Ya eşiniz biraz ruh hastası, ayrılın. Ya da siz eli işte gözü oynaşta Bi tipsiniz eşiniz bunun farkında. Yine ayrılın. Burda sizi yaftalamıyorum yanlıs anlamayın ama bu yazıyı okuyan cogu kişi böyle düsünürKardeşim eşim yıllardır başkasına baktığımı iddia ediyordu ben kesinlikle inkar ediyordum ama artık inanmamaya başladı boşanacağını açık olursam affedeceğini söledi çok ısrar etti ben de söylemek zorunda kaldım belki kurtarıtım diye
naçizane tavsiyem eşinizle beraber evlilik psikoloğuna başvurun. kendi yaptıklarınızı eşinize anlattıklarınızı ve eşinizin sizin üzerinizde ki baskısını hep beraber oturun çözün.. zaten anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz haklı bir konuda diretmiş size onaylamışsınız da 15 yıllık evliliği ancak uzman biri ile sağlıklı kurtarırsınız. tabi danışmadan da kurtarılır ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez.. sürekli size bu konuyu hatırlatan bir eşle 15 yıl daha geçiremezsiniz çünkü.eşim uzun süredir yanındayken başka erkeklere baktığımı iddia ediyordu
bense yalanlıyordum
bu arada 15 yıllık evliyim 2 kızım var
artık iddialarını artırmaya başladı
itham etmeye başladı
yanındayken huzursuz oluyormuş ama ben kesinlikle inkar ediyordum inanmıyordu hep
uzun tartıışmalar sonucu dün gece o da evlilikte yaptığı hataları kabul edince ben de dökülüverdim,
evet başkalarına baktığımı ama yanlış olduğunu bildiğim için kendime engel olmaya çalıştığımı söyledim,
hatta dedim bana çevremde sempatik gelen erkekler de oluyor ama sempatik görmemek
için kendime engel olmaya çalıştığımı anlatttım
hatta bi kaç isim verdim şunlara sempati duydum zamanında diye
arada 2 çocuk var boşanmak istemiyorum
bana bir akıl verin yanlış mı yapmışım ne yapmalıyım şimdiden sonra
Neden başkalarına bakıyordun? Eşinle sorunun ne tam olarak? Yalnız mı bıraktı seni?eşim uzun süredir yanındayken başka erkeklere baktığımı iddia ediyordu
bense yalanlıyordum
itham etmeye başladı
yanındayken huzursuz oluyormuş ama ben kesinlikle inkar ediyordum inanmıyordu hep
uzun tartıışmalar sonucu dün gece o da evlilikte yaptığı hataları kabul edince ben de dökülüverdim,
evet başkalarına baktığımı ama yanlış olduğunu bildiğim için kendime engel olmaya çalıştığımı söyledim,
hatta dedim bana çevremde sempatik gelen erkekler de oluyor ama sempatik görmemek
Her evlilik gibi bizim de sorunlarımız vardı tabi ki ama bunlrdan dolayı olduğunu sanmıyorum hoşuma gidiyo sanırımNeden başkalarına bakıyordun? Eşinle sorunun ne tam olarak? Yalnız mı bıraktı seni?
Bir erkeğe bakmak hoşunuza gidiyor,karşılıklı olur diyemi düşündünüz acaba .Her evlilik gibi bizim de sorunlarımız vardı tabi ki ama bunlrdan dolayı olduğunu sanmıyorum hoşuma gidiyo sanırım
Olacak olsa ona da cesaretim yok büyük ihtimalle yapamazdım ama içimden bakmak geliyo bakışmak hoşuma gidiyo son zaman başım öne eğik yürüyodum eşimin yanında artıkBir erkeğe bakmak hoşunuza gidiyor,karşılıklı olur diyemi düşündünüz acaba .
Sadakat yok bu evlilikte.Bir erkeğe bakmak hoşunuza gidiyor,karşılıklı olur diyemi düşündünüz acaba .
Sizi buna iten neden nedir ki,niya bakma ihtiyacı duyuyorsunuz.Olacak olsa ona da cesaretim yok büyük ihtimalle yapamazdım ama içimden bakmak geliyo bakışmak hoşuma gidiyo son zaman başım öne eğik yürüyodum eşimin yanında artık
Sadakat olmasada olacak şey değil ki bu bana göre.Sadakat yok bu evlilikte.
Bakmak hosuna gidiyor ise zaten kalbem bagli degildir esine.
Ya esini begenmiyorSadakat olmasada olacak şey değil ki bu bana göre.
Suçlu aranacaksa her ikiside suçlu bu durumda.Ya esini begenmiyor
Ya da heyecan ariyor.
Kisacasi evlilim sönmüş.
Bunu fark ettigi an canlandirma yoluna gitmeliydi.
Dogru valla Burda konu acar kocam baska kadinlara sempati duyuyormus deer Ortaligi birbirine katardi bizde haklisin madem oyleymis bosan derdik o zaman adamda iyi yapiyor dogru olani yapiyorÇabuk gaza gelen bi tipsiniz galiba. Yani kocanız şu şu kadına sempati duyuyorum dese bir kadın olarak kıyameti koparırsınız adam medeni bir şekilde boşanmak istiyor. Haksız da sayılmaz
Bari konunun başlığını değiştir kurban olayım yaaeşim uzun süredir yanındayken başka erkeklere baktığımı iddia ediyordu
bense yalanlıyordum
itham etmeye başladı
Ne diyin bacım libidona sağlıkHer evlilik gibi bizim de sorunlarımız vardı tabi ki ama bunlrdan dolayı olduğunu sanmıyorum hoşuma gidiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?