Hanımlar Lütfen Yardım eşim aldattığıma inanıyor

e adam haklıymış.
ben de adam günahını alıyor sandım. doğruymuş. ben affedemezdim böyle bir şeyi. sonuçta affetse bile hep başkasını düşündüğünü düşünecek.

Ya eşiniz biraz ruh hastası, ayrılın. Ya da siz eli işte gözü oynaşta Bi tipsiniz eşiniz bunun farkında. Yine ayrılın. Burda sizi yaftalamıyorum yanlıs anlamayın ama bu yazıyı okuyan cogu kişi böyle düsünür

Başta dedim adam şizofren herhalde olmayan şeyler uydurup kadına hayatı zindan ediyor falan. Ama baktım ki adam haklıymış, uydurmuyor, ortada gerçekler var. Mis gibi de itiraf edilmiş, burdan dönüş olmaz bacım. Düşünsene kocan başka kadınlara bakıyor, hoşlanıyor falan, isim isim sayıyor sana şunlardan etkileniyorum diye. Evli kalır mısın o adamla?

naçizane tavsiyem eşinizle beraber evlilik psikoloğuna başvurun. kendi yaptıklarınızı eşinize anlattıklarınızı ve eşinizin sizin üzerinizde ki baskısını hep beraber oturun çözün.. zaten anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz haklı bir konuda diretmiş size onaylamışsınız da 15 yıllık evliliği ancak uzman biri ile sağlıklı kurtarırsınız. tabi danışmadan da kurtarılır ama ne kadar sağlıklı olur bilinmez.. sürekli size bu konuyu hatırlatan bir eşle 15 yıl daha geçiremezsiniz çünkü.

Neden başkalarına bakıyordun? Eşinle sorunun ne tam olarak? Yalnız mı bıraktı seni?

Bir erkeğe bakmak hoşunuza gidiyor,karşılıklı olur diyemi düşündünüz acaba .
Olacak olsa ona da cesaretim yok büyük ihtimalle yapamazdım ama içimden bakmak geliyo bakışmak hoşuma gidiyo son zaman başım öne eğik yürüyodum eşimin yanında artık

Ya esini begenmiyor
Ya da heyecan ariyor.
Kisacasi evlilim sönmüş.
Bunu fark ettigi an canlandirma yoluna gitmeliydi.
Suçlu aranacaksa her ikiside suçlu bu durumda.
Dediğin gibi de olabilir,biri ilgisiz biri ilgi bekliyor.
Ne olursa olsun başka birine bakma ihtiyacı bu olmamalı ..

Çabuk gaza gelen bi tipsiniz galiba. Yani kocanız şu şu kadına sempati duyuyorum dese bir kadın olarak kıyameti koparırsınız adam medeni bir şekilde boşanmak istiyor. Haksız da sayılmaz
Dogru valla Burda konu acar kocam baska kadinlara sempati duyuyormus deer Ortaligi birbirine katardi bizde haklisin madem oyleymis bosan derdik o zaman adamda iyi yapiyor dogru olani yapiyor

Bari konunun başlığını değiştir kurban olayım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…