Hanımlar neye aşeriyorsunuz?

Ben lahmacuna aşerdim. Bir kez 3 tane birden yedim bir dahada istemedim. Benim amcamın karısı kargaya aşermiş zamanında

Evet ya çok iyrenc. Karga görmüş ben ondan istiyorum demiş amcam da gülmüş hadi canım daha neler demiş. Kadın bir süre kendini tutmuş. Fakat bir süre sonra dayanamdığını söylemiş amcam da karga getirmiş. kadın yemiş ve rahatlamış. Şimdi amcamın oğlu evli çoluk çoçuğu var kendisi de baya yakışıklı. Karga diyib gecmemeli

Nasilbbi psikolojiyse artik bu hamilelik insana neler yediriyor

Evet canım kızım olacak hayırlısıyla tatlı asla istemedim 1 kez sadece dondurmalı Waffle istedim o da sanırım bebekle alakasız idi

Kızlar BN bişey sorucam bu aşermek mi bilmiyorum ama diyolar aşerince onu ye ye doymazsın bnmki tam rüyaya dalmak üzereyken oluyo hayal gibi işte yeni dalıyodum birisi parmagını toz şekere batırmiş ve bana yediriyodu bi uyandım ağzım açık aaaa şeker şeker yemeliyim olmadım ama yinede gittim parmagımın ucundan yedim yetti yani bi kerede aynı dalmak üzereydim biri bardaya meyve suyu dolduruyo ve o kadar güzel kokuyo ki çok gerçekçiydi uyandım hala kokuyodu ama erindim gidip içmedim yani öyle gözüm dönmüyo ama rüya üzerinde oluyo böyle olan var mı Bnm gibi bu aşermek mi oluyo bilmiyorum cevap veren olursa sevinirim :)

Dondurma ve tuzlu seyler:) peynir ekmek dürüm...birde tebesir aserdim bi süre ama hic yanasmadim.

Bende 2 gündür kiraz düşünüyorum.onceki gece ruyamda aman Allahim ne yiyorum ne yiyorum.oyle de lezzetli ki. ama sadece ruyaymis.tabi artik kirazin mevsimi de degil marketleri aradi esim ama bulamadik.vee isin komik yani memlekette kiraz bahcemiz var.ramazan bayramina gittigimizde de cok cok yedim.esim dalga geciyor koca bahceyi yedin yetmedi simdi ruyalarina mi goriuor diyor

:) tv de belgesel ızlıyorduk esımle yagmur ormanları tarafı ; gezgın adam bambu agacını ortadan ıkıye boldu ıcındekı özü cıkardı adınada bambunun kalbı dıyorlarmıs adam onu kıtır kıtır yerken ben resmen yutkundum :) birde ekşi falan dıyordu gittim lımon kemırdım :) ama o bambu kalbınıde cok mrk etttım :)

İlk hamileliğimde koruk turşusuyla yattım koruk turşusuyla uyandım tee üniversitedeyken Adanalı yurt arkadaşım turşunun içinde getirmişti nereden aklıma geldiyse, buldum internetten bi kaç tane yiyince gönlüm geçti. Bu hamileliğimde öyle deli istediğim bi şey olmadı canımın her istediğini yaptım, aldım, yedim. Kocamın en komiğine gidense barbekü sosuna bandırılmış nuget çekti canım ama herhalde hemen elde ettiğim için çok çok aşermek gibi olmuyo. Bugünlerde de çin yemeği geliyo aklıma sürekli onların kuru mantısı var o, salataları bi de nuddle Cevahirde var çin lokantası ama mecidiyeköy uzak bize yoksa gidip yiyip gelicem

Leblebili krokan, dut, kokoreç birde salam istedi canım fasulye ayıklarken çiğ olarak nasıl güzel koktu onu yedim ben her marka suyu içemedim iki marka içebiliyorum sadece ve hala öyle. Onun haricinde bir tiksinme falan olmadı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…