Dolandırmış öldürdüğü adamNeden öldürmüş? namus meselesi falan mı yoksa örnek veriyorum yol kavgası gibi saçma sebeplerden mi?
Dolandırmış öldürdüğü adam
Babası öyle bela olcak bir insan değilmiş ama gerede hapiste olması korkutuyoryani bilemedim ki, bir tarafım iki kişi birbirini sevip evlenme kararı almış babasının yaptığı kimseyi bağlamamalı diyor
bir tarafım da ya adam pisliğin tekiyse de kızın ailesine ve kıza da çirkinleşirse diye düşünüyor.
bi araştırma yapılsın, ailesi eğer temiz insanlarsa babası ilk başta karşı çıksa bile devamında ikna olacaktır.
evlilikte aileler de evleniyor bunu gözardı etmemek lazım
Evlenebilirse eğer mesafeli olmayı düşünüyorBir canlıyı öldüren birini sürekli görmek zorunda kalacak arkadaşınız ve baba diyecek
Sizce aileler ne der bunaİlerde karşısına çıkabilir bu durum çok iyi bişey değil zamana bıraksın
Kimse olumlu bakmaz hapis katil ne biliyim bu işler kötü işlerSizce aileler ne der buna
Ne kadar mesafeli olacaksın aileler normalken bile sürekli görüşmek isterken bu adam kim bilir nasıl karaktere sahip, kim o adamla aynı odada rahat otururki? Kim evine rahat alır ki? Şimdiden söylemeye çekindiklerine göre oğlu anası biliyor nasılEvlenebilirse eğer mesafeli olmayı düşünüyor
Bende öyle düşünüyorum ama babası öyle düşünmez bence ikna durumu olabilirmi sizceSuç kişiseldir.
Ane bacasının hatası çocuğa yüklememeli.
Nasıl söylenir bilmiyorum ama kendini bilen her insan babası için çocuğu dışlamaz suçlar şahsidir çocuk azmettirmedi sonuçta bence tatlı dille anlatmaya çalışsınMerhabalar. Konuyu arkadaşım adına yazıyorum. Daha fazla kişinin görüşünü almak için.
Arkadaşımın sevgilisinin babası adam öldürmekten hapiste. Aralarında ciddi bişeyler olabilir söz nişan.
Babasına nasıl söyliceğini babası istermi istemezmi bilmiyoruz sizin ğörüşleriniz nelerdir?
Çevrenizde buna benzer şeyler yaşandımı ailelerin tepkisi ne oldu.
Bu arada annesi biliyor babasının durumunu ama o da söylemeye çekiniyo
Bu adamla birlikte oturmuşlar 3 ayda bir dışarı çıkıyor o zaman arkadaşım ğörüşmüş pişmanmış aglıyomuşNe kadar mesafeli olacaksın aileler normalken bile sürekli görüşmek isterken bu adam kim bilir nasıl karaktere sahip, kim o adamla aynı odada rahat otururki? Kim evine rahat alır ki? Şimdiden söylemeye çekindiklerine göre oğlu anası biliyor nasıl
SağolunNasıl söylenir bilmiyorum ama kendini bilen her insan babası için çocuğu dışlamaz suçlar şahsidir çocuk azmettirmedi sonuçta bence tatlı dille anlatmaya çalışsın
Neden öldürmüş? namus meselesi falan mı yoksa örnek veriyorum yol kavgası gibi saçma sebeplerden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?