Hanımlar neye aşeriyorsunuz?

yok canım değilim ben nişanlıyım daha evli değilim
Evet anlasıliyo zaten hamileligin abartıldıgini ifade attiginize

göre,kadina verilmiş nasil bir mucize oldugunun henuz farkinda

degilsiniz,rabbim aratmasin kimseye diye dua edilen bir forumda böyle küçumser gibi ifadeler kullanmaniz hiç hoş

olmadi çünkü abartildıgindan bahsettiginiz "hamiş"olma durumuna yillarca sahip olamayan insanlar var burda yada hamis

olmak icin servetlerini harcayan

insanlar var bir yigin tedavi gorenler var evet çok kıymetli e bu durumu boyle

tatlilikla soylemenin ne zarari var anlam veremedim hamile kalmanin ne kadar kutsal bişey oldugunu umarim anlarsıniz bi gun

ne küçümsemesi anlayamadım ? anneliği ve hamileliği kücümsemedim. annelik kesinlikle kutsal bir şey. ama siz o kadar abartıyosunuz ki sanki dünyada bi siz hamilesiniz. özellikle zaten bu forumda hamile kalamayan birsürü kadın var ve siz böyle hava atarcasına imzalarınıza yok bebeğimin doğmaasına su kadar var bilmem ne. ee yani ? doktorlarınız size takvim vermiyo mu ordan takip etmiyo musunuz? ben anneliği kücümseyecek bişey dediğimi sanmıyorm :) sadece siz abartıyorsunuz. konuyu yanlış tarafa çekip benim üzerimden kendinizi duyarlı göstermeye calısmayın :) hepinize bebeklerınız hayırlı olsun ben demek istediğimi üstte anlattım. umarım belkı ben de anne olunca anlarım inşallah.. ki ben bu kadar abartıcağmı hiç ama hiiiç sanmıyorum. hamile kalmak kutsal değil de ANNELİK kutsal bence bu arada. hamişlik neyse dedim evet tatlı ama o imzalarınız bence hava atmaya giriyor. ve ister istemez burda anne olamayan kişinin içine bile oturuyordur bilmem anlatabildmmi ? mucize oldugunun da farkındayım evli- bekar olmam farketmez. yani kısaca kücümsemedim sadece ABARTILMASINa karşıyım. hamilelik genel olarak abartılmıyo siz abartıyosunuz.:)

Canim benden once hamis yazanlari bilmiyorum ama benim yazmamin uzerine soyledigin icin sana sunu diyim:

Bence sen burda pek fazla hamilelerin yazdiklarini okumuyorsun. Ayni anda gun sayip hamis kalip da kalanlar kalamayanlara destek oluyor. Kalamayanlar da emin ol o senin dedigin duygular yerine burdaki arkadaslari adina seviniyor ve beraber yasiyor.
Senin bu yorumlarini okurken icimden biraz daha yasinin kendi sahsima kiyasen kucuk oldugunu dusundum ve yanilmamisimda. Bence boyle guzel sayfalari boyle karanlik yorumlarla kaplama.

ben 24 yaşındayım siz kaç yaşındasınız? yaşım çokta ufak sayılmaz..yani belki size göre ufağımdır. ama ben karalamaya calısmadım ya da karanlık yorum yapmaya dediğim gibi o imzalar insanların içine oturur diye yazdım gördükçe. size katılmayanlar dışında mesela onlardan bahsettim. sizi kötüleyecek bişey söylemek istemedm.

Profilinde 21 yaziyor ve ben 26. Yinede buyugum ama bence burda okadar cok insan varki. Kimse birbirini o hamile ben degilim diye cokta sey yapmiyordur. Tabiiki olmasi guzel ama burasi birbirine destek olma yeri. Profil cok yeni biraz gozlemle buralari anlarsin ne demek istedigimi

Abartilmasina karsıysaniz site yönetimiyle konusun bunu burdaki hamişlerle degil o takvime sahip olabilmek için 2 evlat kaybettim bayan dofi ve bu insanlarda böyle zorlu yollardan geçti bir çogu bunu kullanmiycak kapasiteye sahipler mrk etmeyin siz,ayrica bunun hava atmak oldugunuda nerden cıkardinız bebeklerinin gelişimini gunluk takip etmek için çok güzel bi sistem bu kk üyelerinin,ha eger bu zorunuza gidiyosa bakmayiverin yada ne biliyim böyle şeylere karşıysaniz kk dan daha iyi tepki göstereceginiz yerler var mesela bloglarda hafta hafta hamileliklerini göz onünde yaşayanlara sarin ne biliyim bunun gibi...yoksa insanlar niye birbirinin gözune soksun takvimlerini tanimayiz birbirimizi etmeyiz,ben hamileyim diye hava atsam noluuuur atmasam noluuuur kaldiki,hamile kalabilmek büyuk bir niymet zaten hamile kalamazsaniz anne de olamiyorsunuz biyolojik olarak dimi bu olay başli başina kutsal...benim yazdıklarimı art niyetli bulabiliyor ve gebelik takvimini eleştiriyosunuz ama "hamiş nedir yaaa....hamileligi bizim kadar abartan bir toplum varmi acabaaa....."diyerekte bu hamiş toplulugunun kullandigi ifadeleri kullandiklari takvimleri kücumser nitelikte cumleler kurabiliyosunuz ?¿?¿başka topikte yazsaydiniz bu cumleleri umursamazdim fakat bu kadar hassas insanlarin oldugu bi topikte paylastiginiz icin buna maruz kaliyosunuz,anlatabildim umarim

Ay şalgama aşerdim ya eşim içerken bile kokusunu sevmeyen biriyim oysaki ama içtim çiğköfteyle hemd3 çiğköfteyi sadece ayranla yiyen biriyimama nasıl boğazım acıo ama hızlı içiyorum kendime hakim olamadım eşim bakıo noluo die küçük şişeyi bitiremedim dolaba koydum aklıma geldikçe gifip gelip içtim dolabın önündeama gebe oldugumdan haberim yok 4 haftalık oldugunda öğerendim çünkü yine negatif olcak die test yapmamıştım hiç iyice gecikince şüphelenip yaptım iki saniyede kıpkırmızı oldu iyice gecikince diyorum çünkü 15 gün gecikmr sonucu regl olmuştum o yüzden 15 günr kadar yolu var dedim gelir dedim yapmadım testi

tamam teşekkür ediyorum
ya hamiş kelimesi komik geliyo olamaz mı? pardon bu mu hassas topik bi an bende farklı bi topikte yazdım diye
korktum bi an. aşerme mi hassas bi topic? özür dilerim bebek kaybettiğinizi bilmiyordm. kişisel olarak algılamayın. sadece
fikrimi söyledim. neden sizde üstteki kişi gibi güzel güzel anlatmıyosunuz ki anlamadım yeniyim forumda ve o imzanın günlük değiştiğini bilmiyodum. üzgünüm. hassas noktanız oldugunu bilmiyordum. kötü hissettm aşerme topiğine yazdım bilerek hassas noktası olan yoktur dıye. hakaret gibi şeyler asla düşünmedim art niyetm de yoktu. genel konustum aslında

Bende şahsi anlamadim zaten.gayet düzgun usluplada anlatmaya çalıştim sizde bilip bilmeden eleştirmemelisiniz demekki...aşerme topiginden ziyade gebelikten bahsetmistim ben hassasiyet anlaminda,her neyse ögrenirsiniz zamanla önemli degil...

arkadaşın birisi aşure demiş gözümde canlanıyor yeminle o derece asermek mi abrtıyor muyum bılemedım 6 haftalık hamıleyım amaa varya hıc ıyı degılım ya aşurede aşure allahım allahım :)

Siz hamile değilseniz niye ortalığı bulandırıyorsunuz? Ne kastınız var? Zaten buradaki başlık belli. Gebe olmayan asermez. Ne malum bizim de yıllardır uğraş vermediğimiz? Nerden bileceksiniz hamile kalmak, anne olmak için tedavi olmadığımızı? Bir halt mı oldu yani bize dil uzattınız da. Yazık size ya.

ya arkadasım yukarda acıklamamı da yaptım sorunu da çözdüm ? daha neye tartısma baslatıyosun ? dil uzatmadım size de anneliğinze de ben farklı bişeyden bahsettim. lütfen artık daha yorum atmayın su konu hakkında. yeter. sanki yıllardır uğraşmıyosunuz mu dedim ? noluyo yani hayırdır?

benim de 2. saglikli hamileligim cok sukur..arada bir tane kalp atisi olmayan kurtajim oldu..
tam olarak asermek mi bilmiyorum ama bu aralar cekirdek istiyorum ha bire esimden...simit ayrani cook severek yiyorum ama sut hic canim istemiyor mesela...balik tavuk et de hic aklima gelmiyor ilk hamileligimde de oyleydi cok sukur bir sorun olmadi oglumda istahsizligi disinda ..karsilastirdigimda hamileligim oglumunkine benziyor ve doktorun ilk tahmini erkek oldugu yonunde oldu..ama ben kizimin olmasini cok istiyorum...
hamish bebis kelimeleri kimine cok yapmacik gelebilir ama savunan arkadaslar da hakli imzadaki bilgilerin hergun degistigini farkettigimden bu yana ben de girdikce yorum yaziyorum ki imzami goriyim

Nelere aşeriyorsunuz kızlar?ben mesela ete, peynire, yoğurda, domatese, tuzlu şeylere :) tv de görmüştüm, çok tuhaf, yani yemek olmayan şeylere de aşeren var. Mesela kömür gibi
Hamilelikten önce müthiş bi sekilde tatli yiyen ben deli gibi eksi seyler yemeye basladim. Apık sapık seyler aseriyorum ama cok asermem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…