- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.981
- 198
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Bende bu AVM sevdasını anlamıyorum,deniz kenarında oturmak,sokak sokak gezip küçük dükkanlardan alış veriş yapmak( böyle gezerek çok güzel dükkanlar çok tatlı insanlar tanıdım)benim için daha eğlenceli olmuştur.Benim bunu anlamam mümkün değil sanırım. Az önce avm bile denmez üç beş outlet mağazanın olduğu bir yere gittik mecburen (görümceme anneneler günü hediyesi almayı unutmuşuz) yarım saatte sinirimiz bozuldu alacağımızı alıp nasıl kaçtığımızı bilemedik.
Sizin paylaştığınız ev site içi, siteler yine nispeten iyidir, havuz, güvenlik vb hizmetlerinden yararlanırsınız, binalar yenidir vs ama İstanbul’da eli yüzü düzgün müstakil apartmanlarda bile 5 bin liraya kiralık daire kalmadı.AĞAOĞLU MASLAK 1453 ORMAN MANZARALI BOŞ 2+1 KİRALIK DAİRE İlan No: 1020849588
Sahibinden.com diye bir site var. Tavsiye ederim. 2+1 en düşük 17 bin tl kira.Sarıyer Merkez Kiralık Residence Fiyatları sahibinden.com
Sarıyer Merkez Kiralık Residence Fiyatları ve Kiralık Rezidans İlanları sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
5 bin tl Maslak’ta kiralık ev bulursanız ben taşıncam.
benim ailem ankarada lise üniversiteyi ankarada okudum, ankarada evim varBende bu AVM sevdasını anlamıyorum,deniz kenarında oturmak,sokak sokak gezip küçük dükkanlardan alış veriş yapmak( böyle gezerek çok güzel dükkanlar çok tatlı insanlar tanıdım)benim için daha eğlenceli olmuştur.
Sahile giderken iki avm’nin önünden geçiyorum, tıklım tıklım arabalar sokak kenarlarına taşmış oluyor genelde. Her seferinde şaşırıyorum insanlar burda ne yapıyor diye. Bir de aşırı pahalılar. İnternetten atıyorum 50 liraya alacağım ürüne 300 lira etiket koyuyorlar. Ya da sahilde iki bira bir çerez 100 lira civarı tutuyor, kafede oturmaz sandalye atarsan daha da az. Avm’de en az iki katı. En kral hamburgercide (izmir için) 40-50 lira gerçek et köftesinden hamburger. Zincir hamburgercilerde %80 soyalı, dandirik, lezzetsiz, aşırı katkı maddeli menüler o fiyata. Millet her hafta sonu çoluğuna çocuğuna bunları yediriyor. Anlamıyor ben.Bende bu AVM sevdasını anlamıyorum,deniz kenarında oturmak,sokak sokak gezip küçük dükkanlardan alış veriş yapmak( böyle gezerek çok güzel dükkanlar çok tatlı insanlar tanıdım)benim için daha eğlenceli olmuştur.
Benim ailemin yarısı ankarada. Hafta sonu eymire, gölbaşına, bağa bahçeye, hiç bişey bulamazlarsa birbirlerine gidiyorlarbenim ailem ankarada lise üniversiteyi ankarada okudum, ankarada evim var
ve ankarada AVM resmen bir kültür oldu artık, yapacak çok bir şey yok çünkü
ona rağmen ben sevemedim gitti.
bu kız seviyormuş eyvallah sevsin. renker zevkler neticede
ama
benim nadiren gidiyor olmama rağmen gördüğüm şu ki AVMler bi 5 sene önceki gibi değil zaten
çeşit az mağaza az, butik yer çok az.
online almak AVMden almaktak daha mantıklı -illa alışveriş yapılacaksa.
ankarada aileler AVMye gider. hele karı-koca çalışan ve çocuklu minik aile formatı mutlaka ctesi gitmese pazar gider. çünkü çocuk da oyalanır, markete kıyafete filan da bakalır, yemek de yenir gelinir. o yüzden onları gittiği saatlerde AVMler çok da kalabalık. zaten öğrenci gençlik de sadece gezme + fast food yapıp geliyor. ama ben bekar tek kadın olarak etraf çığlık çığlık çocukken neden AVMye gideyim, mesela? gitmem gerekince bile h.içi sabah filan gidiyorum ben ki kimse olmasın. (burada benim gittiğim yerlerde yabancı az)
konu sahibi benden çok gençtir kalabalık seviyor herhalde tek açıklaması bu.
çocuğu küçük olan biraz da bisiklete açık havaya biraz kapalı da olan bir kitle de var hele arabası da yoksa.... (hoş öyle olmayan da bir kitle var onlar alacaatlıya filan gidiyor oradaki zamanın köhne salaş mekanları en lüks yer olmuş).Benim ailemin yarısı ankarada. Hafta sonu eymire, gölbaşına, bağa bahçeye, hiç bişey bulamazlarsa birbirlerine gidiyorlar
İstanbulu bilmiyorum da izmirde 3-5 sene öncesine kadar çok avm yoktu. Bizim tarafta yeni yeni ekstra iki tane açıldı, hala istanbulla ankaranın yanından geçemeyiz bence. Az olduğu için de sanırım aşırı kalabalık oluyor.çocuğu küçük olan biraz da bisiklete açık havaya biraz kapalı da olan bir kitle de var hele arabası da yoksa.... (hoş öyle olmayan da bir kitle var onlar alacaatlıya filan gidiyor oradaki zamanın köhne salaş mekanları en lüks yer olmuş).
ankara için en azından AVMlerin bazıları korkunç kalabalık..ve nasıl desem. pazar yeri gibi
bazılarında da hiç bir şey yok. -tamam ben kalabalık olmayan saatlerde gidiyorum eyvallah da. mağaza da yok yani kapanmış çoğu yer. her AVMde hep aynı mağazalar var mesela. eskiden öyle değildi. mağazadan çok aralardaki küçük stantlarla dolmuş.
etkinlik olduğu zaman da genelde çocuklara yönelik şeyler.
istanbul nasıl bilmiyorum tabii
Ben de yaşlandım gâliba kalabalığı sevmiyorum anneannem hep söyler" kafam kaldırmıyor " diye aynı o durumdayım sakinlik sessizlik istiyorum.İstanbulda avm lerde, her yerde Türk ten başka her millet var evden çıkasım gelmiyor.benim ailem ankarada lise üniversiteyi ankarada okudum, ankarada evim var
ve ankarada AVM resmen bir kültür oldu artık, yapacak çok bir şey yok çünkü
ona rağmen ben sevemedim gitti.
bu kız seviyormuş eyvallah sevsin. renker zevkler neticede
ama
benim nadiren gidiyor olmama rağmen gördüğüm şu ki AVMler bi 5 sene önceki gibi değil zaten
çeşit az mağaza az, butik yer çok az.
online almak AVMden almaktak daha mantıklı -illa alışveriş yapılacaksa.
ankarada aileler AVMye gider. hele karı-koca çalışan ve çocuklu minik aile formatı mutlaka ctesi gitmese pazar gider. çünkü çocuk da oyalanır, markete kıyafete filan da bakalır, yemek de yenir gelinir. o yüzden onları gittiği saatlerde AVMler çok da kalabalık. zaten öğrenci gençlik de sadece gezme + fast food yapıp geliyor. ama ben bekar tek kadın olarak etraf çığlık çığlık çocukken neden AVMye gideyim, mesela? gitmem gerekince bile h.içi sabah filan gidiyorum ben ki kimse olmasın. (burada benim gittiğim yerlerde yabancı az)
konu sahibi benden çok gençtir kalabalık seviyor herhalde tek açıklaması bu.
Mune hanim paylastiginiz site maslagin en luks aitesi yalniz ayazagada greenpine da da guvenlik vs var ve kiralar uygunSizin paylaştığınız ev site içi, siteler yine nispeten iyidir, havuz, güvenlik vb hizmetlerinden yararlanırsınız, binalar yenidir vs ama İstanbul’da eli yüzü düzgün müstakil apartmanlarda bile 5 bin liraya kiralık daire kalmadı.
Bir tanıdık evinden çıkmak zorunda Anadolu yakasında küçük bir semtte oturabilir evlerin kiralarına baktı 8000 liradan aşağı ev bulamadı.
He daha ucuza ev bulunabilir belki lakin affınıza sığınıyorum bağlasanız durulmaz, semti kötü bir yerde olur, ki İstanbul’da yaşayabilmek için öncelik güvenliğiniz olmalı, diğer iller çok mu masum ve güvenli? Değil elbette ama İstanbul aşırı kalabalık olduğundan sorun yaşama riskiniz daha fazla.
Burasi oyle bi yer degil.dukkan vs pek yok.soyle dusunun deniz sahil,arada yol yolun ustunda apartmanlar,tripleks ebler bahce icinde.ortada 4 tane buyuk market.bi kac tane dukkan he bi de e bebekBende bu AVM sevdasını anlamıyorum,deniz kenarında oturmak,sokak sokak gezip küçük dükkanlardan alış veriş yapmak( böyle gezerek çok güzel dükkanlar çok tatlı insanlar tanıdım)benim için daha eğlenceli olmuştur.
Piraye bacim is nedeniyle giresundayim mecburen geldim donecegim de donmesem mi acaba diye fikir alayim dedim donersem istanbul ne durumda diyeTatlım işte Giresun'da yaşarken Beylikdüzüne mi Maslak a mı gideyim diye sorduğunda uyurken pilav mı etek mi kadar sacma bir soru oluyor? 5 benzemez kriter üzerinden 3 benzemez tercih sunuyorsun? Senin hayat planlama sistemin Rus ruletinden bile riskli şu haliyle. Buraya değil de seni tanıyan guvendigin bı aile büyüğüne sorsan bunları daha iyi edersin bence
Gürpinarda butik site evet havuzlu minik bir kapali havuzu varİlle de İstanbul diyorsanız, Beylikdüzü Esenyurt gibi bölgelerin en az çeyreği Araplarla dolu, Adnan Kahveci gibi mahallelerinde butik aile siteleriyse olabilir.
Maslak’taki kiraları bir araştırın, dudaklarınız uçuklar.
Ben Giresun diyorum, varsın popo altı şort giymeyin. İstanbul öyle bir yer hâline geldi ki, midemi bulandırıyor. Avm’ler de Arap Cumhuriyeti olmuş. Ne yapacaksınız AVM’de?
Mune hanim paylastiginiz site maslagin en luks aitesi yalniz ayazagada greenpine da da guvenlik vs var ve kiralar uygun
Erikli gibiBurasi oyle bi yer degil.dukkan vs pek yok.soyle dusunun deniz sahil,arada yol yolun ustunda apartmanlar,tripleks ebler bahce icinde.ortada 4 tane buyuk market.bi kac tane dukkan he bi de e bebekole duklanlar 1 km ileride
Kirasını uygun bulduğunuz ilanı paylaşabilir misiniz ?
Inanamadım yazdıklarınızı okuyunca sanki konuyu ben açmışım gibi hissettim.Karadeniz de yagmurlu genelde yazin belki 2 ay her gun girilir evin 100 metre alti plaj ve giris ucretsiz.karadeniz ama tek basima gecen yaz indim,guneslendim,denize girdim.kimse bakmadi bile rahatsiz etmedi.kimse de yoktu pek zaten.
Sarıyer Merkez Kiralık Daire Fiyatları ve Kiralık Ev İlanları - sahibinden.com
Sarıyer Merkez Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm kiralık ev ve daireler sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?