının gecip gecmemesi önemli değil.mutlu olacağın insanı bulman önemli.unutma taviz tavizi getirir. Ve ya sen onun gibi olursun yada o senin gibi.hangi taraf baskınsa artık..iyi düşün iyi tart:)

cok şey gelebilir ama bence istiareye yatin. Dualarinizda da ictenlikle allhim hayirliysa olsun degilse olmasin deyin. Acaba diyerek karar vermek kumar oynamak gibi bisey

Kesinlikle şans vermelisiniz. Benim ailem oldukca muhafazakardir. Ben de cehennemin dibinde de olsam namazimi kacirmazdim. Ama icmekten bira göbeği yapmis biriyle evlendim. Biz basta konustuk bu durumu. Seni degistirme niyetinde degilim, fakat icki butun kotuluklerin anasidir ve ben icen biriyle evlenemem dedim.
O da artik icmem, evlenince birakacagima söz verdim dedi.
Aynen anlattiginiz gibi ailesi taninmis iyi insanlardi.
Ama bilemiyorum her erkek bunu yapar mi?
Ben bu konuda şanslıyım diye düşünüyorum. Yalan da söylüyor olabilirdi.
Ha bu arada ilk esim namaz kilardi, orucunu tutardı. Dini konularda mangalda kül birakmazdi.
Lakin katıksız o..cocuguydu ..

Suan sorgulama asamasinda, dua et bu islem ateizmle tamamlanmasin. Cunku ateist biriyle degil evlilik arkadaslik bile zor.

Ya canım benim müslümanım diyipte haram yenilen küçücük cocuklarımıza bile yan gözle bakılan bi ülke olduk kı %90 ımız Müslüman.. Sen insanlığına bak. Sana değer veriyor mu seni seviyor mu önemli olan bunlar unutma her koyun kendi bacağından asılır.. İçme konusuna gelince ara sıra bırak içsin ama illa olmaz diyorsan bunu baştan konus.. Bence ilk sıraladığın maddeler evet demen için yeterli..

Kişiliği önemli, burda evli olan insanların hemen hemen hepsi müslüman ama kavga edip ayrılan bir sürü çift var. Sen eğer karakteri oturmuş, dürüst ve saygın kişilikli bir insan olduğuna kanaat getirirsen kesinlikle ona seni tanıma fırsatı ver.. Din dediğimiz şey tamamen bireysel değil midir zaten? Eğer senin inançlarına ibadetlerine saygı gosterirse hiç bi sıkıntı olmaz bence. Umarim mutlu olursun:)

Ateist insan olunce yok olucagini dusundugu icin saglikli bi psikolijisi olmuyor. Bu yuzden dedim bana itafen yazdiysan.

evlenirken sadece; dini ahlakı ve işi varmı ona baktım..
Peygamber efendimizde güzel ahlak ve dini güzel olanı seçin buyurmuş..
Elhamdülillahh hepimiz müslümanız ama dinde şüphe yokturr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…