kabul etmek ne demek canım asıl ben teşekkür ederim bana eşlik ettiğinz için.
tabi ki cnm.hoşgeldn sefalar getrdin :) ekliyorum hemen listeye.yarının esmasıyla başlarsın inşallah.hepinize hayirli aksamlar listeye ben de girebilir miyim ? :)
sen hızlı üyelerimizdensn sana ayrıca nazar duası okumam lzm
Allah kabul etsn canımsalı günü okundu
toprak uğruna dediğiniz; vatan toprağı,bizim evlatlarımız şehit ama karşı tarafı Allah bilir1damla_22
2kitapseverim
3 @tkglcn
4Nara87
5filmkolik
6bulancak28
7 @amphitrite
8Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11687403_igt
12Sealand
13Denas14__
14tubatesbih
15 C CallanPinckney
16Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
canlar perşembeyi cumaya bağlayan gece esmamızın yanı sıra herkes 5'er adet fatiha okuyabilir mi?10 adette ben okuyacağım 100 'e tamamlayıp başta peygamber efendimiz Muhammed (sav) ve ehli başta olmak üzere şehitlerimizin ruhuna armağan edelim istiyorum szlerde kabul ederseniz..artık barış olsun savaş içinde büyümesin hiçbir çocuk hçbir anne evladını kaybetmesin toprak uğruna inşallah.
ben burada kötü birşey söylemedim.evet toprak uğruna anneler evlat acısı çekmesin istiyorum.dileğim tüm dünyada huzur,kardeşlik,barış içinde yaşamak.çocuklarımız huzur içinde bir dünyada yetişsinler.hiçbir yavrucak babasız kalmasın.o evlatlar kolay büyümüyor.bende evlat sahibiyim vatan benim evladım sağken de sağ olabilir.bunun için çabalamalı bunun için dua etmeliyiz.ben bir anne olarak hiçbirşeyi evladımın canından daha önemli göremem bu mümkün değil.bunun için beni kınayacaksanız birşey diyemem.elbette herkes hem fikir olmak zorunda değil.bunu çözmenin başka yolları olmalı.ben bunun için dua ediyorum.evlatlarımızı kaybetmeden,hiçbir ana kuzusunun tabutuna sarılmadan,hiçbir bebeği yetim bırakmadan bi çözüm isteğim ve duam budur benim.bunun yanlış anlaşılmasını yada farklı bir algı yaratmasını istemem.bu beni üzer.ben bir anneyim her anne bunu diler bunun için dua eder yaradana.toprak uğruna dediğiniz; vatan toprağı,bizim evlatlarımız şehit ama karşı tarafı Allah bilir
haklısınız evlat kolay büyümüyorben burada kötü birşey söylemedim.evet toprak uğruna anneler evlat acısı çekmesin istiyorum.dileğim tüm dünyada huzur,kardeşlik,barış içinde yaşamak.çocuklarımız huzur içinde bir dünyada yetişsinler.hiçbir yavrucak babasız kalmasın.o evlatlar kolay büyümüyor.bende evlat sahibiyim vatan benim evladım sağken de sağ olabilir.bunun için çabalamalı bunun için dua etmeliyiz.ben bir anne olarak hiçbirşeyi evladımın canından daha önemli göremem bu mümkün değil.bunun için beni kınayacaksanız birşey diyemem.elbette herkes hem fikir olmak zorunda değil.bunu çözmenin başka yolları olmalı.ben bunun için dua ediyorum.evlatlarımızı kaybetmeden,hiçbir ana kuzusunun tabutuna sarılmadan,hiçbir bebeği yetim bırakmadan bi çözüm isteğim ve duam budur benim.bunun yanlış anlaşılmasını yada farklı bir algı yaratmasını istemem.bu beni üzer.ben bir anneyim her anne bunu diler bunun için dua eder yaradana.
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunolmaz btanem haber verdgn için sağol.yarının esmasıyla brlkte okursun.geçmiş olsun bu arada rabbim yüzüne baksn inşallah
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunolmaz btanem haber verdgn için sağol.yarının esmasıyla brlkte okursun.geçmiş olsun bu arada rabbim yüzüne baksn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?