Hanımlar Fikirlerinize İhtiyacım Var :(

Baba ve aileyle ilgili sonradan yazdığınız detayları okuduktan sonra ben de vermez kadavrayı beklerdim çünkü kusura bakmayın bıçak altına yatmaya değecek bir aile gibi gelmedi. İnşaallah kadavra olur da onunla iyileşir babanız ama siz verseniz ve olası bir olumsuzlukta yine sizin yüzünüzden oldu diyebilirler sizi verdiğine vereceğine pişman ederler kaldı ki bebekli bir insansınız ben o riski almazdım.

dayım ve bizi tanıyan komşularım da sizin gibi düşünüyor.. çoğu kişi ufacık çocuğunla bukadar büyük fedakarlığı ailen hak etmiyor diyor. Teşekkür ederim konuyu bi kenara atmayıp okuyup değerlendirip tekrar fikrinizi yazdığınız için

Yani ben soruyu tam anlayamadım.
Vazgeçmek istiyorsunuz da bize mi soruyorsunuz?
Evladınıza bakım kısmında mı destek istiyorsunuz?
Ya da başka bir şeymi?

Yani ben soruyu tam anlayamadım.
Vazgeçmek istiyorsunuz da bize mi soruyorsunuz?
Evladınıza bakım kısmında mı destek istiyorsunuz?
Ya da başka bir şeymi?
Anne babanızla aranız iyi değil kötü şeyler yaşattı bu zamana kadar yanınızda olmadı, kardeşler arası ayrım yaptı , babanız alkole bağlı siroz hastası nakil olması gerekiyor 16 aylık çocuğum var ameliyat alıcı verici için zor bi ameliyat ve babanızında ameliyatta masada kalma oranı büyük. Siz olsanız karaciğerinizi verir miydiniz ? Yoksa bu insanlar için çocuğumdan ayrı kaldığıma kendimi kestirdiğime değmez deyip vermez miydiniz ?

Bu çok vicdana dayalı bence. iki senaryoyuda düşünüp kar-zarar oranına bakmak gerek.
Verdiniz, zorluğu yaşadınız sonra aileniz yine eski düzen devam etti bunda alınıp kırılacak mısınız? (Nakilde destek oldunuz diye minnet duymalarını beklememek gerekecek gibi)
Vermediniz, durumu ağırlaştı ve vefat etti. Keşkeleriniz olacak mı?

Benim bebegimde seninkine yakin oldugu icin 6 ay diledigince kucagina almamanin nasil bi zorluk oldugunu hem psikolojik hemde fiziksel olarak cok iyi anlıyorum
Alkolden sirozdan olmasa bile bence zor bi karar donor olmak babani cok sevseydin bile basit bi karar degildi kaldi ki aile baginiz kotuymus zaten
Vicdanini dinle bence
Bi cok kisi bu ayriligi basit gormus ama kucuk bebegi olan annler sizi cok iyi anliyor bence

Geçmiş olsun..Babanıza ne zaman teşhis konuldu?son evresi mi?eşim de siroz,ama şuan için nakil demediler..ilaçlarla devam şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…