hanımlar gönüller bir olsun

ÇARŞAMBA GÜNÜ ESMAMIZ HAYIRLISIYLA

EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]

kişi başına zikir sayısı 731) – İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll

LİSTEMİZ YENİ KATILIMLARA AÇIKTIR..

1 damla_22
2 kitapseverim
3 @tkglcn
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll

canlar perşembeyi cumaya bağlayan gece esmamızın yanı sıra herkes 5'er adet fatiha okuyabilir mi?10 adette ben okuyacağım 100 'e tamamlayıp başta peygamber efendimiz Muhammed (sav) ve ehli başta olmak üzere şehitlerimizin ruhuna armağan edelim istiyorum szlerde kabul ederseniz..artık barış olsun savaş içinde büyümesin hiçbir çocuk hçbir anne evladını kaybetmesin toprak uğruna inşallah.

EL HÂLIK : Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]

kişi başına zikir sayısı 731) – İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll

1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll
19 Gooseberry

1 damla_22 (okundu)
2 kitapseverim
3 @tkglcn (okundu)
4 Nara87
5 filmkolik
6 bulancak28
7 @amphitrite
8 Askglsh
9 @IRMAK10
10 C cansu_tr
11 687403_igt
12 Sealand
13 Denas14__
14 tubatesbih
15 C CallanPinckney
16 Seriii
17 A ay__060
18 @whitepearll (okundu)
19 Gooseberry

toprak uğruna dediğiniz; vatan toprağı,bizim evlatlarımız şehit ama karşı tarafı Allah bilir

toprak uğruna dediğiniz; vatan toprağı,bizim evlatlarımız şehit ama karşı tarafı Allah bilir
ben burada kötü birşey söylemedim.evet toprak uğruna anneler evlat acısı çekmesin istiyorum.dileğim tüm dünyada huzur,kardeşlik,barış içinde yaşamak.çocuklarımız huzur içinde bir dünyada yetişsinler.hiçbir yavrucak babasız kalmasın.o evlatlar kolay büyümüyor.bende evlat sahibiyim vatan benim evladım sağken de sağ olabilir.bunun için çabalamalı bunun için dua etmeliyiz.ben bir anne olarak hiçbirşeyi evladımın canından daha önemli göremem bu mümkün değil.bunun için beni kınayacaksanız birşey diyemem.elbette herkes hem fikir olmak zorunda değil.bunu çözmenin başka yolları olmalı.ben bunun için dua ediyorum.evlatlarımızı kaybetmeden,hiçbir ana kuzusunun tabutuna sarılmadan,hiçbir bebeği yetim bırakmadan bi çözüm isteğim ve duam budur benim.bunun yanlış anlaşılmasını yada farklı bir algı yaratmasını istemem.bu beni üzer.ben bir anneyim her anne bunu diler bunun için dua eder yaradana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı sabahlar. Çarşamba günü esmamız 731 kere El Halik okudum. Allah kabul etsin inşallah.

haklısınız evlat kolay büyümüyor
ateş düştüğü yeri yakıyor... ((
Rabbim ülkemize barış versin inşallah,huzur ferah versin,iç karışıklık ve anarşiden uzak herkesin emniyette olduğu günler versin...
şehit olan vatan evlatlarının mekanı cennet olsun..
"Üç kişinin gözünü cehennem ateşi yakmaz: Allah yolunda kaybedilen göz, Allah yolunda nöbet bekleyerek geceleyen göz, Allah korkusundan yaş akıtan göz." [Ravi: Hz. Ebû Hüreyre (r.a.) (Ramuzul Ehadis)]

"İki göze ateşin erişmesi haram edildi: Allah'ın haşyetinden ağlıyan göz, İslam ve Müslümanları kafirlerden korumak için gözcülükte geceleyen göz." [Ravi: Hz. Ebû Hüreyre (r.a.) (Ramuzul Ehadis)]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…