- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Evlendıgmız yıldan bu yana (2011) eşimle evde kutluyoruz tabi sımdı +2 aile nüfusumuzla oluyor bu kutlama. 1.80 cm lik buyuk bi agacımız var onu süsleriz, tabiki led işıklar ve balonlar şişirilir. Muhakkak hediye alınır özellikle cocuklar cok heyecanlanıyor. Ben hersene fırına iç pilav dolu tavuk atarım, bıraz yaprak sararım eşim meze hazırlar,kızımla yaş pasta yaoarız üstü mumluhepimiz özene bezene giyiniriz ben bu sene bordo mini bi elbise aldım kızıma da bi benzerini. Cocuklar 24.00 ı görür hep beraber geri sayım yaparız 0.30 cocukları yatırırım. Sonra eşimle başbaşa romantik takilirız ve kesinlikle ağacın altında mutlu son.
Yaprak sarma iyi fikir bak ben onu şimdiden sarıp buzluğa atayım .Evlendıgmız yıldan bu yana (2011) eşimle evde kutluyoruz tabi sımdı +2 aile nüfusumuzla oluyor bu kutlama. 1.80 cm lik buyuk bi agacımız var onu süsleriz, tabiki led işıklar ve balonlar şişirilir. Muhakkak hediye alınır özellikle cocuklar cok heyecanlanıyor. Ben hersene fırına iç pilav dolu tavuk atarım, bıraz yaprak sararım eşim meze hazırlar,kızımla yaş pasta yaoarız üstü mumluhepimiz özene bezene giyiniriz ben bu sene bordo mini bi elbise aldım kızıma da bi benzerini. Cocuklar 24.00 ı görür hep beraber geri sayım yaparız 0.30 cocukları yatırırım. Sonra eşimle başbaşa romantik takilirız ve kesinlikle ağacın altında mutlu son.
Burası herkesin içindeki dengesizi dışarı çıkarma platformuozaman da esi markette calisan bi abla yasak varken disari cikip markete gittik diye bize bela okuyo burda
Aaa gözünüz aydın kaç aylık bebisBende hamileyim almışım alacağım kadar kiloları olmuşum fok balığı gibi ama şuan tahinli kurabiye olsa hiç affetmezdim
Hamileyken yasaklı yiyeceklerde çok ya.ondan da galiba canımız ısrarla cekiyorgercekten unutuyoruz bazen hamile bayanlarin oldugunu, paldir kuldur yaziyoruz ya
hamileyken gece yarilari canim neler cekerdi benim de
Siz böyle söyleyince çok icerledimAhhh eski yılbaşı gecelerimiz ozamanlar babacığım da hayattaydi hiç üşenmez yeniyil ağacımızı kurar süslerdiAkrabalar eş dost dolardı evimize yemekler şarkılar oyunlar bütün güzel şeyler eskide kaldi. Işınlasalar keşke beni şimdi 2000- 2005 li yıllara
O kadar umrumda değil ki mi diyosunHaftalık menümde o güne ne ki denk gelirse.
Hep dışarıda kutluyordukhiç düşünmemiştim ne pişirsem diye
pek özenesim de yok açıkçası
o hafta ilk 3 gün izinliyim, 31 aralık - 4 ocak zaten kısıtlama var
evi abur cuburla doldurucam muhtemelen
kola diyetime de 1-2 gün ara veririm
Doğru değil mi ama nerde o eski yılbaşı geceleri...Siz böyle söyleyince çok icerledim
Zaten her gün ne pşirsem derdinden bezdim. Bir de özel menü nerden oluşturayım. 13 Şubat yıl dönümümüz o güne özel menü hakkımı saklarım belkiO kadar umrumda değil ki mi diyosun
Dur böyle deme o gün korona yasağı gelmesin de dışarıda kutlaZaten her gün ne pşirsem derdinden bezdim. Bir de özel menü nerden oluşturayım. 13 Şubat yıl dönümümüz o güne özel menü hakkımı saklarım belki
yok kiz ne yasaklisiHamileyken yasaklı yiyeceklerde çok ya.ondan da galiba canımız ısrarla cekiyor
Yemeği dokuzda yememize rağmen şuan deli gibi acıktım sayende.yok kiz ne yasaklisi
hamile bir insanin cani gece kalkip elma gibi kutur kutur kuru sogan bile yemek istiyo
kuru soganda dedim onu ye o kilo yapmazYemeği dokuzda yememize rağmen şuan deli gibi acıktım sayende.
Tahinli kurabiyeydi elmaydi
Cildirttin
Yanına kuru fasulye pilav lutfen amakuru soganda dedim onu ye o kilo yapmaz
aaa ben sogani herseyin yanina yiyebilirim, soganin yanina taze sogan koyup iki cesit yemek sayip yiyebilirim meselaYanına kuru fasulye pilav lutfen ama
Teşekkür ederim 8 aylık olduk çok şükürAaa gözünüz aydın kaç aylık bebis
MaşallahTeşekkür ederim 8 aylık olduk çok şükür
Siz çıkıp almayın eve göndersinler veya sanal market uygulaması kullanabilirsiniz.evinin yakinindaki markete yürüyerek gidebiliyosun ama, ozaman da esi markette calisan bi abla yasak varken disari cikip markete gittik diye bize bela okuyo burda
bizim buraya kargoculae bile en son geliyo abla ne sanal marketiSiz çıkıp almayın eve göndersinler veya sanal market uygulaması kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?