Eski sertliği yok yani insan anlıyo ama hani yeterli sertliğe ulaşmazsa birlikte olamayız diye düşünüyorum. Ama yanlış mı bilmiyorumne oluyor mesela,nasıl karar verdiniz?
Evet öyle diyim size. Hani biraz kaba bi tabir olucak ama dokunduğumda o sertlik yokEskisi kadr hissetmiyor musunuz
Orta yaşlarda ise genellikle ,Eşimle bir haftalığına tatile çıktık tatilde ve tatilden önceki dönemde hiç bir problem yoktu eşimle tatilden döndük işten çok geç çıkıyo şu sıralar ve eşimde sertleşme problemi olduğunu düşünüyorum. Sertleşme problemi olduğunda nasıl olur beni bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü eskisi gibi değil
Esinin bir madde kullanmadigina emin misin. Cunku benimde ayni problemim vardi ve esim eroin bagimlisi olmus. Simdi tedavisini yaptirdik. Allah yardimcin olsun....Eşimle bir haftalığına tatile çıktık tatilde ve tatilden önceki dönemde hiç bir problem yoktu eşimle tatilden döndük işten çok geç çıkıyo şu sıralar ve eşimde sertleşme problemi olduğunu düşünüyorum. Sertleşme problemi olduğunda nasıl olur beni bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü eskisi gibi değil
Şimdi bir sorun kaldı mı hiçEsinin bir madde kullanmadigina emin misin. Cunku benimde ayni problemim vardi ve esim eroin bagimlisi olmus. Simdi tedavisini yaptirdik. Allah yardimcin olsun....
Cok sukur tedaviden sonra normale dondu canim.Şimdi bir sorun kaldı mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?