- 21 Mart 2017
- 455
- 225
- 53
- 32
Görüşmeyi kes. Sosyal hesaptan da engelle. Böyle insanlar ayak bağından başka birşey olmazArkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum. 10 ay önce bana yaptığı haksızlıklardan dolayı sevgilimden sevdiğim halde ayrılmak zorunda kaldım. İnsan ayrılmak zorunda kalır mı demeyin karşıdaki git davranışı sergilerse gidilir. 10 aydır kendimi ancak toparladım çok zor günler geçirdim. Tam unuttum derken sosyal hesaptan kendini hatırlattı sağolsun. Neymiş beni merak etmiş KPSSden kaç aldım onu merak etmiş konu konuyu açtı ona yazdığım şeylerin hiç birini atmamış onun fotoğrafını çekip attı bana. Çok zoruma gitti. Yüz yüze de görüştüm. Kendisini çok pişman olmuş gördüm. Ama barışmak da istemiyor gibi beni de yanından ayırmak istemiyor . Ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ve sanki herşey başa döndu. Her gün ağlıyorum. Unutamıyorum seviyorum da. Ama beni yine mutsuz edecek biliyorum. Evdeyim kimseye derdimi de anlatamıyorum beni aileme karşı mahcup etti. Yalnızca içimi döktüm. Hepinizden Allah razı olsun.
Canım zaten gururluyum duygum ağır ona mesaj falan atmıyorum ancak kendi kendimi yiyorum böyle işte.
82Bu arada merak ettim KPSS den kaç aldın
Yok canım temelim iyiydi. Darısı sana olsun.Çom iyiymiş gerçekten Allahtan sevgilinden ayrıldın,derdin var kafan dağınık.
Bunlar olmasaydı 99 muydu hedef
Yok canım temelim iyiydi. Darısı sana olsun.
Nasıl buldun kızYok ben okumuyom kısa yoldan zengin olma yollarını buldum
Seni ailene karşı mahcup eden biriyle olmaArkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum. 10 ay önce bana yaptığı haksızlıklardan dolayı sevgilimden sevdiğim halde ayrılmak zorunda kaldım. İnsan ayrılmak zorunda kalır mı demeyin karşıdaki git davranışı sergilerse gidilir. 10 aydır kendimi ancak toparladım çok zor günler geçirdim. Tam unuttum derken sosyal hesaptan kendini hatırlattı sağolsun. Neymiş beni merak etmiş KPSSden kaç aldım onu merak etmiş konu konuyu açtı ona yazdığım şeylerin hiç birini atmamış onun fotoğrafını çekip attı bana. Çok zoruma gitti. Yüz yüze de görüştüm. Kendisini çok pişman olmuş gördüm. Ama barışmak da istemiyor gibi beni de yanından ayırmak istemiyor . Ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ve sanki herşey başa döndu. Her gün ağlıyorum. Unutamıyorum seviyorum da. Ama beni yine mutsuz edecek biliyorum. Evdeyim kimseye derdimi de anlatamıyorum beni aileme karşı mahcup etti. Yalnızca içimi döktüm. Hepinizden Allah razı olsun.
HayırlısıYaşanan şeyin tecrübesi olmaz..
Bozuk plak gibi başa sarar durursunuz
Sonunu bildiğiniz bi filmi izlemeye gerek yok.Arkadaşlar nerden başlasam bilemiyorum. 10 ay önce bana yaptığı haksızlıklardan dolayı sevgilimden sevdiğim halde ayrılmak zorunda kaldım. İnsan ayrılmak zorunda kalır mı demeyin karşıdaki git davranışı sergilerse gidilir. 10 aydır kendimi ancak toparladım çok zor günler geçirdim. Tam unuttum derken sosyal hesaptan kendini hatırlattı sağolsun. Neymiş beni merak etmiş KPSSden kaç aldım onu merak etmiş konu konuyu açtı ona yazdığım şeylerin hiç birini atmamış onun fotoğrafını çekip attı bana. Çok zoruma gitti. Yüz yüze de görüştüm. Kendisini çok pişman olmuş gördüm. Ama barışmak da istemiyor gibi beni de yanından ayırmak istemiyor . Ne yapmak istiyor anlamıyorum. Ve sanki herşey başa döndu. Her gün ağlıyorum. Unutamıyorum seviyorum da. Ama beni yine mutsuz edecek biliyorum. Evdeyim kimseye derdimi de anlatamıyorum beni aileme karşı mahcup etti. Yalnızca içimi döktüm. Hepinizden Allah razı olsun.
Elin kızlarıyla düştü kalktı muhtemelenBir kere ayrilik girdimi araya kesinlikle olmuyo eskisi gibi. Hic yuz vermeyin akli 10 aydir nerdeymis ??
Zamana bıraktım hiç birşey yazmadan muhattabımı kestim. Zaman ilaç..çok mini çakal gördüm ben eski sevgilinizi.
hayrola kpssden iyi puan alıp atanırsanız onun ilgi alanına tekrar gireceksiniz galiba?
merak etmeyin kpss sonucunuza göre sizinle barışacak mı barışmayacak mı karar verir, işini bilen adam.kızsam da saygı duydum.
bak tatlım şöyle düşün 10 aydır nerde bu adam?
kendinizi aptal yerine koydurmayın, salın ipini gitsin. bu adam sizi sevmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?