hanımlar gönüller bir olsun

8000 bnden canlar

hanımlar ve redvelvetcake canım benm 2 gündür hastanedeyim orada okumaya devam ettim ama giremedim.henüz okuyorum yazılanları.çok haklısınız yazdıklarınızda ama yasmin5846 ben sayfaya yeni kişi alınmayacak dendiği zaman ısrarla hayır alınacak demedim.alsak daha iyi olmaz mı daha hızlı bter dualar diye fikrimi belirttim.kaldı ki sayfayı ben açmış olsam dahi redvelvetcake nin hakkı çok büyük.Allah razı olsun durumlarımı bildiği için bana destek oldu ben sayfa yönetimini tüm güvenmle ona bıraktım.sayfayı benm açmış olmam hiç bişeyi değiştirmez burada ki bütün canların yüreklerin bir oldugu bi yer burası kimin ne önerisi olursa dikkate alınır ki bugune kadar hep böyle yaptık.bilmiyorum benden şikayetçi kimse var mı?ancak senin yazında ben bizzat kendime sitem gördüm sanki ve açıkçası kırıldım.

canım benm kendince elbette haklısın fakat yazılarında tüm sitemin neden bana anlam veremedim.evet ben bi sayfa açtım ve yüreği güzel herkes bnmle kendi isteğiyşe yola çıktı.sayfayı açtığımda durumum çok başkaydı ama üst üste gelen sıkıntılar vs takibimi düşürdü.bu yargılanacak ya da tartışılacak bi durum değil kmn ne gbi sıkıntılara düştüğünü ve nelerle meşgul oldugunu kmse blemez.artı ben sayfayı sahipsiz brakmadım redvelvetcake de en az bnm kadar sayfa sahibidir ve burada ki dua eden herkes en az bnm kadar söz ve sorumluluk hakkındadır.ben burada kmseyi yönetmiyorum herkes bnmle aynı konumda ben yanlızca vesile oldum.elbette vesile oldugum kadar sorumluluklarım da var ancak bnm uzun bi süredir uğraştığım sıkıntılar sayfayla meşgul olmama engel oluyor.velhasıl lafın özü bu sayfayı ben açtım ama redvelvetcake arkadaşıma durumumu anlattım ve bana yardımcı olmak istediğini söyledi bende yönetimi kendisine bıraktım.rica ediyorum yorum yaparken de kul hakkına girmeyelim.sen bu şekilde bana sitem ederekte bnm hakkıma giriyorsun sonuçta.iki gündür hastane deyim kızımın başında okudum duaları kimsenn kul hakkına girmemek adına.tekrar okumaya başlamışken bırakmamak adına.senin gibi düşünen başka canlarda varsa aramızda benden şikayetçi sayfayı tamamiyle szlere bırakabilirim.

kızlar sizleri çok seviyorum karşılıksız beklentisiz tanımadan birbirimiz için dua ediyoruz .Rabbim tüm dileklerinizi gerçek eylesin..
bnde burada ki herkesi çok seviyorum dua ile kurulan dostluklarımız var ve hepinzn yüreğini seviyorum.ne kadar şanslıyım ki çıktığım yolda sizler gbi yoldaşlar edindim :)

bnde burada ki herkesi çok seviyorum dua ile kurulan dostluklarımız var ve hepinzn yüreğini seviyorum.ne kadar şanslıyım ki çıktığım yolda sizler gbi yoldaşlar edindim :)

evet Allah razı olsun herkesten

Ben sayfa sorumlusu redvelvetcake ye bizzat katıldım.
Ve herkes şuan sitemlerde olduğu için
Sayfada yaşananları anlattım sadece seni niye hedef alayım.
Ben sayfada olmayan yaşanmayan bişey mi anlattım ki senin hakkına gireyim canım.
Cress in dediği gibi herkesin türlü türlü sıkıntısı var benim sıkıntım olmadığını nerden biliyorsun ki böyle diyorsun bana şimdi.
Şurda dua ediyoruz Sayfa dağıldı herkes sitem etti. Kendine okutan gitti.
Redvelvetcake de dün yazınca Bende ona hak verdim herkes gibi

evet cnm kesinlikle sana katılıyorum bende yazdımm rahatsız oldugumu

SON 2 KİŞİ KALDI ARKADAŞLAR ZATEN. Kırılacak birşey yok boşverin

EVET BAZILARI HAFIFE ALIYOR.BOSVERILMIYOR ISTE KENDINE OKUTUP CIKMALAR .YOK YARDIM EDIN HASTAYIM DEMELER. YOK SIZLER BANA DUA EDIN DAHA IYI OLUR DEMELER BIR YERE KADAR YUTULUR.
ALLAHA NASIL HESAP VERICEKSINIZ ONU BILEMEM.BIZLERI KANDIRMAYA CALISIYORSUNUZDA ALLAH GORUYOR ICINIZDEKI BU ARTNIYETLI DUSUNCELER OLDUGU SURECE 100 TOPIKTENDE DUA TOPLASANIZ BOS.
ONEMLI OLAN TEMIZ KALPLE BASKALARINA YAPILAN DUADIR. BASKALARINDAN DUA TOPLAMAK DEGIL.
BEN BU TOPIGE GELDIGIMDE ALINMAYABILIRDIM.BUNA SAYGIM VAR AMA BU SEKILDE USTE CIKILMAYA KARSIYIM KUSURA BAKMAYIN ISIM VERMEKTENDE CEKINMIYCEM ICIMDE TUTMAYAYIM.
1.MERAL ARKADAS VARDI KENDINE OKUTUP OKUTUP BUTUN TOPIKLERDEN AYNI ANDA CIKMAYI BASARDI.
2.ISTANBULUNSULTANI HERKESTEN DUA ISTIYOR VE OKUYUP OKUMADIGIDA MECHUL.
3.TKGLCN LISTE SAHIBI OLDUGU HALDE HIC BIR SEKILDE DUZENLEME GOREMEDIK
4.YAVRUCEYLAN HER ZAMAN YOGUN IS TEMPOSU.
5.LAZ4LIFE HAMILE KALDI SONRA UGRAMAMIS.

AYRICA HER YAZILANA AYNI GUN CEVAP VEREBILIYORSUNUZDA DUAYA GELINCEMI BILDIRIM GELMIYOR.
BIZLER NASIL TAKIP EDIYORUZ.ONEMLI OLAN 100 DE OLSA HER KISIYE OKUMALIYDINIZ.YARI YOLDA BIRAKILMAMALIYDIK.BUNU MU HAKKETTIK. HELE BIDE YASMIN ARKADASIM COK HAKLI .HERKESE OKUYOR.

REDVELVETCAKE. SENGUL .VOLHAT. YASMIN .HILAL HAKKINIZI HELAL EDIN KIZLAR SAMIMIYETLE OKUDUGUNUZU BILIYORUM.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

bu benim lailahe illalah listem bu şekilde excel de tutuyorum sayıyorum

hedef 3000

okunan 1301

kalan 1699

bence şu an BOŞ KONUŞUYORSUN hasta olduğum için istedim ve ocaktan beri 3 kez hasta oldum konulara yorum yapılır dua farklıdır canım.. içten gelir dilden dökülür. Sinirlenmek istemiyorum çünki verdiğim emeği bi ben bilirim..Şu yorumunla da hakkımı helal etmiyorum sana.Sen ne hakla bana okumadı diyebilirsin ya ne görüyorsun ne biliyorsun bu kul hakkıdır ya.

IKI TOPIKTEDE LA ILAHE ILLALLAH CEKIYORUZ IKISINDEDE SANA OKUDUM ASIL SEN BENIM HAKKIMI NSL ODEYECEKSIN .AYRICA TEFRICIYE SAYFANDADA BOYLE YAPTIN.HAKTAN HUKUKTAN BAHSEDECEK SON KISISIN BEN BUTUN TOPIKLERDE SANA OKUDUM ALLAH RIZASI ICIN OKUDUM.GERISINI ALLAHA HAVALE EDIYORUM.BIR TEK BEN DEGIL COGU KISI BU GORUSTEYDI OYLE KARAR ALDIK VE PAYLASTIK.ALLAH GORUYOR.TEK SOZUM BUDUR.

sana okunmayacak mı sıra gelince gerçekten boş konuşuyorsun..Salatı tefrice sayfasın da en başta benim okuduğum sayılara bakarsan görürsün

Ne güzel anlattın canım.
Dua hafife alınmamalı canım vebali var onu anlatıyoruz.
Listeye alınanlara birşey demiyorum ben.
Zamanında kimse alınmasın dedim evet bunların olacağını tahmin ettim çünkü dua uzun bi dua kişi başı çok düşüyor.
Hem ben şikayet edecek olsam okumazdım banane bana okumadılar derdim.
Ama alındılarsa listedeki herkes okumak zorunda onlara.
Asıl okumazsak kaçarsak o zaman onların hakkına gireriz.
Ama kimse kimsenin duasına katılmıyor onu dedik.
Bu listede amaç ney herkesin duasına katılmak ve herkesten de dua almak değilmi.
Kimin kime ettiği dua kabul olur bilemeyiz.
Baksana herkes şikayetçi ben ne anladım ki yani şimdi bu duadan.

BANA SIRA GELINCE YAZILAN YAZILARDAN BIRI ORNEK

bizde adetliyim okuyamıyorum yazdın kaç kişi geçti okuduk senin için

bizde adetliyim okuyamıyorum yazdın kaç kişi geçti okuduk senin için

MASCULİN NERELERDESİN YA
KIZLAR HEPINIZDEN OZUR DILIYORUM ADETLIYIM CUMAYA YETISIRSEM VOLHAT ICIN ALIRIM AMA YETISEMEZSEM DIGER SIRADAKILERE YETISIRIM VOLHAT HAKKINI HELAL ET CNM BENIM HASTAYKEN OKUMUYORUM SADECE SALAVAT OKUYORUM SAYFAM VAR SIZLERIDE BEKLERIM CANLAR ALLAH KABUL ETSIN SIZLERI SEVIYORUM

insanlık hali olabilir ama okuduğu meçhul demen çok aşağılayıcı Allahın adını anan biri dua isteyen biri şarlatanlığını burada yapmaz emin ol

YA ONEMLI OLAN BEN SEN YOK DUALARDA AKSAKLIK YASANIYOR ONDAN BUNDAN DUA ISTENIYOR LISTEDEKI COGU INSAN OKUTUP CIKIYOR .USTELIK ADETLIYKEN OKUNABILEN BIR SEYDIR LA ILAHE ILLALLAH.BEN OYLE BIRSEY YAZMADIM.

YA ONEMLI OLAN BEN SEN YOK DUALARDA AKSAKLIK YASANIYOR ONDAN BUNDAN DUA ISTENIYOR LISTEDEKI COGU INSAN OKUTUP CIKIYOR .USTELIK ADETLIYKEN OKUNABILEN BIR SEYDIR LA ILAHE ILLALLAH.BEN OYLE BIRSEY YAZMADIM.

ben bronşit oldum tmm iğne yedim adetle alakası yok..Şunu bil sen bana okudğu meçhul di ye me z si n!!! kimseye diyemezsin haddini bileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…