Hanımlar kayınvalidenizi ne sıklıkla ziyaret edersiniz?

2 haftada 1 e dusurun, nankorluk etmeye son verir ozaman.
kimse gun asiri kayinvalide pohpohlamak icin evlenmiyor.
Ahh be canım anneme bugün dert yandım su an sehir dışında gelince ben ona yapacağımı bilirim dedi hayır sorun çıkmasın daha fazla dedim. Eşim çalıştırmıyor ben dün artık çalışmak isityorum dedim hem maddi yardım ederim hem uzak kalırım daha iyi olur dedim ama ikna edemedim. Ama edeceğim.

oglu calistirmasin,annesi hergun sizi beklesin.
aileniz sizi bunlari eglendirin diye yapmadi bence.
annenize karismayin sorun falan cikmaz,hadlerini bilirler.

oglu calistirmasin,annesi hergun sizi beklesin.
aileniz sizi bunlari eglendirin diye yapmadi bence.
annenize karismayin sorun falan cikmaz,hadlerini bilirler.
Haklı olabilirsin sakince konuş dedim annem biraz asabi olayın büyümesini istemiyorum.. Stres üzüntü hiç kaldıramıyorum hastanelik duruma geliyorum

Bana kalsa hiç gitmem çocuklar var diye torunlarım torunlarim çekiyorlar diye gidiyorum eşim (yalandan hayatım istersen hiç gitme diyor tabi ki ayak ) Haftada 1 gün ama bu konu yüzünden çok kavgalar çıkmıştır aramızda kv onla yatıp kalkayım istiyordu nerdeyse

Haklı olabilirsin sakince konuş dedim annem biraz asabi olayın büyümesini istemiyorum.. Stres üzüntü hiç kaldıramıyorum hastanelik duruma geliyorum
sen stres uzuntu kaldiramiyorum der susarsin ise gondermeyen kocan yarin kendi annene de gondermez, nasilsa sesi cikmiyor der. kaynanan oturur ogluna aglaya aglaya seninle ilgili doldurur nasilsa karsilik vermiyor der.
stres sevin sevmeyin, kendi ruh sagliginiz icin insanlara anladiklari dilden konusacaksaniz.
sessiz durursaniz ziyan olursunuz.

İlk zamanlar benimki de böyleydi. Hatta üstüne bir de hergün aramam lazımmış. Yapmadım elbette, zamanla azalttım. Şu an haftada bir gün gidiyorum. Laf sokar, dinlemem. Kvnin 2 söylediğinin birini duyma. Ben de sonradan alıştım böyle yapmaya.

Sanırım hepsi aynı.. Yok telefonla arayacakmısım gün aşırı ziyaret edecekmişim kendi anneme annecim diyormuşum ona neden demiyormuşum dün beynim döndü

Haklısın durumumuzz birebir aynı benimkide aramamı istiyor üstüne.. gün aşırı git üstüne ara... Terk ettiği kızına gitsin onu kazansın benim üstüme düşeceğine bir koca uğruna kızını sokaga attı (Eşimin babası ikinci evliliği) Bunu diyecektim ama diyemedim aşırı kaçar diye..

Bizde otobusle 2.5 saat sürüyor calisiyoruz her gün ariyo neden gelmiyorsunuz neden davet etmiyorsunuz diye davet etsek oğlum gel al ben kayinpederinden arabayı iste diyo. Kendi aileme çok yakinim bu arada ama kendi ailemi bile haftada 1 yada 2 görüyorum allahtan memlekete gitti eylül sonuna kadar rahatım

Başın sağolsun canım ama sen yine de şanslısın lütfen yanlış anlama beni :$
Teşekkürler eksik olmayın. Öyle olurmuydu bilmem fakat ne görümce derdim, ne elti derdim ne de kaynana derdim var. Herkes kendi hayatlarında sanırım kaynanamın olmayışına bağlı bir durum. Eşim der hep çöpsüz üzüm aldın Bazen diyorum keşke olsa hayatımda ekşın olurdu :)) KK da bu konuda eksikliğimi hissettiriyor

Ben çoook uzaktayım neyse ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…