Hanımlar eşimde sertleşme problemimi oluştu acaba

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Eşimle bir haftalığına tatile çıktık tatilde ve tatilden önceki dönemde hiç bir problem yoktu eşimle tatilden döndük işten çok geç çıkıyo şu sıralar ve eşimde sertleşme problemi olduğunu düşünüyorum. Sertleşme problemi olduğunda nasıl olur beni bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü eskisi gibi değil

Eşimle bir haftalığına tatile çıktık tatilde ve tatilden önceki dönemde hiç bir problem yoktu eşimle tatilden döndük işten çok geç çıkıyo şu sıralar ve eşimde sertleşme problemi olduğunu düşünüyorum. Sertleşme problemi olduğunda nasıl olur beni bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü eskisi gibi değil
Orta yaşlarda ise genellikle ,
Stres, diyabet , kalp rahatsızlıkları , damar tıkanıklığı , yediği herhangi bir hormon bozabilen bı yiyecek ... Vs ... Bunlar sebep olabilir . Dr a başvurmak en iyisi .

Esinin bir madde kullanmadigina emin misin. Cunku benimde ayni problemim vardi ve esim eroin bagimlisi olmus. Simdi tedavisini yaptirdik. Allah yardimcin olsun....

Dönem dönem erkeklerde bu tip şeyler görülebilir . Hatta hiç sertleşememe gibi durumlar gayet normal. Biz kadınlar nasıl her an ilişkiye hazır değilsek erkeklerde olmayabilir.
Bu sorunun genelde fizyolojik bir sebepten olmuyor, insanlar bunu büyüttükçe bu sorun çözümlenmez bir hal alıyor.

bu da bir dönemdir muhtemelen . Erkeklerin dönemsel olabiliyor böyle ara ara tam sertleşemez . Ama mesele sevişiyorsunuz ve boşalıyor dimi ? Etkilenmeyen adam nasıl boşalsın üstüne gitme sende kendini düşünüp yorma .

Back
X