- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
Canım hislerime tercüman olmuşsun Valla aynı düşüncelerdeyim. Bu listede ilk bana okundu duaKızlar son zamanlarda sayfa ıle ılgılı bırcok sıkayet mesajı alıyorum. Hak vermıyor da degılım.
5 bın evet cok ama okumayan arkadaslar, lısteden cıkan arkadaslar oldukça kısı basına düşen sayı artıyor. Ben kendı istegime gore arttırmıyorum.
Sayfaya yenı kısı alınmayacak dememe ragmen her okumak ısteyen lısteye alındı ve kendıne okutup çıkanlar oldu. Sayfaya yenı kısı alındı ve takıbı yapılmadı. Bu sayfanın sahıbı ben degılım. Rica uzerıne düzenliyorum. Takıp edılmeyecekse yenı kısi alınmayacaktı.
Bu yapılan kul hakkına girmektir. Herkesın günahı kendı boynuna ben sadece uyarmakla mukellefim. Herkesın kendı bileceği ıs.
Basta 9-10 kısıyken sımdı 20 kısıye dayandık. Bastakı arkadaslar sadece 9 arkadastan dua almısken sımdı liste bitmiyor.
Kactı denılmesın dıye kendısıne dua okumayanlara dua okuyan arkadaslarımız varken kendıne dua okutup kaçanların olması da ayrı bır ıroni.
Eminim buradakı herkes benden yasca buyuk, evlı ve sorumluluk nedir bilmesi gereken ınsanlar. Ben bu yasımda kendımden buyuk ınsanlara sorumluluk öğretecek degılım. Sureklı bahane uydurmak, dua okutup kaçmak hos degıl.
Ben 22 yasındayım. Avukatım, bır mılletvekılı ıcın secım kampanyası hazırlıyorum ve gönüllü öğretmenlik yapıyorum. Aksam eve geldigimde yemek yıyecek Halim bıle olmuyor. Haftasonları kahvaltı yaparken zeytin cekırdeklerını sayarak bıle dua okuyabılıyorsam herkes okuyabılır.
Burada kımse bana hesap vermek zorunda degıl tabıı kı. Sımdıye kadar herkesı de ıyı kötü idare etmeye calıstım. 200 sayfayı astık, neredeyse 200 sayfadır bu başlığı ben yönetiyorum. Gerektigi yerde eksık kalan duayı, okumayanlarınkını kendım tamamladım. Her gun ıkı saat yol gıdıp gelıyorum, araba kullanırken muzık dınlemek yerıne dua okumaya çalışıyorsam herkes okuyabılır oyle degıl mı?
Dedıgım gıbı kımse bana hesap vermek zorunda degıl. Herkesın kendı vicdanına kalmıs. Lütfen biraz daha hassas davranalım arkadaslar.
Canim bu sayfada yeniyim bana düşmez belki ama haklisinKızlar son zamanlarda sayfa ıle ılgılı bırcok sıkayet mesajı alıyorum. Hak vermıyor da degılım.
5 bın evet cok ama okumayan arkadaslar, lısteden cıkan arkadaslar oldukça kısı basına düşen sayı artıyor. Ben kendı istegime gore arttırmıyorum.
Sayfaya yenı kısı alınmayacak dememe ragmen her okumak ısteyen lısteye alındı ve kendıne okutup çıkanlar oldu. Sayfaya yenı kısı alındı ve takıbı yapılmadı. Bu sayfanın sahıbı ben degılım. Rica uzerıne düzenliyorum. Takıp edılmeyecekse yenı kısi alınmayacaktı.
Bu yapılan kul hakkına girmektir. Herkesın günahı kendı boynuna ben sadece uyarmakla mukellefim. Herkesın kendı bileceği ıs.
Basta 9-10 kısıyken sımdı 20 kısıye dayandık. Bastakı arkadaslar sadece 9 arkadastan dua almısken sımdı liste bitmiyor.
Kactı denılmesın dıye kendısıne dua okumayanlara dua okuyan arkadaslarımız varken kendıne dua okutup kaçanların olması da ayrı bır ıroni.
Eminim buradakı herkes benden yasca buyuk, evlı ve sorumluluk nedir bilmesi gereken ınsanlar. Ben bu yasımda kendımden buyuk ınsanlara sorumluluk öğretecek degılım. Sureklı bahane uydurmak, dua okutup kaçmak hos degıl.
Ben 22 yasındayım. Avukatım, bır mılletvekılı ıcın secım kampanyası hazırlıyorum ve gönüllü öğretmenlik yapıyorum. Aksam eve geldigimde yemek yıyecek Halim bıle olmuyor. Haftasonları kahvaltı yaparken zeytin cekırdeklerını sayarak bıle dua okuyabılıyorsam herkes okuyabılır.
Burada kımse bana hesap vermek zorunda degıl tabıı kı. Sımdıye kadar herkesı de ıyı kötü idare etmeye calıstım. 200 sayfayı astık, neredeyse 200 sayfadır bu başlığı ben yönetiyorum. Gerektigi yerde eksık kalan duayı, okumayanlarınkını kendım tamamladım. Her gun ıkı saat yol gıdıp gelıyorum, araba kullanırken muzık dınlemek yerıne dua okumaya çalışıyorsam herkes okuyabılır oyle degıl mı?
Dedıgım gıbı kımse bana hesap vermek zorunda degıl. Herkesın kendı vicdanına kalmıs. Lütfen biraz daha hassas davranalım arkadaslar.
Bu arada bana okuyan bütün arkadaşlarim hakkiniz bana gecmesin diye bugün 313 ayetel kürsi okudum sizlere rabbim hepinizin dileyini kabul etsin
İyi geceler kızlar, listeye almanıza gerek yok. Sadece içimden geldi, hepiniz için 3 Fatiha okudum. Kimin ne dileği varsa olur inşallah. Allah dualarınızı kabul etsin.
Canım 12 Mart yani bugün songün yanlış bilmiyorsam.Kizlar kusura bakmayin giremiyorum internete. Sadece okudugumu yazabilecek kadar girebiliyorum. Şengül1976 nin duasi hangi gune kadar?
Kızlar son zamanlarda sayfa ıle ılgılı bırcok sıkayet mesajı alıyorum. Hak vermıyor da degılım.
Keşke herkes senin gibi hassas olsa bu dua konusunda canımbende yeni dahil olmuştum aranıza üstüme vazife değil ama sonuna kadar haklısın cnm . ben gidecem durumum ne olur ne olmaz diye kalan iki kişiye birden okudum (10 bin dilim damagım kurudu) hak gecmesin diye. e aq ne zaman cıkabilirdim ben yeniyim nasılsa ben cıkıyorum diyebilirdim
Keşke herkes senin gibi hassas olsa bu dua konusunda canım
Gideceksin diye 10 bin okudun Allah kabul etsin
Diğer dua sayfalarında da görüyorum seni.
Listenin tamamına okumaya çalışıyorsun.
Gideceğim haksızlık olmasın herkesin duasını okuyup öyle gideyim diyosun.
Allah razı olsun canım
Canım evet biliyorum ben senin yetişemiyorum katılamayacağım dediğine şahit oldumBen de kul hakkına girmemek için her dua sayfasına adımı yazdırmadım dua topiklerine girdiğim günden beri çünkü ya yetiştiremezsem korkusu vardı. Bazen de içimden gelirdi dua okumak ama sadece kumbarası olan başlıklara okur çıkardım. Hatta seni de ekleyelim istersen denildiği de oldu ama aynı gerekçeyle( =yetiştirememe ve kul hakkına girme korkusu) listeye eklenmeyi talep etmedim bazen...
Elbette ki çok nadir de olsa duasına yetişemediğim de oldu ( başka topikte) ya da şartlardan dolayı az okumak zorunda kaldığım da... Fakat hep vicdani sorumluluğunu taşıdım. Uykusuzluktan ölürken ya da hastanede sıra beklerken bile elimde zikirmatik yetiştirme derdine düştüm...
Lafın kısası herkes kendi hayat şartlarına göre kapasitesini az çok bilir... Lütfen duaya katılmak isteyenler şartlarını göz önünde bulundurarak listeye katılma talep etsinler ve sorumluluğunu da bilerek katılsınlar aramıza ... Ve hayr için yaptığımız bir eylemde zorla içimize vesvese düşürmesinler !
Son olarak Allah bu duanın bugünlere kadar okunmasında emeği geçen herkesten de razı olsun ! Kendi adıma Teşekkürler !
Tabiki canım kul hakkına girmenin kaçışı yok.hepimizden cnm inşallah hacda tüm günahların silinirken kul hakkı silinmiyor Allahın affetmediği tek şey sende kendi konunundan olabildigince hassas davranıyorsun sendende Allah razı olsun
Canım senın 3bin kalıyor, okuyabildigin kadar okursun kalanını kumbaradan kullanırız.
Bugun son canım aksama kadarKizlar kusura bakmayin giremiyorum internete. Sadece okudugumu yazabilecek kadar girebiliyorum. Şengül1976 nin duasi hangi gune kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?