- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Sende böyle bı cevap geleceğine nedenbilmiyorum ama o kadar emindim kihayırli olsun efenim topiğiniz.
özel günleri sevmeyişimden mütevellit hiç bir şey yapmayı düşünmuyorum
Yok zorunlucum, bu sene hastalıklarla gectı benim. Allah saglık versın, seneye ınsallah.Merhaba arkadaşlar bu yıl çok yorulduk
Yeni yıl için eğlenmeyi hak ettik sanıyorum
yeni yıl sofrası kuracak misiniz menuleriniz neler ?
Açılışı aklıma pek üye isimleri gelmiyor ama gelenlerle yapalım bakalım
chamallows
filmdelisi
@filmgibi
benneyanginlargordum
ASSOSyal
Kısa ömürlü bir topik amaa teşekkür ederimhayırli olsun efenim topiğiniz.
2021 sağlık huzur bereket versin hayatınaYok zorunlucum, bu sene hastalıklarla gectı benim. Allah saglık versın, seneye ınsallah.
Eksilmeyıp cogaldıgımız bir sene olsun ınsallah 2021.saglık huzur getirsin hepimize
Kendini şımartacak olmana çok sevindim.Evlendiğimden beri hiçbir şey yapmadım, bir kere dışarıdaydık.
İlk defa bu sene bayağı misafir ağırlar tadında bir masa kurup, ev ahalisini süsleyip püsleyeceğim.
Her sene ‘aman ya kim uğraşsın’ diye diye ertelediğim, hastalık şu bu bahane ettiğim yeni yıl, bu sene coşkuyla kutlanacak
Neredeyse 1 senedir evdeyim arkadaş iki çocukla, benim de hakkım ama
Sende böyle bı cevap geleceğine nedenbilmiyorum ama o kadar emindim ki
Aynı şeyleri ben de yaptım.Kendini şımartacak olmana çok sevindim.
kar yağan her yerde kutlayabilriim mesela ama bu yıl evdeyiz .... İş başa düştü, yeterince evde kaldiysak bunu guzellestirelim istedim bikac parça bişey aldım.
El emeği çam ağacı yaptım duvara ağaç dallariyla. Süsledim led ışıkta koydum
Bide evin bı köşesine ortaboy çam koydum o da ledli
Baston şekerler alacagim
Masaya ışıklı panolar mumlar mumluklar fenerler aldım yine Noel temalı
Amaaaa soframa karar veremedim ne pisirmeli bilemedim kiördek mi doldursak portakallı
yok kiz neden kisa ömürlü olsun yilbasi kritigi yapariz seneye kadarKısa ömürlü bir topik amaa teşekkür ederim
Aslına iyi fikir bizim tavuklarimizda var en iyisi hiç ördek filan almayayım dışardan ben.senij yaptığın gibi yapayimAynı şeyleri ben de yaptım.
Hatta yemek takımı aldım yılbaşı temalı noel babalı geyikli falan, diğer zamanlar ne yapacaksam o tabakları
Menü için çok bir şey düşünmüyorum, çocuklar var malum.
Onların yiyeceği şeylerin yanına bize birkaç meze, aperatif, arasıcak ancak.
Ana yemek tavuktur daima yılbaşında bizim ailede, tavuk kalça yapabilirim iç pilavıyla fırında.
Suplalar alayım diyorum bende.tabaga yemeği koyunca geyik filan görünmeyecek ve ben o kadar para verdim geyik gorunmuyo diye ağlarım ciddi ciddiAynı şeyleri ben de yaptım.
Hatta yemek takımı aldım yılbaşı temalı noel babalı geyikli falan, diğer zamanlar ne yapacaksam o tabakları
Menü için çok bir şey düşünmüyorum, çocuklar var malum.
Onların yiyeceği şeylerin yanına bize birkaç meze, aperatif, arasıcak ancak.
Ana yemek tavuktur daima yılbaşında bizim ailede, tavuk kalça yapabilirim iç pilavıyla fırında.
Kola içmekten 51 kilodan 58 e ulaştım kola ile tüm ilişkim bitmiştir dün itibariylebenide gaza getirdiniz.
2.5 litre kola alip icine ay cekirdegi koyup kafaya dike dike içecegim.
kola diyetimin sonuna gelmis bulunmaktayim
ben tıfıl boyumla ulaştıgim tıknaz kilomu hiç yazmayımKola içmekten 51 kilodan 58 e ulaştım kola ile tüm ilişkim bitmiştir dün itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?