Hanımlar Fikirlerinize İhtiyacım Var :(

ben gözümü kırpmadan veririm , karaciğer kendini çabuk yenileyen bir organ babanın vucudunun kabul etmesi biraz zaman alır o kadar. bebişiniz de sizden başka insanlarla bağ kurmayı öğrenir.dayım abisine böbreğini verdi 1 hafta sonra hastaneden çıkarttılar nakil olan dayım daha uzun süre kaldı çok şükür iki dayım da çok sağlıklı.

Normalde karaciğer ameliyatlarında risk %30 civarıymış alıcı için ama babamın akciğerlerinin yanlarındaki kasları eridiği için ameliyat esnasında kanamayı ve sonrasında bağışıklık baskılayıcı ilaçları kaldırması çok zor olacakmış. Ameliyatta riski normal karaciğer nakil ameliyatlarına göre yüksek maalesef

Keşke babamı yaşatma şansım benim de olsaydı acısı çok zor sonra pişman olursunuz ayrıca yıllar sürecek bir şey değil babası var elbet çocuğunuzu idare eder bu geçici bir süreç sonuçta
Not: babanızla ilişkinizi bilemeyiz tabi

Onun dışında babalık yapmadiysa sadece doğumuma katkı sağladıysa vermem onun günahı sevabida beni ilgilendirir kimseyi değil .Ben dua ederken bile sadece iyi insanlara Amin diyorum tüm insanlara etmiyorum .Bu nedenle bilemem tabiki sizde değermi değmezmi travma varmı yokmu gerçekten vermek ister misiniz sonuçta karaciğer sizinki benimki değil .Ver demek kolay .Baba kız ilişkisine bakardım ben zerre vicdan yapmam . Günahında bana sevabida bana karaciğerde benim

Hayatım boyunca herşeyimi kendim yaptım evliliğimde bile… ablama altın bileklikler 2 kere düğün çocuğuna doğacağı zaman dolabında. Bilekliğine alındı benim ne şahsi bi hediyem ne düğün ne doğan çocuğuma bi hediye alınmadı ailem tarafından. Eşimle evlendik 1 yıl sonra boşandık bi süre ayrı kalıp tekrar nikah kıymıştık boşandığımda evimin kirasını 1 ay ödemediler herşeyin altından kendim kalktım. Son ana gelene kadar 2 evlat arasında ben hep itilen ben hep hor görülendim insanın bazı şeyler içinden çıkmıyor işte yiyip yutamıyor düşünmeden edemiyor hayırlısı olsun diyelim Rabbim en doğru yolu göstersin bana inşallah

Yani doktorun ağırdan kastı 5-6 kilo bebek değildir diye düşünüyorum zaten ağır kaldırmıyorsunuz alıp kucağınızda oturursunuz tabii ki veririm babam o benim isterse masada kalsın evlatlık görevimi ben yapayım nefes bitmişse bitmiştir yani ayrıca acil durum bakıcı bulunabilir vicdan rahatlatmak için bahane aramayın istemiyorsanız basitçe istemiyorum diyin istememeniz de aynı oranda normal

Kocan ne diyo bu durumlara? O dışardan bir göz anlamıştır.

Evet ama konu sahibinin tavrına göre şekil alacak değilim
Ben sizin gibi bakmıyorum demekki

Tam olarak 5 kg ağır kaldırmamak gerekir dikiş bölgesinde fıtık oluşmaması için oğlum 11 kg ellerinizden öper sadece kaldırmak değil zorlamak bile tehlike yaratır o bölgede fıtık oluşursa ilaç tedavisi değil 2. Operasyon geçirmem gerekir.. fikrinize de saygı duyuyorum haklısınız bende bu yorumları duymak farklı fikirleri görmek için açtım zaten konuyu teşekkür ederim fikrinizi söylediğiniz için

Kocan ne diyo bu durumlara? O dışardan bir göz anlamıştır.
İlk başta oda baktırdı hatta iki hastanede de o baktırdı kendinin olmasını çok istiyordu ama olmadı onunki. Benimki olduğunda imza attı kabul etti inşallah kurtulur dedi sonrasında dediğim gibi ameliyat iptal olup annemden duyduklarımız akabinde kadavradan çıktığında bana söylenilenleri duyunca herkes kendini kurtarmak peşinde kimse seni düşünmüyo zaten biz bu zamana kadar elimizden gelenin fazlasını yaptık ben 2. Ameliyat için imza atmayacağım diyor şu an

Üzerinde ikinci defa düşüneceğim bir şey değil. Baba hasta ve ciğerime ihtiyacı var, bitmiştir. O aylar geçer, yaralar iyileşir, bebeğiniz de duruma alışır.
Ameliyat risklidir ya da değildir, %50 şans vardır ya da yoktur, fark etmez.
Bir ömür vicdan azabı çekeceğime, 1 yıl sıkıntı çekerim.

Rica ederim çocuğum olmadığı için kiloyu az sandım bende ama fark etmez ya yine de babam için değerdi ama yine diyorum aynı şekilde hayır ben nakil organ vermem diyene de saygı duyarım aaaa neden vermiyor diye düşünmem

mılllet cocugunu sabahtan aksama bakıcıya bırakıp calısıyor 6 aylıkken bıle . o kadar korkmayın uzaya gıtmeyeceksınız yıne sevgınızı verebılırsınız. yatalak anne de var bu dunyada cocukları anne yerıne koymuyor mu sankı.. bu evhamı bırakın vermek ıstıyorsanız verin. baskasınının baskısıyla donor olunmaz canına kanına bıle. hazır hıssetmemenız ve amelıyattan korkmanız da nnormal en ufak operasyonda bı komplıkasyon olabılıyor herkes masada kalabılecegını dusunerek gırıyor. ınsallah babanız saglıgına kavussun.

Ben kin tutan biriyim. Haksızlık da en hassas noktam. Ben vermezdim. Herkesin kendi bileceği iş. Sonrasında pişman olacaksanız verin. Nihayetinde benim vermeme sebebim verirsem pişman olup vermezsem pişman olmayacak olmam. Eger vermeyip rahatsiz olacak biri olsam o zaman kinime rağmen verirdim çünkü ic huzuruma çok önem veririyorum. Bana siz de vermezseniz vicdan azabı duyarmışsınız gibi geldi, bunu iyice bi tartın kafanızda. Bebeğe bakma kısmı ise bence gerçekten bahane. 2.cocuguna hamile olan bir cok kadin ya düşürme riskinden ya doğum sonrası dikişlerden vs derken zaten benzer süreç geçirebiliyor. Karar verirseniz varsayın ki 2.cocuk gibi bir sürece girdim.

Çocuğunuza elbet bakan bulunur bana bahane gibi geldi

Ben vermezdim. Bana baba olmamış bir adam içinkendi sağlığımı da, çocuğumun anne ihtiyacını da tehlikeye atmazdım. Ailem kötü yazmışsın aynen öyleler, annen iyi bir anne olsaydı senin ağzından konuşup senin bedenin hakkında karar vermezdi. Karaciğer nakli öyle böbrek gibi nitelikli bir nakil değil, vücudun reddetme durumu pek olmuyor, karaciğer zaten kendini yeniliyor kadavrada da sıra gelmiş işte ordan alsın. Veremem de dimdirekt, zaten hiç yanında olmamışlar bundan sonra silseler de sevseler de sana bir faydası olmayacak zaten kocana ve ailene sıkı sıkı sarıl, sana aile olamamış tiplerin baskısına sebep çocuğuna kocana yükler yükleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…