Hanımlar lütfen yardım aklımı yiyecem :(

Endişlerin anlaşılabilir, hislerin ağır basıyor belli, lakin seçmek istediğin yol yol değil sonu kötü, şimdiye kadar anlatmış olmalıydın zaten, hatanın neresinden dönülse kardır, anlat ve tavrını gör, evlenip ayrılan kadına kötü gözle bakacak bir tipse zaten gereği yok

Can'ım yanıyor hayatim boyunca bana değer veren tek insan ben onda insan olduğumu anladım Allahım dan başka kimseye diyemiyorum derdimi ve artık kaldıramıyorum bu durumu kaç kere ağzını yokladım ama asla evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmeyecegini söyledi aşiret oldukları için ailesinin öyle bişeye izin vermeyeceğini söyledikten sonra konuyu her defasında kapattım :'(

Başka biriyle evlendiğini kabul etmezse başka biriyle olduğunuzda kabul etmeyecek ( eğer başka biriyle ilişki yaşadım dersen çünkü sen kız değilsin ) yani şimdi sen evlendin Adamla birlikte oldun sevgilin sormayacak mı evlendiğimizde noldu diye ? Ayrıca zaten saklanabilcrk birşey değil illaki duyulur . Ayrıca yalan söylemende doğru değil ...

Evlilik için istenilen bi belge var muhtarlıktan alınan mukavemet gibi birşeydi neyse artık.orda yazıyor daha önce evlenip evlenmediğiniz çocuğunuz olup olmadığı hersey

Ama bu saklanacak birsey değil, devlet daireleri çok enteresandır aradığını bulamazsın bazen, ama bazen de aramadigin karşına çıkar ömrü billah tedirgin yasayamazsın

Ama bu saklanacak birsey değil, devlet daireleri çok enteresandır aradığını bulamazsın bazen, ama bazen de aramadigin karşına çıkar ömrü billah tedirgin yasayamazsın
Şu hayatta ondan başka kimsem yok beni hayata bağlayan tek kişi onu kaybedersem kendimi daha da toplayansam

Konu sahibi kendi ipini kendin çekiyosun farkında değilsin kendine gel

Sonra iş oldu bittikten sonra faydası yok farkindamisin

bir erkek için kendini bile bile ateşe atma nasılsa çıkacak meydana bugün olmazsa yarın önüne gelecek geçmişin

Ya anlat kurtul yada sonuçlarına katlan

Evlendiniz diyelim sana güvendi eşi oldun hiç problem çıkmadı

Paat diye seni sevmeyen birileri anlattı o zaman ne olacak peki

Aranızda sevgi saygı kalmayacak buna emin olabilirsin adam aldatıldığını anlayacak sonuç ??????

Canım korkuların anlaşılabilir fakat bu öyle bi yalan ki ikinizide mahveder bunun kaçarı yok saklanası yok. Evlenmeden önce anlat herşeyi belki o da kabullenebilir ama her türlü senden vazgeçecek er ya da geç. Evlendikten sonra olursa sanada onada yazık. Senin 2.evliliğin onunda yalan Evliliği sona ermiş olcak.

Kendini kandırmaktan vazgeç. .
Seni sen olduğun için sevsin. .
Yalan üzerine evlilik yürümez. .
2.bir hata yapma. .

İllaki akrabalar görülecek hiç mi biri söylemeyecek sanıyorsun. Seviyorsa kabul eder.Seviyorsa zaten evlenme.Sen lafa bakma .Bekar karı boşanmak kolay derler.Konuşurken seninle görüşünü belirtmiş. SENDEN ayrılması kolay olmaz

neden evlenmiş ayrılmış birini istemez bekaretten dolayı mı
hadi evliliğini sakladın diyelim o zaman zarı da diktirecek misin
hmm ne bileyim fazlasıyla riskli :/
simdiden bu kadar endişeleniyorsan sonrasında vicdan azabın artar dayanamazsın sonra hepten yıkılır güveni

Bildiğim kadarıyla nikah evraklarında yazıyo ilk evlilik,ayrıca sevgilin öğrenmese bile hayatın boyunca öğrenecek korkusuyla yaşayabilecekmisin ya vicdanın buna ne diyecek.bilmeye hakkı var,gerçekler üzerinden karar versin,en sağlıklısı bu...seni terk edersede etsin yada sen onun tavırlarına göre ayrıl,sana senin gerçeklerinle kabul edecek biri lazım ancak bu şekilde mutlu ve huzurlu olursun..

Nolmuş evlenip ayrılmışsanız? Aslında bazı şeyler saklandığı için önem kazanıyor. Çok normal bir durumu bir problem, bir kusurmuş gibi görüp gizlerseniz, karşınızdaki de sonradan öğrendiğinde sorun gibi görüp büyütür tabiki...

Evlilik beyannamesi gibi bişey imzalanır orda zaten yazıyo ben bile eşime guvenemeyip bakmistim

Ayrıca bunu problem olarak gören biriyle niye evleneceksiniz anlamıyorum. Hani nikahsız yaşamış olsaydınız, toplum değer yargılarına göre de yanlış karşılandığı için hadi onda bi nebze haklı diyelim de, resmi bir evlilik yaşamışsınız, ayıp mı günah mı yani hayret bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…