Hanımlar Fikirlerinize İhtiyacım Var :(

hanimefendi nakli yapmak istemiyorsaniz yapmayin, kimse sizi buna zorlayamaz. ama cocuk konusunda bence biraz abartiyorsunuz istemeden, bebek ikinizin de evladi ne demek dikkatsiz? babasidir yapacak, hele ki siz boyle onemli bir ameliyat gecirecekseniz yuz kat bin kat fazla yapacak. cocugunuz bir sure zorlanir ama siz yatalak kalacak degilsiniz ya yine cevresinde olacaksiniz. cocuk uzerinden dramatize etmeyin bence, siz kendi kararinizi verin.

Bence kadavra varsa şansınızı deneyin annenizi dinlemek zorunda değilsiniz başka seçenek olmasaydı illaki verin derdim
Şimdi kadavrada 1. Sıradayız geçen çıkan karaciğer ilk sıradaki hastaya uyumlu oldu. O hasta 6 aydır o hastanede kadavra sırasındaymış ve bu çıkan karaciğer 3. Karaciğermiş ilk 2 damarları uyumlu olmamış. Ortalamaya baktığımızda 2 ayda 1 karaciğer çıkıyor kadavradan oran çok yüksek ve iyi ama babamın durumu da çok kötü ve gün geçtikçe kötüleşiyor

Başka yardımcım yok maalesef annem ameliyattan sonra babamla ilgilenecek ablam zaten hiç bir işin ucundan tutmaz .. kimsem yok yani
zor bir durum Allah yardımcınız olsun hepinizin de. hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun inşallah.
babanız için başka çare yok maalesef bir sürece girmek zorundasınız..

10 gün bi şekilde geçer gider ama pişmanlık vicdan azabı bir ömür geçmez.Agır bi hastalık geçirip cocugunuzdan ayrı kalacak da olabilrdiniz eşiniz için de aynıları geçerli.Bence siz bu kısma değil babanızın sağlıkla yaşayacagı kısma odaklanın.Ek gıda alan bebek bi şekilde bakılır.

Olur öyle yaparım

Benim için vermemek bir seçenek olmazdı çünkü BABA, babamın hayatını kurtarma şansım varken ona bu şansı vermezsem kendimi ömür boyu affetmezdim.
Ameliyattan bir süre sonra daha iyi olacaksınız zaten yani bebeğinizi otururken de alabilirsiniz o şekilde de bağ kurabilirsiniz yani kucağınıza hiç alamayacak değilsiniz, kaldı ki anneniz falan da yardımcı olur siz eşiniz dışında.

Rica ederim hayatta ne olacağı belli olmaz. Ayağınız kırılmış gibi düşünün. Babanıza belki karaciğer çok iyi gelmez belki çok iyi gelir bilemeyiz ama en azından siz evlat olarak yapabileceğiniz her şeyi yapmış olursunuz ve vicdanınız rahat eder.

Lady Mary konu sahibi yorumumu beğenip teşekkür etti senin bu kadar tetiklenmene gerek yok

Haklısınız , başka hastanede eniştemin karaciğeri uyumlu çıktı 3 ay kadar oyaladı babamı bi vercem bi vermcm diye zaten ozamanda kötü bir süreçten geçtik şimdi benimki olmuşken benim vazgeçmem demek babamın yıkılması demek ona da gönlüm zaten razı değil

Ablacım pek ciğerini veresin yok gibi duruyor kusura bakma da... Babasıdır ogrenir. 16 ay küçük değil artık. Bahane buluyorsun. Başka uygun donor yoksa vereceksin yani neyden kaçıyorsun baban bu sonuçta

Sana tavsiyem kadavradan alabiliyorsa yani 2. sıradaki babanıza sıra gelirse karaciğeri vermeyin kadavradan alsınlar. Yok alamazlarsa siz vermelisiniz anlıyorum bebeğinize sıkıntı olacak ama diğer tarafta babanız varsa çok üzülürsünüz vicdan azabı çekersiniz. Sonuç olarak vermelisiniz buda sizin imtihanınız

Ablacım pek ciğerini veresin yok gibi duruyor kusura bakma da... Babasıdır ogrenir. 16 ay küçük değil artık. Bahane buluyorsun. Başka uygun donor yoksa vereceksin yani neyden kaçıyorsun baban bu sonuçta
Kaçacak olsam Konya’da uyumlu çıkmayan ciğerimi gidip bir de Antalya da başka hastaneye göstermezdim uyup uymadığı bakılsın vereceğim diye …. Sadece kafamı karıştıran ya da korktuğum verdiğim ciğerin hem babamda işe yaramaması masada kalması hem kendi açımdan olan kısım. Vermeyecek olsam ya da öyle bi düşünce içinde olsam zaten bu topa başta girmem. 5 ay öncesine kadar Konya’da tedavi görürken doktorlar demedi ameliyat riskini .. benimki uyumlu olduğunu öğrendiğimiz Antalya’daki doktor dedi oyüzden bu düşünceler içindeyim .

Daha çok üzüldüm şu an babanıza ve yaşadığı hayal kırıklığına Rabbim kimseyi darda zorda koymasın babanıza da acil şifalar versin bence siz evladı olarak elinizden geleni yapın,
sizin kalbiniz evladınızın sevgisi ile dolu iken ne engel olabilir ki bağ kurmanıza, bir arkadaş yazmıştı siz de hasta olup ameliyat olabilirdiniz diye, çok haklı. Hepinize kolaylıklar diliyorum.

Masada kalacaksa bu elde olan bir şey değil evlatlık görevimiz bu en azından bunu yapmalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…