hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bekar halimle 1 tane bulamazken millet evli haliyle yüzükler, tatiller....ben mi garipim?

Yok garip degilsin.

Iste boyle yapip zaten sayili olan erkek ırkını ucer beser ayiriyorlar kendilerine. Sonra lazim olan bakiyor ki yok kalmamis...
Oysa herkes bi tane alsa sorun kalmayacak. En azindan birini sal, digerini al.... Yok...

Bunu kardeşin değil de ex enişten yapmış olsaydı gün yüzü görmemiş laflar yerdi burda.

Adam gayet kullanmış, iyi de yapmış.

Keşke bir başkasıyla- kağıt üzerinde bile olsa- evliyken böyle haltlar çeviren herkesin başına bu gelse. Aldatma oranı biraz düşerdi bari

Diyelim ki bu doktor bey bu 5 günü bir kameraya aldı, ilişkilerini çekti. Sonrada kardeşinize şantaj yaptı, istediklerini yapmazsa eşine vereceğini ve çocuğunu kaybedeceğini, herkesnde bunu öğreneceğini söyledi. Bu midesizliği nasıl kaldıracaktı ablanız, nasıl açıklayacaktı o psikolojisini düşündüğü çocuğuna?

Yatsın kalksın şükretsin adamın aramadığına. Bir daha da böyle işlere kalkışmasın.

Baştan aşağı fiyasko.
Yardım edilecek ne var ayrıca onu anlamadım ?
Hayatı tecrübe etmiş bir kadın daha dikkatli olmasi gerekmez mi ? Boyunca çocuğu var ilginçlik ise diz boyu :)
Bosanmadan yediği hurmalar gün gelir tirmalar hanımefendi yani ablaniza mustehak olmuş.

Kardeşinize olgun davranmasını nasihat edin...
Ergen gibi atlamış adamda alacağını alıp bırakmış..

Ablaniz tatilde iken cocuk kimin yanındaydı...

anneyi nerede biliyor bu çocuk....

boşanma çocuktan gizleniyorsa ablaniz ile enisteniz hala aynı evde yaşıyor o zaman, bu durumda enisteniz ablanizin o Dr ile tatile gittiğini biliyor mu....

Bu sorular kafama takıldı

Kardesinizle aynı kafada olmanız ne acı.
Keşke azıcık vicdan olsa da kardeşinize evliyken aldattığı adam bir daha suratina bakmadi diye dert edeceğinize kardeşim yanlış sularda yüzüyor ne yapmaliyim fiye soruyor olsaydınız.
Heryere de aynı konuyu açmışsınız. Pes valla nereye gidiyoruz aklım şaştı.
MİDEM ALMIYOR YETER

eski eşi işi nedeniyle zaten uzun süre evde olmazdı döndüğünde de annesinde kalmış çocuğa da baban iş için yine dışarda demiştik boşanma işlemleri için avukat falan ayarlamıştık adlı tatil girmeden davayı açarız tek celse de biter demişti

kocası ile ilişkileri bitti o kısmı kaçırmışsınız sanırım anlaşmalı bitireceklerdi bu ay.

Geçmiş olsun sevgili kardeşim,
Aldatılmış görünüyorsun.
Neyse dert etme, düşünsene ya bir de evlendikten sonra ortada bıraksaydı? diyebilirsin kardeşine.

Başka denecek birşey yok bence.
haklısınız benzer cümleler kurdum bende ama duygusal olarak çöktü redmen

eşi biliyormuydu bu doktorla görüştüğünü eğer biliyorsa aldatma sayılmaz ... kullanmış olarak bakmayın duruma iki tarafta istekli olunca olan olmuş

adamın doktor olması cazip gelmiş olabilir mi ablanıza o yüzden ayakları yerden kesilmiş mantık devre dışı kalmış bir süre .Umalım da bundan sonra hata yapmaz çocuğuyla mutlu yaşar

kim
senin kimseyi aldattığı falan y
eşi biliyormuydu bu doktorla görüştüğünü eğer biliyorsa aldatma sayılmaz ... kullanmış olarak bakmayın duruma iki tarafta istekli olunca olan olmuş
eşi biliyordu tabii mayıs ayında boşanacaklarıdı biraz fa biz engel olduk çocuğun sınavı var bitsin öyle ayrılın dedik o yüzden de biraz kötü ve sorumlu hissedşyorum

adam evlenme teklif etti yüzük aldı bin bir kez dil döktü tatilden sonra terk etti
Yav ablanız henüz tam anlamıyla kopmamış nikah bağı varken ilişki yaşıyor onu garip karşılamıyorsunuz da adam dandik bi yüzük aldı evlenme teklif etti bıraktı diye mi şoke oluyorsunuz. Asla ahlakçı bi insan değilim insan evliyken de aşık olur ama sınavları etkilenmesin diye boşanma bile söylenmeyen bir çocuğa babanla daha evliyken nişanlandım mı diyecekti ablanız bu ne bencillik bu ne evliliksiz duramama hali ayıp ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…