- 5 Ağustos 2016
- 149
- 41
- 98
- 35
- Konu Sahibi Biricikmelegim
-
Amin canım cümlemiz inşallah :) haber et olurmuSaglikla kucagina alirsin insallah evladini
Oh iyi bari:)Ben incir ve erik aserdim Allahtan bulmasi zor olmadi :)
Amin canım cümlemiz inşallah :) haber et olurmu
Evet ya çok iyrenc. Karga görmüş ben ondan istiyorum demiş amcam da gülmüş hadi canım daha neler demiş. Kadın bir süre kendini tutmuş. Fakat bir süre sonra dayanamdığını söylemiş amcam da karga getirmiş. kadın yemiş ve rahatlamış. Şimdi amcamın oğlu evli çoluk çoçuğu var kendisi de baya yakışıklı. Karga diyib gecmemeliKargaaaa mii
Ederim inşallah:)Tamam canimm sende haber et :)
Karga??? İşte aşermenin sınırı yokmuş :-DBen lahmacuna aşerdim. Bir kez 3 tane birden yedim bir dahada istemedim. Benim amcamın karısı kargaya aşermiş zamanında
Evet ya çok iyrenc. Karga görmüş ben ondan istiyorum demiş amcam da gülmüş hadi canım daha neler demiş. Kadın bir süre kendini tutmuş. Fakat bir süre sonra dayanamdığını söylemiş amcam da karga getirmiş. kadın yemiş ve rahatlamış. Şimdi amcamın oğlu evli çoluk çoçuğu var kendisi de baya yakışıklı. Karga diyib gecmemeli
Vallah neler var :-D canım senin cinsiyet belli miÇok güldüm ya etek ve kargaya aşermek nedir ya
Ben de et, acı salça, çökelek falan aserdim
Cinsiyet belli mi canım?+Dondurma ve tuzlu seyler:) peynir ekmek dürüm...birde tebesir aserdim bi süre ama hic yanasmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?