canım benm kendince elbette haklısın fakat yazılarında tüm sitemin neden bana anlam veremedim.evet ben bi sayfa açtım ve yüreği güzel herkes bnmle kendi isteğiyşe yola çıktı.sayfayı açtığımda durumum çok başkaydı ama üst üste gelen sıkıntılar vs takibimi düşürdü.bu yargılanacak ya da tartışılacak bi durum değil kmn ne gbi sıkıntılara düştüğünü ve nelerle meşgul oldugunu kmse blemez.artı ben sayfayı sahipsiz brakmadım redvelvetcake de en az bnm kadar sayfa sahibidir ve burada ki dua eden herkes en az bnm kadar söz ve sorumluluk hakkındadır.ben burada kmseyi yönetmiyorum herkes bnmle aynı konumda ben yanlızca vesile oldum.elbette vesile oldugum kadar sorumluluklarım da var ancak bnm uzun bi süredir uğraştığım sıkıntılar sayfayla meşgul olmama engel oluyor.velhasıl lafın özü bu sayfayı ben açtım ama redvelvetcake arkadaşıma durumumu anlattım ve bana yardımcı olmak istediğini söyledi bende yönetimi kendisine bıraktım.rica ediyorum yorum yaparken de kul hakkına girmeyelim.sen bu şekilde bana sitem ederekte bnm hakkıma giriyorsun sonuçta.iki gündür hastane deyim kızımın başında okudum duaları kimsenn kul hakkına girmemek adına.tekrar okumaya başlamışken bırakmamak adına.senin gibi düşünen başka canlarda varsa aramızda benden şikayetçi sayfayı tamamiyle szlere bırakabilirim.Tabiki canım kul hakkına girmenin kaçışı yok.
Büyük vebal.
Evet kendi sayfamda çok hassasım.
Çünkü sayfa sahiplerinede büyük iş düşüyor.
Madem sayfa açtım dua başlattım.
Takip etmem lazım kim okuyor kim okumuyor.
Benim dua kısa olduğu için 2 arkadaşımızın duasına üst üste mazeretsiz katılmayanları listeden çıkarıyorum haksızlık olmasın diye.
Çünkü benim sayfada dua almayanlar bakıyorum orda burda sohbet ediyor. Sohbet sayfalarına yetişenler dua almıyor. Hemen siliyorum bende dua almayanları.
Ne işleri var öyle kişilerin duada hiç haksızlığa gelemem kul hakkı sonuçta
Senin gibi kaç kişiden duyuyorum
Allah razı olsun çok iyi sayfa yönetiyorsun 30 kişinin hakkına sahip çıkıyorsun diyolar
O sözleri bana yetiyor yani.
Rabbim benden razı olsun daha ne isterim
bnde burada ki herkesi çok seviyorum dua ile kurulan dostluklarımız var ve hepinzn yüreğini seviyorum.ne kadar şanslıyım ki çıktığım yolda sizler gbi yoldaşlar edindim :)kızlar sizleri çok seviyorum karşılıksız beklentisiz tanımadan birbirimiz için dua ediyoruz .Rabbim tüm dileklerinizi gerçek eylesin..
8000 bnden canlar
bnde burada ki herkesi çok seviyorum dua ile kurulan dostluklarımız var ve hepinzn yüreğini seviyorum.ne kadar şanslıyım ki çıktığım yolda sizler gbi yoldaşlar edindim :)
Ben sayfa sorumlusu redvelvetcake ye bizzat katıldım.canım benm kendince elbette haklısın fakat yazılarında tüm sitemin neden bana anlam veremedim.evet ben bi sayfa açtım ve yüreği güzel herkes bnmle kendi isteğiyşe yola çıktı.sayfayı açtığımda durumum çok başkaydı ama üst üste gelen sıkıntılar vs takibimi düşürdü.bu yargılanacak ya da tartışılacak bi durum değil kmn ne gbi sıkıntılara düştüğünü ve nelerle meşgul oldugunu kmse blemez.artı ben sayfayı sahipsiz brakmadım redvelvetcake de en az bnm kadar sayfa sahibidir ve burada ki dua eden herkes en az bnm kadar söz ve sorumluluk hakkındadır.ben burada kmseyi yönetmiyorum herkes bnmle aynı konumda ben yanlızca vesile oldum.elbette vesile oldugum kadar sorumluluklarım da var ancak bnm uzun bi süredir uğraştığım sıkıntılar sayfayla meşgul olmama engel oluyor.velhasıl lafın özü bu sayfayı ben açtım ama redvelvetcake arkadaşıma durumumu anlattım ve bana yardımcı olmak istediğini söyledi bende yönetimi kendisine bıraktım.rica ediyorum yorum yaparken de kul hakkına girmeyelim.sen bu şekilde bana sitem ederekte bnm hakkıma giriyorsun sonuçta.iki gündür hastane deyim kızımın başında okudum duaları kimsenn kul hakkına girmemek adına.tekrar okumaya başlamışken bırakmamak adına.senin gibi düşünen başka canlarda varsa aramızda benden şikayetçi sayfayı tamamiyle szlere bırakabilirim.
evet cnm kesinlikle sana katılıyorum bende yazdımm rahatsız oldugumuBen sayfa sorumlusu redvelvetcake ye bizzat katıldım.
Ve herkes şuan sitemlerde olduğu için
Sayfada yaşananları anlattım sadece seni niye hedef alayım.
Ben sayfada olmayan yaşanmayan bişey mi anlattım ki senin hakkına gireyim canım.
Cress in dediği gibi herkesin türlü türlü sıkıntısı var benim sıkıntım olmadığını nerden biliyorsun ki böyle diyorsun bana şimdi.
Şurda dua ediyoruz Sayfa dağıldı herkes sitem etti. Kendine okutan gitti.
Redvelvetcake de dün yazınca Bende ona hak verdim herkes gibi
EVET BAZILARI HAFIFE ALIYOR.BOSVERILMIYOR ISTE KENDINE OKUTUP CIKMALAR .YOK YARDIM EDIN HASTAYIM DEMELER. YOK SIZLER BANA DUA EDIN DAHA IYI OLUR DEMELER BIR YERE KADAR YUTULUR.
ALLAHA NASIL HESAP VERICEKSINIZ ONU BILEMEM.BIZLERI KANDIRMAYA CALISIYORSUNUZDA ALLAH GORUYOR ICINIZDEKI BU ARTNIYETLI DUSUNCELER OLDUGU SURECE 100 TOPIKTENDE DUA TOPLASANIZ BOS.
ONEMLI OLAN TEMIZ KALPLE BASKALARINA YAPILAN DUADIR. BASKALARINDAN DUA TOPLAMAK DEGIL.
BEN BU TOPIGE GELDIGIMDE ALINMAYABILIRDIM.BUNA SAYGIM VAR AMA BU SEKILDE USTE CIKILMAYA KARSIYIM KUSURA BAKMAYIN ISIM VERMEKTENDE CEKINMIYCEM ICIMDE TUTMAYAYIM.
1.MERAL ARKADAS VARDI KENDINE OKUTUP OKUTUP BUTUN TOPIKLERDEN AYNI ANDA CIKMAYI BASARDI.
2.ISTANBULUNSULTANI HERKESTEN DUA ISTIYOR VE OKUYUP OKUMADIGIDA MECHUL.
3.TKGLCN LISTE SAHIBI OLDUGU HALDE HIC BIR SEKILDE DUZENLEME GOREMEDIK
4.YAVRUCEYLAN HER ZAMAN YOGUN IS TEMPOSU.
5.LAZ4LIFE HAMILE KALDI SONRA UGRAMAMIS.
AYRICA HER YAZILANA AYNI GUN CEVAP VEREBILIYORSUNUZDA DUAYA GELINCEMI BILDIRIM GELMIYOR.
BIZLER NASIL TAKIP EDIYORUZ.ONEMLI OLAN 100 DE OLSA HER KISIYE OKUMALIYDINIZ.YARI YOLDA BIRAKILMAMALIYDIK.BUNU MU HAKKETTIK. HELE BIDE YASMIN ARKADASIM COK HAKLI .HERKESE OKUYOR.
REDVELVETCAKE. SENGUL .VOLHAT. YASMIN .HILAL HAKKINIZI HELAL EDIN KIZLAR SAMIMIYETLE OKUDUGUNUZU BILIYORUM.
IKI TOPIKTEDE LA ILAHE ILLALLAH CEKIYORUZ IKISINDEDE SANA OKUDUM ASIL SEN BENIM HAKKIMI NSL ODEYECEKSIN .AYRICA TEFRICIYE SAYFANDADA BOYLE YAPTIN.HAKTAN HUKUKTAN BAHSEDECEK SON KISISIN BEN BUTUN TOPIKLERDE SANA OKUDUM ALLAH RIZASI ICIN OKUDUM.GERISINI ALLAHA HAVALE EDIYORUM.BIR TEK BEN DEGIL COGU KISI BU GORUSTEYDI OYLE KARAR ALDIK VE PAYLASTIK.ALLAH GORUYOR.TEK SOZUM BUDUR.
Ne güzel anlattın canım.EVET BAZILARI HAFIFE ALIYOR.BOSVERILMIYOR ISTE KENDINE OKUTUP CIKMALAR .YOK YARDIM EDIN HASTAYIM DEMELER. YOK SIZLER BANA DUA EDIN DAHA IYI OLUR DEMELER BIR YERE KADAR YUTULUR.
ALLAHA NASIL HESAP VERICEKSINIZ ONU BILEMEM.BIZLERI KANDIRMAYA CALISIYORSUNUZDA ALLAH GORUYOR ICINIZDEKI BU ARTNIYETLI DUSUNCELER OLDUGU SURECE 100 TOPIKTENDE DUA TOPLASANIZ BOS.
ONEMLI OLAN TEMIZ KALPLE BASKALARINA YAPILAN DUADIR. BASKALARINDAN DUA TOPLAMAK DEGIL.
BEN BU TOPIGE GELDIGIMDE ALINMAYABILIRDIM.BUNA SAYGIM VAR AMA BU SEKILDE USTE CIKILMAYA KARSIYIM KUSURA BAKMAYIN ISIM VERMEKTENDE CEKINMIYCEM ICIMDE TUTMAYAYIM.
1.MERAL ARKADAS VARDI KENDINE OKUTUP OKUTUP BUTUN TOPIKLERDEN AYNI ANDA CIKMAYI BASARDI.
2.ISTANBULUNSULTANI HERKESTEN DUA ISTIYOR VE OKUYUP OKUMADIGIDA MECHUL.
3.TKGLCN LISTE SAHIBI OLDUGU HALDE HIC BIR SEKILDE DUZENLEME GOREMEDIK
4.YAVRUCEYLAN HER ZAMAN YOGUN IS TEMPOSU.
5.LAZ4LIFE HAMILE KALDI SONRA UGRAMAMIS.
AYRICA HER YAZILANA AYNI GUN CEVAP VEREBILIYORSUNUZDA DUAYA GELINCEMI BILDIRIM GELMIYOR.
BIZLER NASIL TAKIP EDIYORUZ.ONEMLI OLAN 100 DE OLSA HER KISIYE OKUMALIYDINIZ.YARI YOLDA BIRAKILMAMALIYDIK.BUNU MU HAKKETTIK. HELE BIDE YASMIN ARKADASIM COK HAKLI .HERKESE OKUYOR.
REDVELVETCAKE. SENGUL .VOLHAT. YASMIN .HILAL HAKKINIZI HELAL EDIN KIZLAR SAMIMIYETLE OKUDUGUNUZU BILIYORUM.
BANA SIRA GELINCE YAZILAN YAZILARDAN BIRI ORNEKkızlar bu okumada bana yardımcı olur msuunuz
Ne güzel anlattın canım.
Dua hafife alınmamalı canım vebali var onu anlatıyoruz.
Listeye alınanlara birşey demiyorum ben.
Zamanında kimse alınmasın dedim evet bunların olacağını tahmin ettim çünkü dua uzun bi dua kişi başı çok düşüyor.
Hem ben şikayet edecek olsam okumazdım banane bana okumadılar derdim.
Ama alındılarsa listedeki herkes okumak zorunda onlara.
Asıl okumazsak kaçarsak o zaman onların hakkına gireriz.
Ama kimse kimsenin duasına katılmıyor onu dedik.
Bu listede amaç ney herkesin duasına katılmak ve herkesten de dua almak değilmi.
Kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz.
Baksana herkes şikayetçi ben ne anladım ki yani şimdi bu duadan.
BANA SIRA GELINCE YAZILAN YAZILARDAN BIRI ORNEK
bizde adetliyim okuyamıyorum yazdın kaç kişi geçti okuduk senin için
YA ONEMLI OLAN BEN SEN YOK DUALARDA AKSAKLIK YASANIYOR ONDAN BUNDAN DUA ISTENIYOR LISTEDEKI COGU INSAN OKUTUP CIKIYOR .USTELIK ADETLIYKEN OKUNABILEN BIR SEYDIR LA ILAHE ILLALLAH.BEN OYLE BIRSEY YAZMADIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?