Hayirlisi olsun, insallah adama isinirsiniz. Bir taniyin bakalim, belki cok seveceksiniz.
yok canım erkek değilsen alınmana gerek yok sana iyi içmeler
Canim bunlari bosver sen. Anasinin agzina bakiyor mu? Senden para kaciriyor mu? Kari kiz pesinde mi ? Dayagi var mi ? Senden karsiliksiz fedakarlik bekliyor mu ? Onemli olan bunlar.
Ha icki konusuna gelince arada sirada icen biriyse bunu da sorun yapma.
size gelince..anladığım kadarıyla inançlı birisiniz alkol sizin için sorun olacak bu bir. ikincisi belli bir yaşa gelmeniz kriterlerinizden vazgeçeceğiniz anlamına gelmez. şu olsun bu olsun diyebilmelisiniz burdaki yorumlara takılmayın.bnde 28 yaşında evlendim ve tek kuralım vardı yakışıklı olacak ve imanlı olacak...o yüzden bu yaşa kaldım ben.öyle birinide buldum ve çok mutluyum hamdolsun.
Alkolü severim. Kimseye de zararım yoktur içince, gider uyurum.
O zaman ben inançlı değilim demek
Sizde omzumdaki meleksiniz galiba
Deme oyle :)
Musluman olup ibadetini aksatmak, zaman zaman gunaha bulasmak ayri
Allah'i yok saymak tamamen ayri bir konu.
Olayi kisisellestirmeyelim ne olur guzel guzel fikir verin bana saglamlarindan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ablacım bizde bi adet vardır nişanlanmadan önce bütün aileye sormak lazım amca dayı hala teyze nene dede büyük kuzenler vs. Soruk hepsine izin veriyormusunuz onlar tek söylediği " namaz kılıyorsa kızda istiyorsa verin". Gerisi boş ya onemli olan bu.
İllada istiyorsan abla söyle şartlarını kabul etti etti etmedi kapı orda sapı orda dersin :))))
Ohepsiyahgiyer
Yok canım benim. Sana değil lafım zaten . Senin öyle bakmadığını biliyorum :)
Ben tanı diyorum zaten :)
Kesinlikle şans vermelisiniz. Benim ailem oldukca muhafazakardir. Ben de cehennemin dibinde de olsam namazimi kacirmazdim. Ama icmekten bira göbeği yapmis biriyle evlendim. Biz basta konustuk bu durumu. Seni degistirme niyetinde degilim, fakat icki butun kotuluklerin anasidir ve ben icen biriyle evlenemem dedim.Merhaba herkese mevzuyu uzatmadan konuya gireyim.
yaş kemale erdi 33 yaşını doldurdum 34 diyeyim içindeyim çünkü.
şimdiye kadar bir tek ilişkim oldu. mahvetti bitirdi zaten ondan sonra bir daha cesaretlenip kimseye evet diyemedim
evlilik görüşmelerim zaten içler acısı kahkahayla ağlanacak kadar abuk sabuk görüşmeler oldu ve görüldüğü üzere hiçbirinden bir sonuç alamadım.
bu günlere kadar geldim anlayacağınız.
gülünesi bir durum ama benimle tanışmak isteyen biri var şu aralar. yaklaşık iki aydır bir fiil kaçıyorum tanışmamak için (sebep: daha önce ki görüşme deneyimlerim + bu da olmayacak zaten kendimi neden yorayım ki düşüncesi)
en sonunda artık bahane edecek bir şey kalmayınca görüşmeyi kabul ettim daha doğrusu bir arkadaşımın nişanlısının arkadaşı bu adam. araya bizimkiler girdiler.
ama iki gecedir beni uyutmayan bir sıkıntım var o konuda yorumlarınızı istiyorum.
eş adayının iyi yönleri:
1- eğlenceli, sempatik bir adammış
2- oldukça zeki, okumayı araştırmayı seven biriymiş
3- merhametli ve yardımsevermiş. ihtiyacı olana koşarmış ve oldukça iyi huyluymuş
4- güzel bir mesleği var
5- oldukça temiz ve sevilen bir ailenin oğlu
6- aynı memleketin insanlarıyız, aynı kültürdeniz
7- tip olarak da normal insan evladı işte hani ısınayım dersen ısınması oldukça kolay
kötü yönleri: (hanımlar bu konudaki yorumlarınızı hassasiyetle yapmanızı rica ediyorum malum hassas konu kimseyi üzmeyelim)
1-dini yönden biraz zayıf, yani bayağı zayıf. Kur'an mealini okuyormuş, kafasına takılan konuları araştırıp cevap bulmaya çalışıyormuş ve söylediği şuymuş "bu iş bittiğinde iki taraftan birine düşeceğim ama hangi taraf bilmiyorum". Durmadan bir acaba ve neden soruları soruyor anladığım kadarıyla.
üniversiteye kadar ibadetlerini yapıyormuş eksiksiz, üniversiteden sonra hiçbir şey yok.
2- arada sırada, düğünde eğlencede de olsa "hadi içelim" dendiğinde "e hadi bakalım" diyen biriymiş. alkol alıyor yani.
bana gelince, ben kendi halinde bir insanım. elhamdülillah müslümanım, ibadet kısmında elimden geldiği kadar aksak gedik de olsa yapmaya çalışıyorum. alkol kullanmadığım gibi kullanılmasına da sıcak bakan biri değilim.
şimdi tüm bunlar benim kafamı aşure haline getirmiş durumda.
yaşım ilerliyor
anne olmak istiyorum
yuvam olsun istiyorum
bu adayın ilk kısımdaki özellikleri beni benden alsa da diğer mevzular yüzünden içimde kocaman bir korku var.
diğer yandan da armudun sapı, üzümün çöpü diyerek kısmetimi kendi elimle de kapatmak istemiyorum.
ben n'apayım hanımlar düşünemiyorum artık.
Teşşekkürler hepinize şimdiden
Ya canım benim müslümanım diyipte haram yenilen küçücük cocuklarımıza bile yan gözle bakılan bi ülke olduk kı %90 ımız Müslüman.. Sen insanlığına bak. Sana değer veriyor mu seni seviyor mu önemli olan bunlar unutma her koyun kendi bacağından asılır.. İçme konusuna gelince ara sıra bırak içsin ama illa olmaz diyorsan bunu baştan konus.. Bence ilk sıraladığın maddeler evet demen için yeterli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?