Hanımlar kayınvalidenizi ne sıklıkla ziyaret edersiniz?

KarDemeti

Her anın değerini bil
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
71
50
288
İzmir
KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...

Bana kimse karışmaz etmez bişey demez. İstediğim zaman giderim ( ukalalık gibi almayın ) genelde haftada 1 dır bazen 2 haftada 1 olur bazen haftada 2 kere 3 kere görmem gerekir değişiyor ama sürekli sürekli görmem gereken bi durumyok

Haftada 1 gün akşam yemeğe gidiyoruz eşimle o kadar.
Çalışıyorum diye öyle yapıyorum.
Hoş çalışmasam da yine de 1 gün yeterliydi.

Aynı şehirde yaşiyoruz senede toplam 3 yada 4 tür ama onlar sık gelir

Sabit bir şey yok bizde yeri geldi 2 ayda gitmedim yeri geldi haftada 2 defa da gittim 1 yıllık evliyim bizimkler de bazen laf sokuyor ama ben pek umursamıyorum

Bekarım ama söz konusu gayganalar olunca duramam.
2 günde bir bile çok fazla 15 günde bir çaya gitmek nesine yetmiyor?
Çok mu meraklı size, çok mu bayılıyor yoksa temizlikçi hizmetçi mi arıyor?
Hiç alıştırmayın.

ay allah kolaylık versin
cevap veriyorum ben: 2 haftada bir
Ben iki haftada bir gitsem kıyamet kopar herhalde şimdi bile ağlıyor oğluna gelmiyor gitmiyor diye... Allah bana sabır versin bu ay anneannem kaybettim ve gerçekten hayatımın en bebat ayıdı üstüne bir de kayınvalidem ve kaynatam sürekli ziyaret konusunu sıkıntı ediyor pazartesi gidiyorum mesela salı günü eşimin babası alkollü( hergün içiyor bütün gün evde rahatsız oluyorum bu ayyaş hallerinden) kafasına beni takıyot karın neden gelmiyor diyor eşimde aha dün burdaydı demiş ben yoktum eşim iş çıkısı yol üstü uğramış bana anlattı ağladım dünde ağladım.. 5 gündür regl gecikmesi yaşıyorum stresten cocuğumuz olmuyor eşimden dolayı... Anlayış bekleyin delirmek üzeyim diyorum anlamıyorlar imdattt

Cevap veriyorum; hic gitmem

Gel benim kavınvalideme söyle bunu arar oğlunu ağlayarak karın benim yanıma hiç gelmiyor der... Bıktım ondan sevmiyorum sevemiyorum onu görünce daha doğrusu kayınvalide kayınpeder kaynım hiç birisi bana samimi gelmiyor off napcam be yaa eşim çok mğkemmel bir insan yoksa çoktan bitmişti bu evlilik arada o kalıyor ona kendimden daha çok üzülüyorum

hımm sizin durum az sıkıntılıymış yalnız
eşiniz de biraz anlayışlı olsaymış keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…