- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
olmaz btanem haber verdgn için sağol.yarının esmasıyla brlkte okursun.geçmiş olsun bu arada rabbim yüzüne baksn inşallahAkşam geç saatte evde olurum. Yarin okusam sıkıntı olmaz saniri
h.geldn cnm aramıza.yarının esmasını brazdan paylaşacağım.seni de ekliyorum lsteye.ben de katılmak istiyorum
her esmanın sayısı ayrı canım.evet bugün ki esmamız 137 adet EL MÜ'MİN.hoşgeldn btanem aramızaCnm benide ekle 137 keremi okunacak
maşallah yarının esmasını tam 20.00 de paylaşacağım.Tmm cnm benim 137 okundu :)
hoşgeldn btanem aramıza.yrının esması paylaşıldı.yarın btrenler bildirirler.isteyenler bugüünden de okuyabilir.gece yarısına kadar dualarla meşgul olduğumdan geç yatıyorum liste sürekli güncelleniyor yani problem olmaz.benide yazın arkadaşlar
Vardır bunda da bir hayir canım benim önemi yok Allahın izni ile yarın başlarım bendeÇARŞAMBA GÜNÜ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA
EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]
kişi başına zikir sayısı 731) – İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1damla_22
2kitapseverim
3 @tkglcn
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 M Mihrisaah
8Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11687403_igt
12Sealand
13Denas14__
14tubatesbih
15 C CallanPinckney
16Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR..
A ay__060 mesajını bulamadım sayfada ama ekledim lsteye cnm.tekrar k.bakma yoğunluk olunca gözden kaçmış olmalı
kabul etmek ne demek canım asıl ben teşekkür ederim bana eşlik ettiğinz için.Vardır bunda da bir hayir canım benim önemi yok Allahın izni ile yarın başlarım bendeçok tesekkur ederim listeye kabul ettiğin için
sen hızlı üyelerimizdensn sana ayrıca nazar duası okumam lzmCarsamba gunu icin okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?