Hanımlar kayınvalidenizi ne sıklıkla ziyaret edersiniz?

Mümkün mertebe görmemeye çalışıyorum olurda haftada 2 gün filan gördüysem en az 3 hafta ara vermeye çalışırım

karşılıklı binalar, iş çıkışı yemek yemeğe gidiyordum. artık onu da azalttım haftada 1-2 gidiyorum. yazın uzakta ama

çok yakın oturuyoruz araba ile 2 dk yürüyerek 10 dk hafta 1 akşam işten gelirken uğrarız yemek yer çıkarız, birde eğer canımız isterse hafta sonu alışveriş dönüşü falan uğrar 1 saat oturur kalkarız.

Haftada iki iyi.amaaan kv iste laf soylemeden durur mu.bos ver takma.bende yakinim aramizda 1 apartman var sizin gibi 2 de oluyor haftada 1 de bazen hergunde.oda geliyor ben takmiyorum.gelmedigim zaman kisiri cok severim gelinim gel kisir yapiyorum der hop yarim saate oradayim cayimida icer eve geri gelirim.ahanda aksam tatilden dondum simdi aradi kahvaltiya gelin diye gidicem cokta yorgunum ama yerim bulasigida makineye yerlestirir gelirim.amaaan alismisim.bosver arkasasim soylensin.

Yazın evde sıkıldıkca gidiyorum esim isyan edıyor ne surekli oraya gıdıyon ben gıtmek ıstemıyorum dıye kısında 3 ayda bır gıdoyorum aynı mahlledeyız. Ben bu erkeklerı gercekten anlamıyorum benım aılem uzakta ben gıdıp uzun kalırsam esımde gelıp bır hafta kalıo benı alıyor. Ben hıc nıye gıtmıyorsun demıyorum. Esımde aynı hoc nıye gıtmedın demez gecen kp hastaymıs esım gıttı baktı geldı aksamına bende hadı yuruyus yapalım bıde ben bakıyım snra laf etmesınler gelmedı dıue dedım dıyemezler bosver gıtmıyek dedı zorla goturdum kv yemek hazırladı esım bana nasıl bagırdı hadı gıdek daha ne oturuyon ben gıdıyom gelıosan gel gelmıpsan gelme dıye. Kv ye dedım bak ogluna sonra cocukları ozlıyoz gel fılan deme dedım yanı gıdende yaranamıyor gıtmeyende benımkıde onlara deger verıyorum dıye cıldırıyor

Kaynanan eşini arayınca eşin de annem ağlıyor git diyor mu sana ?

Madem tartıştınız, hazır elinde sebep varken gitme uzun süre. Şimdi düşürdüğün sayıda kalır. Haftada 2 asla gitme. Yavaş yavaş açman lazım arayı. 1 gün 1 gün uzatırsın 2 haftada bire çıkar böyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…