- 17 Ocak 2020
- 28.568
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.658
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Runner da almaliyyım sanki hattaAynı şeyleri ben de yaptım.
Hatta yemek takımı aldım yılbaşı temalı noel babalı geyikli falan, diğer zamanlar ne yapacaksam o tabakları
Çaya şeker atiyorsan onu da bırakben tıfıl boyumla ulaştıgim tıknaz kilomu hiç yazmayım
şekersiz çay mı içilir yaÇaya şeker atiyorsan onu da bırak
Ekmeği de bırakmıştım ben ama az evvel bir somun ekmeği gömdüm mideye
Ya öyle çok severim ki tahinli kurabiyeyi.ohhşekersiz çay mı içilir yaben sabah aksam toplam bir ekmek gomuyorum,
az once de 2 tane tahinli kurabiye gömdüm mesela
Yarasınşekersiz çay mı içilir yaben sabah aksam toplam bir ekmek gomuyorum,
Ben Mayıs'ta şekeri bıraktım.şekersiz çay mı içilir yaben sabah aksam toplam bir ekmek gomuyorum,
Nerden çıktı şimdi tahinli kurabiye canım çekti be uffff.. Sessiz sessiz okuyordum şurda ne güzel..şekersiz çay mı içilir yaben sabah aksam toplam bir ekmek gomuyorum,
banada hep aynı seyi soyluyolar ama hayatin tadi şekerli çayda benceBen Mayıs'ta şekeri bıraktım.
Ve şeker atarken iki demlik çay içen ben şekerden sonra ha alistin ha aliscan alışırsın ya şekersiz çayın tadı bambaşka .dedikleri için Aralık ayına kadar şekersiz geldim.
Günde bir bardak çayı zor içiyorum ...halen alışamadım berbat rezil kötü
hepinizi yapıp gönderecegim kaynanam usulüNerden çıktı şimdi tahinli kurabiye canım çekti be uffff.. Sessiz sessiz okuyordum şurda ne güzel..
evinin yakinindaki markete yürüyerek gidebiliyosun ama, ozaman da esi markette calisan bi abla yasak varken disari cikip markete gittik diye bize bela okuyo burdaYa öyle çok severim ki tahinli kurabiyeyi.ohh
Ama evde tahin yok ve iki gün yasak var
Bende hamileyim almışım alacağım kadar kiloları olmuşum fok balığı gibi ama şuan tahinli kurabiye olsa hiç affetmezdimhepinizi yapıp gönderecegim kaynanam usulü
kizimla eşim seviyor bizde, bende severim ama yiyip yiyebilecegim 2 tane iste.
yoksa kapilara sigmayacagim
2 gündur hamile annelere yaptigim gaflara doyamadim, bi daha burda yemekten bashsetmicem yaBende hamileyim almışım alacağım kadar kiloları olmuşum fok balığı gibi ama şuan tahinli kurabiye olsa hiç affetmezdim
Ayyy canım yaa.. Sana vicdan yapmak için söylemedim ben.. Olmasa da olur ne olacak ki2 gündur hamile annelere yaptigim gaflara doyamadim, bi daha burda yemekten bashsetmicem ya
gercekten unutuyoruz bazen hamile bayanlarin oldugunu, paldir kuldur yaziyoruz yaAyyy canım yaa.. Sana vicdan yapmak için söylemedim ben.. Olmasa da olur ne olacak kionun yerine yiyecek bişey bulurum ben
Ahhh eski yılbaşı gecelerimiz ozamanlar babacığım da hayattaydi hiç üşenmez yeniyil ağacımızı kurar süslerdihiç düşünmemiştim ne pişirsem diye
pek özenesim de yok açıkçası
o hafta ilk 3 gün izinliyim, 31 aralık - 4 ocak zaten kısıtlama var
evi abur cuburla doldurucam muhtemelen
kola diyetime de 1-2 gün ara veririm
Nasıl sınır koyabiliyosun sadece iki tane diyehepinizi yapıp gönderecegim kaynanam usulü
kizimla eşim seviyor bizde, bende severim ama yiyip yiyebilecegim 2 tane iste.
yoksa kapilara sigmayacagim
tatliyla aram yok pekNasıl sınır koyabiliyosun sadece iki tane diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?