hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.858
285
648
41
Ankara
kız kardeşim bir çocuk annesi ve 34 yaşında eşiyle çiddi problemleri oldu boşanmaya karar verdiler ancak çocuğun sınav ve ergenlik dönemi etkilenmesin diye henüz ona söylemediler. gelelim esas meseleye kardeşim bi dr ile tanıştı adam boşanmış yalnız yaşıyor ilk başta herşey güzel başlamış ama adamın yalanları ortaya çıkmış 2 çocuğu varmış 35 yaşındayım demiş 43 yaşında imiş vs yani böyle yalanlardan sonra kardeşim ayrılmak istedi adam diller döktü yalvardı yakardı yüzükler evlilik teklifleri neler neler kardeşim inandı yanına gitti tatile falan çıktılar 4 5 gün birlikte. sonra kardeşim dönünce adam aramayaya sormayaya başlamış sonra da ayrılmış. kardeşim çok üzgün kullanılmış aldatılmış hissediyor nasıl teselli verebilirm hanımlar yardim lütfen

Bu konu başka yerde de vardı sanki.. daha önce de demiştim boşanmayı beklemediği için hata kardeşinizde yardım edilecek neyi var onu anlamadım hata yapmış adam kullanmış.
resmen boşanmamıs olması tabii kötü lakin durumu zaten sırf çocuk için bu yazı beklediklerini hem eski eşi hem de tanıstığı adam biliyodu yani ortada gizli kapaklı bi durum yok. sorun dr un bin bir emeklerle dillerle ikna ettiği yüzükler aldığı evlenelim dediği kardeşimi çıktıkları tatilden sonra terk etmesi haliyle hayal kırıklığı üzüntü yaşıyor nasıl bi yol göstereceğimi bende bilmiyoeum

evliliği sadece kağıt üzerinde çocuğun sınav tercih vs durumunu beklediler eski eşi de zaten biliyo durumu bu yaz bitmeden resmen de ayrılıp çocuğun okuluna göre bi düzen kuracak yeniden

Kullanılmış aldatılmış zaten ama üzülmesi gereken şey o değil boşanmadan evli bir kadın olarak başka bir adamla tatile çıktığı için üzgin olmalı bence
görüştüğü kişi durumu biliyordu evliliğin bittiğini vs kaldiki kardeşim adamın yalanlarını öğrendikten sonra ayrılmak istemiş kaç kez ama adam her seferinde bin bir dille ikna etmiş yüzük alıp evlilik teklif etmiş

Kullanılmış aldatılmış zaten ama üzülmesi gereken şey o değil boşanmadan evli bir kadın olarak başka bir adamla tatile çıktığı için üzgin olmalı bence
benim de aklım mantığım almıyo yani dışarda o kadar bu işi profesyonel yapan telekız falan var madem derdi cinsellikti sadece çok rahat yapar dr adam onca zaman kardeşimin peşinden neden koştu ki

ben şimdi bu durumda ne diyeceğimi nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum nasıl davranmam lazım

Keşke önce boşansaymış sonra yeni birini hayatına alsaymış dr da ablanızı bi güzel kullanmış belliki
önce boşansa durum değişmez ki konuda kardeşimin gizlediği ya da aldattığı bi durum yok eski eşi de görüştüğü biri olduğunu ve adam da kağıt üzerinde evli olduğunu çocuğun sınav işlerinden sonra biteceğini biliyodu

Bence ulaşılamayan cazip gelirya ulaşana kadar peşinden koşturdu istediğini alıncada bıraktı böyle yapan çok erkek var

Bence ulaşılamayan cazip gelirya ulaşana kadar peşinden koşturdu istediğini alıncada bıraktı böyle yapan çok erkek var
galiba aynen böyle oldu şimdi çok üzgün ben nasıl davransam ne etsem ne desem bilemedim

ben şimdi bu durumda ne diyeceğimi nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum nasıl davranmam lazım
Her yaşta bir ders alınıyor, her insandan bir şeyler öğreniliyor. Artık bundan da ders alırsın, daha güzel daha mutlu bir ilişkin olur diyebilirsiniz.
Mesela böylesine kaypak bir adama şans vermemesi gerektiğini öğrenmiştir artık herhalde.

teselliye gerek yok aklı basina gelsin ergen cocuguna boyle davranarak ne ogretecek..Birinin nikahindayken baskasiyla olmak bana ters...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…