- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Can'ım yanıyor hayatim boyunca bana değer veren tek insan ben onda insan olduğumu anladım Allahım dan başka kimseye diyemiyorum derdimi ve artık kaldıramıyorum bu durumu kaç kere ağzını yokladım ama asla evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmeyecegini söyledi aşiret oldukları için ailesinin öyle bişeye izin vermeyeceğini söyledikten sonra konuyu her defasında kapattım :'(Endişlerin anlaşılabilir, hislerin ağır basıyor belli, lakin seçmek istediğin yol yol değil sonu kötü, şimdiye kadar anlatmış olmalıydın zaten, hatanın neresinden dönülse kardır, anlat ve tavrını gör, evlenip ayrılan kadına kötü gözle bakacak bir tipse zaten gereği yok
Can'ım yanıyor hayatim boyunca bana değer veren tek insan ben onda insan olduğumu anladım Allahım dan başka kimseye diyemiyorum derdimi ve artık kaldıramıyorum bu durumu kaç kere ağzını yokladım ama asla evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmeyecegini söyledi aşiret oldukları için ailesinin öyle bişeye izin vermeyeceğini söyledikten sonra konuyu her defasında kapattım :'(
Şu hayatta ondan başka kimsem yok beni hayata bağlayan tek kişi onu kaybedersem kendimi daha da toplayansamAma bu saklanacak birsey değil, devlet daireleri çok enteresandır aradığını bulamazsın bazen, ama bazen de aramadigin karşına çıkar ömrü billah tedirgin yasayamazsın
Peki senden değilde başkasından öğrenince ne olacak?Şu hayatta ondan başka kimsem yok beni hayata bağlayan tek kişi onu kaybedersem kendimi daha da toplayansam
formaliteden bir evlilikti desen, hemen reşit olunca boşandığını anlatsan falan, olmaz mı öyleDiyemiyorum kaç kere ağzını yokladım ama o durumu kabul edecek biri degil
Evlilik beyannamesi gibi bişey imzalanır orda zaten yazıyo ben bile eşime guvenemeyip bakmistimhım nasıl bır evrak verıyorlar ?
Arkadaşlar yaptığım dolandırıcılık olamaz evlılık sonucu elıme her hangı bır sey geçmeyecek ama çok sevıyorum ve evlenıp boşandığımı öğrendığinde her şey bitmiş olacak bana olan aşkı saygısı daha önce arkadaş gibiydik ve özelimi anlamamıştım aniden hayatıma girmek istedi ve bir türlü anlatamadım ağzını yokladığımda asla dul bir kadınla evlenmeyeceğini belirtti
Iki tarafta imzalıyo canım mümkün değil ya görürO kagidi gostermez basvuruyu kendi halleder nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?