Hanımlar neye aşeriyorsunuz?

yok canım değilim ben nişanlıyım daha evli değilim
Sen de hamiş olduğunda anlarsın canım. Dünyada annesiz babasız onca çocuk varken evlat sahibi olmak için katlanmadığımız eziyet kalmıyo çünkü o bize göre dünyanın en özel çocuğu olacak ki hamişlik öyle eziyetli ve öyle mutluluk dolu bir dönem ki kendimizi şımartmaya hakkımız var.

Kızlar siz kilo aldınız mı? Ben 5. Ayıma girdim bugün 700 gram almışım henüz yani aslında kilolu hamile kalmıştım ama

Aslında hiç kilo almakaybı istemiyorum ama olacak yani kızlar bir sorum daha olcak da hemen hemen aynı hamilelik dönemlerimiz. Kalça bacak ağrısı oluyor mu sizde? Ya ben mahvoldum gerçekten çok ağrıyor yürüyemeyecek gibi oluyorum

çok ayakta kalınca yada oturunca oluyormuş o ağrılar. Sanırım dengeyi tutmak lazım

çok ayakta kalınca yada oturunca oluyormuş o ağrılar. Sanırım dengeyi tutmak lazım
Sağol cevap verdiğin için ya gerçekten daha şimdiden her bi yanım ağrıyor mide problemi falan bi düzelemedim gitti.. bu bebek beni çok yoruyor teyzeleri ama canım feda

Sağol cevap verdiğin için ya gerçekten daha şimdiden her bi yanım ağrıyor mide problemi falan bi düzelemedim gitti.. bu bebek beni çok yoruyor teyzeleri ama canım feda
bende öyleyim canım dayak yemiş gibi hissediyorum bazen. özellikle sabahları uyanamıyorum. Birde çalışınca daha zor oluyor ama dediğin gibi canımız feda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…