Hapis

Benim dayım da böyle hapiste maalesef ama kuzenim evlendi şimdi kızı var hatta.. Kızın ailesi de kuzenimin annesini vs tanıdıkça karar verdi. Süreç biraz uzamıştı ama tatsız şeyler olmadı.
Sizin nasıl oldu dayınızın oğlu çok zorluk çektimi kız tarafı ne tepki verdi

Dolandirilmak adam öldürmeye hakli sebep degil. Arkadasiniz babam ne der diye endiselenecegine ben öyle ailede ne yaparim diye endiselenmeli.

hepimiz hayatimizin bir doneminde ufak caplida olsa dolandiriliyoruz kimimize bile bile sahte para veriyorlar kimimize araba satiyorlar hasarsiz diyolar km ile oynanmis cikiyo vs vs daha buyukleride var tabi eger dolandiran kisiyi oldurmek karsidaki insanin bazi hislerini yok saymaya musade edileben bir durumsa herkes yapsin yani
bence ortada kriz ani yonetimi sifir olan ofke kontrolu olmayan bir baba var

Bu adamla birlikte oturmuşlar 3 ayda bir dışarı çıkıyor o zaman arkadaşım ğörüşmüş pişmanmış aglıyomuş
Onu geçsin bence hiç bunlardan bahsetmesin cezaevi gören herkes pişmanım der ben bu tür cani insanlara güvenmem ama oğlunu da suçlamam onun için

zor meseleler bu ısler
ıcerde bana gore kader mahkumu sayılan kısıler var nefsi mudaafa sebebıyle ıcerde olanlar oyle olsa mesele degıl derdım

ama arada yorumda gordum dolandırdıgı adamı o sinirle öldürmüş bundan cekınırım ofkesıne sahıp olamayan mantıklı dusunemeyen bır adam oldugu ıcın o kulturde yetıstırmıs cocugunu ve etrafına zarar veren bır ınsan netıcede .

kadın cinayetleri bu kadar yaygınken kızının babası adam öldürmüş biriyle birlikte olmasını istememesi bana normal geldi.

bu mevzu aklıma lıse arkadasımı getırdı
ıs yaptıgı kısıye olan borcu gecıkmıs , borcu oldugu kısı ıs yerıne gelmıs yanında kardesıyle, arkadasımı silahla öldurmuslerdı arkadasım ıkı cocuk babasıydı. 5 yıl oldu. cok uzulmustum allah rahmet eylesın. boyle seyler ıcın cana kıyan ınsandan korkulur yanı onu demek ıstıyorum
dolandırıldıysan mahkemeye ver kardesım. en azından cezasını bulsun dersın can almak nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…