- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Ben bekar halimle 1 tane bulamazken millet evli haliyle yüzükler, tatiller....ben mi garipim?
adam tatilde davranışlarını ten uyumunu falan filan beğenmemiş olabilir mi ahhaha
Ben bekar halimle 1 tane bulamazken millet evli haliyle yüzükler, tatiller....ben mi garipim?
eski eşi işi nedeniyle zaten uzun süre evde olmazdı döndüğünde de annesinde kalmış çocuğa da baban iş için yine dışarda demiştik boşanma işlemleri için avukat falan ayarlamıştık adlı tatil girmeden davayı açarız tek celse de biter demiştiAblaniz bos bulunmus demek ki. Cocugun düzeni bozulmasan diye bosanacaklarini söylemiyorlar diyorsunuz. Bunlar ayni evde yasamiyorlar mi? Yasamiyorlarsa cocuga ne söylediler. Ablanizin hatasi burda: Bir kötü evlilikten kurtulmadan diger ikinciye atlamak istemesi. Ortada bir cocuk var. Kendinden cok onu düsünmesi lazim bu durumda. Yani ilk önce bosandiktan sonra cocuguna ve kendine zaman taniyip,yeni bir hayat kurmasi lazim. Simdi bosanmadan ikinci evlilik teklifi kabul etse bu cocugu nasil etkilerdi onu bir düsünsün. Dedigim gibi ablaniz bos bulunmus ve o adam bunu kullanmis resmen ona karsi. Ayrica cocuklarini daha söylemeyen bir adamdan ne bekliyordu? Cocuklarini söylememis ablanizi yinede ikna edebilmis yani. Ablaniz psikolojik destek alsin ve biraz toparlansin
kocası ile ilişkileri bitti o kısmı kaçırmışsınız sanırım anlaşmalı bitireceklerdi bu ay.Evli bir kadın başka bir adamla tatile çıkıyor. Nasıl kullanılmış oluyor? Zorlama, darp, kaçırma, vaad mi var? Nasıl olacak kadın zaten evli? Boşanmamış kocası bunları öğrenir de dava açarsa napacak? Çocuk duyarsa nolur? Yaşı da olgunluk gerektiren bir yaş yani
haklısınız benzer cümleler kurdum bende ama duygusal olarak çöktü redmenGeçmiş olsun sevgili kardeşim,
Aldatılmış görünüyorsun.
Neyse dert etme, düşünsene ya bir de evlendikten sonra ortada bıraksaydı? diyebilirsin kardeşine.
Başka denecek birşey yok bence.
maalesef bende öyle düşünüyorum bütün o çabaAlacagini almis gibi gozukuyor : (
lar oncaAlacagini almis gibi gozukuyor : (
senin kimseyi aldattığı falan yKardesinizle aynı kafada olmanız ne acı.
Keşke azıcık vicdan olsa da kardeşinize evliyken aldattığı adam bir daha suratina bakmadi diye dert edeceğinize kardeşim yanlış sularda yüzüyor ne yapmaliyim fiye soruyor olsaydınız.
Heryere de aynı konuyu açmışsınız. Pes valla nereye gidiyoruz aklım şaştı.
MİDEM ALMIYOR YETER
eşi biliyordu tabii mayıs ayında boşanacaklarıdı biraz fa biz engel olduk çocuğun sınavı var bitsin öyle ayrılın dedik o yüzden de biraz kötü ve sorumlu hissedşyorumeşi biliyormuydu bu doktorla görüştüğünü eğer biliyorsa aldatma sayılmaz ... kullanmış olarak bakmayın duruma iki tarafta istekli olunca olan olmuş
Yav ablanız henüz tam anlamıyla kopmamış nikah bağı varken ilişki yaşıyor onu garip karşılamıyorsunuz da adam dandik bi yüzük aldı evlenme teklif etti bıraktı diye mi şoke oluyorsunuz. Asla ahlakçı bi insan değilim insan evliyken de aşık olur ama sınavları etkilenmesin diye boşanma bile söylenmeyen bir çocuğa babanla daha evliyken nişanlandım mı diyecekti ablanız bu ne bencillik bu ne evliliksiz duramama hali ayıp yaadam evlenme teklif etti yüzük aldı bin bir kez dil döktü tatilden sonra terk etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?