harbiden bir derdim var

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum. 10 ay önce bana yaptığı haksızlıklardan dolayı sevgilimden sevdiğim halde ayrılmak zorunda kaldım. İnsan ayrılmak zorunda kalır mı demeyin karşıdaki git davranışı sergilerse gidilir. 10 aydır kendimi ancak toparladım çok zor günler geçirdim. Tam unuttum derken sosyal hesaptan kendini hatırlattı sağolsun. Neymiş beni merak etmiş KPSSden kaç aldım onu merak etmiş konu konuyu açtı ona yazdığım şeylerin hiç birini atmamış onun fotoğrafını çekip attı bana. Çok zoruma gitti. Yüz yüze de görüştüm. Kendisini çok pişman olmuş gördüm. Ama barışmak da istemiyor gibi beni de yanından ayırmak istemiyor . Ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ve sanki herşey başa döndu. Her gün ağlıyorum. Unutamıyorum seviyorum da. Ama beni yine mutsuz edecek biliyorum. Evdeyim kimseye derdimi de anlatamıyorum beni aileme karşı mahcup etti. Yalnızca içimi döktüm. Hepinizden Allah razı olsun.

Yapacagınız en buyuk yanlış degısmesını beklemek. Degısmemiştır, degısmeyecekte. Sız degıseceksınız uyum saglayarak kendınızden ödün vereceksınız. Bence aglayın uzulun yas tutun tekrar ama sevdıgınıze ınandırmayın kendınızı.
Yarım kalmışlık duygusu o. Sevgıde mesafe olmaz.

Boşluğa düştü, hayatındaki diğer kızlar tatmin etmedi ya da. Ona tekrar ilgi göstermenizi, peşinden koşmanızı filan istiyor. Başka birini bulduğunda veya sıkıldığında sizi bırakacak, sevgili olup sorumluluk almayı istemiyor. Hem böyle yürüyüp hem de sevgili olmak istememesinin başka açıklaması yok. Her istediğinde hayatınıza girip sizi üzmeye hakkı yok. Görüşmeyi, mesajlaşmayı kesin, ya da sevgiliniz varmış gibi davranıp her mesajına cevap vermeyin.

Sana simdi gelecegi gormus gibi " ben hissettim burdan bu oglam seni uzucek, uzak dur" diyemem bi kac cumleden yola cikip. Bunun icin daha fazla bilgi lazim.
- Ne yapti?
-Neden yapti?
-Nasil yapti?
-Ardindan neler yasandi?
Ama eger sen " yine uzecek beni" diye hissediyosan o zmn uzucektir.
O yuzden sana uzak dur diyebiliyorum. Kesinlikle uzak dur.
Bende yasadim.
Beni sevdgini dile getiriyordu ama hep ayni hatayi yapiyordu. Yine affettim. Ama sonradan onun tabiriyle "yari yolda biraktim". Cunku geceleri aglayarak uyaniyodum. Korkuyordum gelecegimden. Ve ben sevmeme ragmen ayrildim. Basta zor oluyor. Ama soyle dusun " onsuz gecirebildigin her gun, vuslata bir adim daha yaklasicaksin... bazen gelgitler yasiyacaksin, olucak bunlar. Ama sen " onla devam etseydim cok daha kotu gunler gecirecektim" sozunu kulagina kupe yaparsan o zmn dayanilir oluyor.
Sana tavsiyem gelecek hakkinda bi hayal kur. Var sayalimki tekrar birlestiniz ve evlendiniz, nasil bi gelecek bekliyor sizi?

Sakın ha kanmayın.
Denenmişin denemesi olmaz
Eski sevgilim böyleydi benim
Tam unuttum derken bir daha hayatıma girerdi
Ben saf seviyorum unutamıyorum ya hepsine düştüm
Sizi bu şekilde meşgul etmesine izin vermeyin

Canım nedeni o askeri öğrenciydi darbeden sonra okulları kapatıldı meslek hakları ellerinden alındı. Sonra bu kendi kendine aşağılık kompleksine girdi benim mesleğim var kendisini ki yok diye. Benden uzaklaştı diğer kızlara meyletti. Bana yalanlar söylemeye başladı. Artık beni umursamaz hale geldi. Saygısını da kaybedince bırakmak zorunda kaldım. Yorumun için teşekkürler gerçekten çok haklısın.

sakin sil baştan yapmayın gerçekten aşktan çıkıp saplantiya dönüyor

Hem..pisman olmus gibi...
Hem de..barismak da istemiyor gibi...demissiniz.

Yani siz de anlamamissiniz niyetini.

Ne diyebiliriz ki.
Tekrar denemek istiyorsaniz acikca konusun.
Niyetin ne senin? Aylar sonra karsima ciktin.tekrae denemek mi istiyorsun vs..deyin bakalim ne dicek.

Kaçıyor. Valla niyetini de anlatamıyorum. Tek yaptığı şey üzmek.

Boşta kalmış, canı sıkıldıkça sana sarmış. İşsiz işte. Okullar falan da tatil ya. Çalışıyorsa da sıcaklardandır bunlar. Kış gelince uykusuna yatar. Engelle, bıçak gibi kes. İzin vermeyin ya hu sizi böyle gel gitler yaşatan oyuncak edenleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…