Yalnızca üzüntüden hasta olmaktan korkuyorum. Elimde değil çok zoruma gidiyor.Denenmişi denemeyin derim .
Canım nedeni o askeri öğrenciydi darbeden sonra okulları kapatıldı meslek hakları ellerinden alındı. Sonra bu kendi kendine aşağılık kompleksine girdi benim mesleğim var kendisini ki yok diye. Benden uzaklaştı diğer kızlara meyletti. Bana yalanlar söylemeye başladı. Artık beni umursamaz hale geldi. Saygısını da kaybedince bırakmak zorunda kaldım. Yorumun için teşekkürler gerçekten çok haklısın.Sana simdi gelecegi gormus gibi " ben hissettim burdan bu oglam seni uzucek, uzak dur" diyemem bi kac cumleden yola cikip. Bunun icin daha fazla bilgi lazim.
- Ne yapti?
-Neden yapti?
-Nasil yapti?
-Ardindan neler yasandi?
Ama eger sen " yine uzecek beni" diye hissediyosan o zmn uzucektir.
O yuzden sana uzak dur diyebiliyorum. Kesinlikle uzak dur.
Bende yasadim.
Beni sevdgini dile getiriyordu ama hep ayni hatayi yapiyordu. Yine affettim. Ama sonradan onun tabiriyle "yari yolda biraktim". Cunku geceleri aglayarak uyaniyodum. Korkuyordum gelecegimden. Ve ben sevmeme ragmen ayrildim. Basta zor oluyor. Ama soyle dusun " onsuz gecirebildigin her gun, vuslata bir adim daha yaklasicaksin... bazen gelgitler yasiyacaksin, olucak bunlar. Ama sen " onla devam etseydim cok daha kotu gunler gecirecektim" sozunu kulagina kupe yaparsan o zmn dayanilir oluyor.
Sana tavsiyem gelecek hakkinda bi hayal kur. Var sayalimki tekrar birlestiniz ve evlendiniz, nasil bi gelecek bekliyor sizi?
İnsan neler yaşayıpta unutamam,düzelemem sanıyor. Hiç bir şey olmaz merak etmeyin.Aynı üzüntüleri yaşamaktan iyidir :)Zamana bırakın ve geri dönmeyinYalnızca üzüntüden hasta olmaktan korkuyorum. Elimde değil çok zoruma gidiyor.
sakin sil baştan yapmayın gerçekten aşktan çıkıp saplantiya dönüyorArkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum. 10 ay önce bana yaptığı haksızlıklardan dolayı sevgilimden sevdiğim halde ayrılmak zorunda kaldım. İnsan ayrılmak zorunda kalır mı demeyin karşıdaki git davranışı sergilerse gidilir. 10 aydır kendimi ancak toparladım çok zor günler geçirdim. Tam unuttum derken sosyal hesaptan kendini hatırlattı sağolsun. Neymiş beni merak etmiş KPSSden kaç aldım onu merak etmiş konu konuyu açtı ona yazdığım şeylerin hiç birini atmamış onun fotoğrafını çekip attı bana. Çok zoruma gitti. Yüz yüze de görüştüm. Kendisini çok pişman olmuş gördüm. Ama barışmak da istemiyor gibi beni de yanından ayırmak istemiyor . Ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ve sanki herşey başa döndu. Her gün ağlıyorum. Unutamıyorum seviyorum da. Ama beni yine mutsuz edecek biliyorum. Evdeyim kimseye derdimi de anlatamıyorum beni aileme karşı mahcup etti. Yalnızca içimi döktüm. Hepinizden Allah razı olsun.
Kaçıyor. Valla niyetini de anlatamıyorum. Tek yaptığı şey üzmek.Hem..pisman olmus gibi...
Hem de..barismak da istemiyor gibi...demissiniz.
Yani siz de anlamamissiniz niyetini.
Ne diyebiliriz ki.
Tekrar denemek istiyorsaniz acikca konusun.
Niyetin ne senin? Aylar sonra karsima ciktin.tekrae denemek mi istiyorsun vs..deyin bakalim ne dicek.
Uzak dur o zaman derim.Kaçıyor. Valla niyetini de anlatamıyorum. Tek yaptığı şey üzmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?