Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

Önce anlat bari de adam evlenmiş ayrılmış olup da boşuna hayatı mahvolmasın Adama acıyorum şu an Resmen kandırılmış Eninde sonunda öğrenecek evli de olsanız seni boşayacak Şimdiden söyle

Yalan üzerine evlilik kurulur mu? Daha sonra kaybedeceğin şeyi en başta kaybetmen daha az acı verecektir..

Iyıde butun kayıtlarda var senin evlenıp bosanmıs bir insan olduğun..

Devlet babayla da mı anlaşma yapacaksın..

Çocukca bir düşünce seninki..sanki eski sevgilini gizliyorsun..

Yalan üzerine evlilik kurulmaz ancak hani bir şekilde evlendiniz diyelim.. Aile Nüfus kayıt Örneği çıkarttığınızda aşağıda 'Düşünceler' kısmında sizin hangi mahkeme tarafından boşandığınız ,geldiğiniz kütük , baba hanesi,koca hanesi yazar..

O evragida tek almaniz mumkun degil birlikte basvuru yapmak zorundasiniz.

Hata yaptim dersin; belki affeder
Ammaaaa o hatayi bi de yalanla kapatmaya calisirsan af da bekleme, hosgörü de.....Ortaya cikinca " sen daha ne yalanlar soyledin" vs der ve asla guvenemez.guven olmayinca hicbisey olmaz.Hatirlanmamak uzere unutulursun

oo senden ayrilmadan bir mektup yazarak durumu anlat benim le olmak isteyecegini dusunmuyorum de ayril..biyle birsey dusunmeniz sahtekarlik kusura bakmayin

Bende 18 yasinda evlendim 2 sene evli kaldim ve ayrildim.9 sene aradan sonra simdiki esimle tanisip evlendim.ve herseyimi biliyordu ilk anda bunu soyledim zaten resmi birseyi saklayamazsin illaki ogrenecektir.ilk evliligimde cocugum olmadi ve ilerde de olmaz dedigimde bunu bile kabul etti ve esim daha once hic evlenmemis birisi yanii sevgii varsa asilmayacak sey yok sen yeterki dürüst ol.

Aynı şeyi karsinizdaki adam yapsa beni kandırdı diye ağlayarak buraya yazarsınız...

Ya seni isteyen böyle istesin:)
Ayrıca kusura bakma ama baştan söylemeliydin ki şimdi karşıssına geçip durumu anlattıgında beni kandırdın dese ne diceksin, (!)

Olacak seymi soylediginiz sizi gercekten seviyorsa zaten sorun yapmaz yok eger sevgisi yeterli degilse ortaya ciktiktan sonra daha buyuk sorunlarla kendini adliye korudorunda bulursun cok uzgunum

Evlenmek için nüfus müdürlüğünden almanız şartı olan evrak var orda seceresini çıksrıyorlar insanın. Bırakın sizi anne babanızın bile kaç evliliği var gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…