Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

elifice04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
13
0
1
2 yıllık bir ilişkim var ama daha öncesinde 17 yaşında aile zoruyla evlendim reşit olduktan sonra ayrıldım fakat şuanki beraber oldugum kişi bunu bilmiyor ve benimle evlenmek istiyor ama geçmişimdeki o evliliği bilmiyor ve napacagımı bilmiyorum sorum şu: evlendirme dairesine gittigimiz de ordaki memurlar eski evliliğimle ilgili bişey soruyorlar mı ???? ve ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun (((

onu kaybetmemek için saklamak zorundayım çünkü onu çok seviyorum ve evlenmiş ayrılmış birini asla isteyecek biri degil

Eee evlenme memurunun bi sey demesine gerek var mi yalan uzerine mi evlilik kuracaksin Allah akil fikir versin

onu kaybetmemek için saklamak zorundayım çünkü onu çok seviyorum ve evlenmiş ayrılmış birini asla isteyecek biri degil
Kardesim bosanmissin diye seni kabul etmeyecek adamla niye evleniyosun illa ki bi yerden ortaya cikar bosandigin koyar kapinin onune al ikinci bosanma

Sormazlarsa ne olacak sen söylemeyecekmisin? Gizlemen mümkünmü?
Hem neden sòylemiyorsun seni gercekten seviyorsa saygi duyar diye düşünuyorum
Yalan ustune yuva kurulmaz

Herşeyi en başta durustce anlatın.
İlerde illaki öğrenecek.
Sizden ayrılacak olsa bile bu durumdan gerçeği soylemelisniz.
Oturun zorla istemeden evlendirilginizi güzel bi şekilde anlatın.
Sizi gerçekten sevmisse zaten ayrilmiyacaktir sizden.

Yalan soylefigin oryaya ciktiginda kabul edecek mi?.Bekaret de arar o halde.onu nasil cozeceksin?

İyi dusun.yarin bigun birinden duyarsa.....

Nüfus kağıdınızı görmeyecek mi? Eski evliliğinizi bilen kimseyle karşılaşmayacak mı? Ömrünüzün sonuna kadar eşinizin bu gerçeği öğreneceği günün korkusuyla yaşamaya razı mısınız?

Canım size bi kagit veriyolar hani nikah için gün aldığınızda onda yazıyo zaten görmemesi mümkün degil
Canım size bi kagit veriyolar hani nikah için gün aldığınızda onda yazıyo zaten görmemesi mümkün degil
hım nasıl bır evrak verıyorlar ?

Arkadaşlar yaptığım dolandırıcılık olamaz evlılık sonucu elıme her hangı bır sey geçmeyecek ama çok sevıyorum ve evlenıp boşandığımı öğrendığinde her şey bitmiş olacak bana olan aşkı saygısı daha önce arkadaş gibiydik ve özelimi anlamamıştım aniden hayatıma girmek istedi ve bir türlü anlatamadım ağzını yokladığımda asla dul bir kadınla evlenmeyeceğini belirtti

Kendini mahkeme koridorunda bulduğunda tekrar konusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…