Hanımlar kayınvalidenizi ne sıklıkla ziyaret edersiniz?

2 3 ayda bir

İlgi istiyor işte kendince. Kızı yok sana biçiyor o görevi. Benimkinin kızı yok her an üstümde.
Siz yine de öyle demeyin ama Allah yüzleştirsin kendisiyle. Sizden bulmasın boşver in.

Ben de öyle anneme bile ona gittiğim kadar gitmem hatta annem der bana 2 geliyosan ona 5 git laf etmesin dediği halde nankör kadın annene daha çok gidiyorsun diyor

Yılda bir kez bayramda...
Aynı mahallede de oturduk 9 ay kadar 8-9 kez filan görüşmüşüzdür o zamanda sanırım.

Bayramdan bayrama belki.. hatta o beni arar hayırsız kızım napıyosun diye

nişanlıyım .. ama bende sıksık gitmezdim herhlde alıştırmazdım yani.. aramaları da gitmeleri de bastan nasıl alıştırrsan öyle gider diye dusunuyorum. .

Sanırım hepsi aynı.. Yok telefonla arayacakmısım gün aşırı ziyaret edecekmişim kendi anneme annecim diyormuşum ona neden demiyormuşum dün beynim döndü
Valla canım ben ilk gelinleriyim ve inan ilk zamanlarım burnumdan geldi her dakka arayıp msj atıyor bir yerlere çağırıyordu hiç olmadı oğluna ağlayıp gelin diyordu bunu biz o an ordayken yapıyordu hakkımı helal etmiyorum çok huzursuz etti beni ne boşanma aşamalarına geldik baktı ki ben eğrilmiyorum mecbur vazgeçti tabi torun kozu hala elinde ama onlarda büyüyücekler haftada 1 kez Allah rızası için götürüyorum sonra ne olacak bilmiyorum

İlgilenemem çünkü onu hiç sevmiyorum hep itti o diliyle beni.. Zamanında kızına sahip çıksaydı benim sorunum değil.
Gelinlerin hiç öyle bir mecburiyeti yok zaten. Ben de yapmıyorum. İlk günler canımı çok sızlattı. Ben de mesafemi koruyorum.

kendi annemede kayınvalidemede her hafta bir gün iş çıkışı gideriz.daha fazlasına çok fazla vaktimiz olmuyor,ilk zamanlar daha sık istiyorlardı hep söylüyorlardı ama genel cevaplarla konuyu hep geçtim ve tabi alıştılar artık...

Aynı sitedeyiz, haftasonu giderim sadece, veya da onlar bana gelir.

nişanlıyım .. ama bende sıksık gitmezdim herhlde alıştırmazdım yani.. aramaları da gitmeleri de bastan nasıl alıştırrsan öyle gider diye dusunuyorum. .
Nişanlıyken de pek gitmezdim haftada 1 yine.. Aramazdım hatta hiç telefonla kendi çağırırdı benim duruşum başından beri aynı ama hala kabul edemedi ama ben ettireceğim merak etmesin o.. Dün çok tartıştık tüm hatalarını kusurlarını vurdum yüzüne ana laf yetiştiremiyorum ben tamam 15 günde 1 gelirim sana sende gelme istersen dedi

bir alkoligi kizina tercih eden kadina sevgi gosterisi yapmak zorunda hele hic degilsiniz.
alkolik kocasi icip sizi takamaz siz onun gelini degilsiniz.
evde oturup aglamak yerine hadlerini bildirin.

Benimki bir kere oğlunu arayıp "bilemedik oğlum, bu Kez de bilemedik." dedi. Benden bahsediyor. Neymiş oğlu benim adımı her söylediğinde içi yanmış ses etmemiş bilmem ne. Amaaaan, neler neler. Hakkımı helal etmiyorum size dedim.
Geçen bana diyor hakkını helal et, kaynından çıksa mutlu mu olacaksın diye." geline etme özde bulursun." demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…