Ahh be canım anneme bugün dert yandım su an sehir dışında gelince ben ona yapacağımı bilirim dedi hayır sorun çıkmasın daha fazla dedim. Eşim çalıştırmıyor ben dün artık çalışmak isityorum dedim hem maddi yardım ederim hem uzak kalırım daha iyi olur dedim ama ikna edemedim. Ama edeceğim.2 haftada 1 e dusurun, nankorluk etmeye son verir ozaman.
kimse gun asiri kayinvalide pohpohlamak icin evlenmiyor.
Benim o kadar olsa amenna en son dedim kaynım evlendiği zaman sen kızı yanına al en iyisi.. sustu :)Haftada birgün mutlaka buluşuyoruz. Ya onlar yemege gelir yada biz :) hiç şaşmaz. Canları sağolsun.
oglu calistirmasin,annesi hergun sizi beklesin.Ahh be canım anneme bugün dert yandım su an sehir dışında gelince ben ona yapacağımı bilirim dedi hayır sorun çıkmasın daha fazla dedim. Eşim çalıştırmıyor ben dün artık çalışmak isityorum dedim hem maddi yardım ederim hem uzak kalırım daha iyi olur dedim ama ikna edemedim. Ama edeceğim.
Başın sağolsun canım ama sen yine de şanslısın lütfen yanlış anlama beni :$Arife günlerinde ziyaret ediyoruz. Mezarını.
Eşimi orda üzgün görmek hiçbir tesellinin fayda etmeyeceğini bilmek kalbimi parçalıyor.
Haklı olabilirsin sakince konuş dedim annem biraz asabi olayın büyümesini istemiyorum.. Stres üzüntü hiç kaldıramıyorum hastanelik duruma geliyorumoglu calistirmasin,annesi hergun sizi beklesin.
aileniz sizi bunlari eglendirin diye yapmadi bence.
annenize karismayin sorun falan cikmaz,hadlerini bilirler.
Kavga mı ettiniz? Ben de evi uzağa taşımak istiyorum... Eşimle konuşacağım.yaklasik 1,5 yildir yüzünü görmedim.
ondan önce haftada/ iki haftada bir görüsürdük
SüperSenede 3-5
sen stres uzuntu kaldiramiyorum der susarsin ise gondermeyen kocan yarin kendi annene de gondermez, nasilsa sesi cikmiyor der. kaynanan oturur ogluna aglaya aglaya seninle ilgili doldurur nasilsa karsilik vermiyor der.Haklı olabilirsin sakince konuş dedim annem biraz asabi olayın büyümesini istemiyorum.. Stres üzüntü hiç kaldıramıyorum hastanelik duruma geliyorum
İlk zamanlar benimki de böyleydi. Hatta üstüne bir de hergün aramam lazımmış. Yapmadım elbette, zamanla azalttım. Şu an haftada bir gün gidiyorum. Laf sokar, dinlemem. Kvnin 2 söylediğinin birini duyma. Ben de sonradan alıştım böyle yapmaya.KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Sanırım hepsi aynı.. Yok telefonla arayacakmısım gün aşırı ziyaret edecekmişim kendi anneme annecim diyormuşum ona neden demiyormuşum dün beynim döndüBana kalsa hiç gitmem çocuklar var diye torunlarım torunlarim çekiyorlar diye gidiyorum eşim (yalandan hayatım istersen hiç gitme diyor tabi ki ayak) Haftada 1 gün ama bu konu yüzünden çok kavgalar çıkmıştır aramızda kv onla yatıp kalkayım istiyordu nerdeyse
Haklısın durumumuzz birebir aynı benimkide aramamı istiyor üstüne.. gün aşırı git üstüne ara... Terk ettiği kızına gitsin onu kazansın benim üstüme düşeceğine bir koca uğruna kızını sokaga attı (Eşimin babası ikinci evliliği) Bunu diyecektim ama diyemedim aşırı kaçar diye..İlk zamanlar benimki de böyleydi. Hatta üstüne bir de hergün aramam lazımmış. Yapmadım elbette, zamanla azalttım. Şu an haftada bir gün gidiyorum. Laf sokar, dinlemem. Kvnin 2 söylediğinin birini duyma. Ben de sonradan alıştım böyle yapmaya.
Bizde otobusle 2.5 saat sürüyor calisiyoruz her gün ariyo neden gelmiyorsunuz neden davet etmiyorsunuz diye davet etsek oğlum gel al ben kayinpederinden arabayı iste diyo. Kendi aileme çok yakinim bu arada ama kendi ailemi bile haftada 1 yada 2 görüyorum allahtan memlekete gitti eylül sonuna kadar rahatımKK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
Teşekkürler eksik olmayın. Öyle olurmuydu bilmem fakat ne görümce derdim, ne elti derdim ne de kaynana derdim var. Herkes kendi hayatlarında sanırım kaynanamın olmayışına bağlı bir durum. Eşim der hep çöpsüz üzüm aldınBaşın sağolsun canım ama sen yine de şanslısın lütfen yanlış anlama beni :$
Ne kitabı roman tarzı mı?Giderken kitap alip goturun. Onla ugrasir sizi unutur belki
KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?