hareketli erkek arkadaş

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Arkadaşlar merhaba, erkek arkadaşımla bir çok konuda anlaşıyoruz, tabi tartışmalarımız da oluyor ama uzatmıyoruz, benim sorum şu. Erkek arkadaşım enerjisi yüksek bir insan, ben ona göre sakinim, bir çok şeyi bir arada yapmak istiyor, bir de zaten zamanımız yok çalışıyoruz akşam eve 7 de geliyoruz, o saatten sonra soğuk kış gününde zaten yemek, film, dizi, ev işi vb anca zaman yetiyor, dansa gidelim resim kursu vs bir sürü şey yapmak istiyor, hepsine yetişemiyorum. Tek başına gitse ben de kendi işlerime baksam ya da dinlensem aramızda soğuma olur mu? Siz eş/sevgili/erkek arkadaş nasıl ayarlıyorsunuz bu işleri?

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama akademik sınav kaygınız yok ise, ne kadar çok kursa etkinliğe giderseniz o kadar iyi. Gelecekte hiç zaman bulamayabilirsiniz. Ben heykel, İtalyanca ve yan flüt kursuna gitmiştim bakıyorum şimdi neden bunları seçmişim anlamıyorum bile ama iyi ki gitmişim. Ayak uydurmakta zorlanıyorsanız birini seçin birlikte gidin onun da kendisinin hoşuna giden kursa gitmesinde sorun yok bence. Ama hiç kursa katılmayalım ya boşver diyorsanız ayrı dünyaların insanıyız düşüncesi oluşur?

Kurs dans vs haftada birkaç gün olur bence birlikte gidebilirsiniz

Ben calişmiyorum ama eşim işten geldikten sonra bana katilabiliyor, bazen gün icinde kendim gidebilecegim şeyleri yapmiyorum eşimi bekliyorum birlikte yapmiş olalim diye.

Sizden soğur mu bilmem de ben olsam evlilik düşünmezdim. Zamanla sorun olur cunku surekli bir şey yapmak isteyen insan ve işten gelip ev işinden sonra tv başinda yatan insan ...

Ben dans ve yüzme istiyorum, arada da spora gidiyoruz beraber, ama resim mesela hiç yeteneğim ve isteğim yok.

Kurs dans vs haftada birkaç gün olur bence birlikte gidebilirsiniz

Dansa ve yüzmeye beraber gidelim, resim vs o tek gitsin diyorum, zaten hepsine yetecek vaktim yok. Gerçi onun da yok ama, 5 dk boş durmayı sevmiyor ben arada dinlenmek, kendime vakit ayırmak istiyorum (işte epilasyon kuaför işleri falan )

İstediği bir çok şeyi beraber yapıyoruz ama hepsine yetmeye çalışsam 5 dk durmamam lazım. Ha tv olayında da mesela o diyor hadi gel tv izleyelim diye. Ben tv sevmem mesela, tv yoktu evimde ben seviyorum dedi o aldı.

Yani olay şu aslında, %90 uyumluyuz diyelim ama onun enerjisi bana göre fazla, bir de ben bu şehre yeni taşındım ve çok soğuk geliyor bana burası alışmaya çalışıyorum , o alışkın soğuk hava onu pek etkilemiyor.

Siz neler yapıyorsunuz mesela? Eşiniz işten kaçta geliyor, trafik vs var mı , yani gelince yorgun oluyor mu?

Evlilik zaten mıç mıç her şeyi beraber yapabileceğiniz bir müessese değil. İlerleyen zamanlarda çocuktu, yorgunluktu, arkadaşlardı zaten ayrılacaksınız. Bu yüzden soğuyacaksa en baştan gerek yok zaten. Şimdi eşlik edebildiğiniz kadar etmeye çalışın. Ne güzel

Tabi canım her yere de ikiz gibi birlikte gidecek haliniz yok.. Kafanıza göre istediğinize gidin bence geri kalanı kendi çözsün siz de işlerinize bakın Birlikte mi yaşıyorsunuz?

Siz neler yapıyorsunuz mesela? Eşiniz işten kaçta geliyor, trafik vs var mı , yani gelince yorgun oluyor mu?

7 de geliyor İstanbuldayiz zaten yol yuzunden o kadar geç geliyor trafiğe takiliyor.
Her zaman yorgun olmuyor.
En son kış zamani okçluğa gitmiştik. Spor salonuna gidiyorduk, zaten haftanin her gunu olmuyor bu tür şeyler ve buralara gitmek için trafige girmiyoruz evimize yurume mesafesinde yerlerden seciyoruz.
Hiç bir şey yapmadigimiz zamanlar bile işten geldiginde yurume parkina gidiyoruz 2 gunde bir en azindan.

Anladim, her şeyi birlikte yapmak zorunda degilsiniz tabi ki. Benim de eşimden ayri hobilerim var ve hepsine katilmak zorunda degil, ben de ayni şekilde.

Konunuzu ilk okudugumda erkek arkadasiniz surekli bir şeyler yapiyor ve siz hiç birine katilmiyor, ortak yaptiginiz hiç yokmuş gibi algiladim ben.

Birlikte takilmaya calisin, ama sevgilinizin ger aktiviteyi sizinle yapmasina gerek yok. Kisilerin bireysel hayatlari da olmali. Bu normal bir durum

Tabi canım her yere de ikiz gibi birlikte gidecek haliniz yok.. Kafanıza göre istediğinize gidin bence geri kalanı kendi çözsün siz de işlerinize bakın Birlikte mi yaşıyorsunuz?

Aynen bende dediğiniz gibi olsun istiyorum, bir de her dakika birlikte olmak bana göre değil, özleyelim. Evet birlikte yaşıyoruz.

G greengirll seni hatırladım
Mutlu olmana çok sevindim
Bence birlikte yapın
Tek bırakma adamı
Hafta içi daha az çıkarsınız
Hafta sonu daha çok çıkarsınız

Merhaba defne nasılsın ? :)

Evet sonunda mutluyum sanırım :)

Geçmişte yaşadıklarımdan sonra en ufak sorunda telaşlanıyorum, o yüzden size danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…