harbiden bir derdim var

Görüşmeyi kes. Sosyal hesaptan da engelle. Böyle insanlar ayak bağından başka birşey olmaz

Canım zaten gururluyum duygum ağır ona mesaj falan atmıyorum ancak kendi kendimi yiyorum böyle işte.

Ye yani yapacak bir şey yok .
Bu acıyı çekeceksin kurtuluşun yok,böyle paylaşa paylaşa azalacak.
Sen meraklıymışsın gibi davranma,soğuk davran ,sanki dünya umurunda değilmiş gibi kuul ol.
O kaybettiklerini anlayınca gelecektir sana.

Kpss mi sormuş ona göre gelecek mi karartacak
Ayranın dökülmesin pastam cebimde dursunu yaşatıyor

Seni ailene karşı mahcup eden biriyle olma

Zaten başlasak bile hiç birşey eskisi gibi olmayacak farkındayım. Yok sen söyle yaptın böyle yaptın sürekli baş kalkıncı olacak.

Sonunu bildiğiniz bi filmi izlemeye gerek yok.

Yeni filmler koyun izleyin.

Bir kere ayrilik girdimi araya kesinlikle olmuyo eskisi gibi. Hic yuz vermeyin akli 10 aydir nerdeymis ??

çok mini çakal gördüm ben eski sevgilinizi.
hayrola kpssden iyi puan alıp atanırsanız onun ilgi alanına tekrar gireceksiniz galiba?
merak etmeyin kpss sonucunuza göre sizinle barışacak mı barışmayacak mı karar verir, işini bilen adam.kızsam da saygı duydum.
bak tatlım şöyle düşün 10 aydır nerde bu adam?
kendinizi aptal yerine koydurmayın, salın ipini gitsin. bu adam sizi sevmiyor.

Amacına ulaşmasına izin vermeyin.. Barışmak gibi de bi girişimi yoksa tek derdi kendini hatırlatmak, ego tatmin etmek, heyecan olsun falan.. Bişeyleri saklamış olması sizi sevdiği anlamına gelmeyebilir.. Belki de üşendi atmaya, unuttu bi köşede.. Yahut hala seviyor diyelim.. Olmaması gerekiyorsa olmasın.. Zaman herşeyin ilacı..

Zamana bıraktım hiç birşey yazmadan muhattabımı kestim. Zaman ilaç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…