Haklısınız. Kıskanç birisi değildim şimdiye kadar. Ama sosyal medyadan birilerini kıskanacağımı da hiç düşünmemiştimbenım eşimde özel hiçbir günümüzü atlamaz ben unuturum o unutmaz
ama gel gelelım birşey paylaşması sosyal medyaya bir çift güzel söz yazması hiç yoktur ,
benım paylaştıgımada ne gerek var aşkım bunu paylaşmışsın der ama ses etmez gerçekten fikrini sorsam asla paylaşmamı istemez ,
eşin seni üzüyormu cevabın hayırsa bence çokta takılma
Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komikArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Valla ne yalan söyleyeyim şimdi ben de gecenin bi vakti yazdıklarımı okuyup güldümŞakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik
aslında kıskanmamıssınız uzulmussunuzHaklısınız. Kıskanç birisi değildim şimdiye kadar. Ama sosyal medyadan birilerini kıskanacağımı da hiç düşünmemiştim
Hassas döneminize de denk gelmiş olabilir. Mesela benim de eşim fotoğraf çekinmeyi sevmez ben de zorlamam zaten. Özel günlerimizde olsun derim adama fotoğraf çektirene kadar göbeğim çatlıyorValla ne yalan söyleyeyim şimdi ben de gecenin bi vakti yazdıklarımı okuyup güldüm
Haklısınız. Bundan yedi yıl önce ilk eşimle evliliğim kötü giderken yapmıştım bu dediğinizi. Neye sahibim neye değilim. Sahip olmadığım şeyler beni mutsuz eden şeyler mi? Sonra da uzun bir zaman devam ettim. Şimdi tekrar başlamanın vakti geldi galiba. Özellikle sosyal medyada gördüğüm rahat yaşamlar beni irrite etti galiba sonra yakın arkadaşlarımın da bu akıma kapılması nedense bana kendimi yetersiz hissettirdi yanlış yoldayım gibi geldi. Yoksa hayatımda bir eksiğim yok evet hiç bir şeyim lüks değil ama işim var ihtiyaçlarımızı giderecek gelirimiz var. Bunlara şükretmek yerine arkadaşımın eşinin audisi ile attığı öpücüklü paylaşımı kıskanıp gecemi zehir etmeyi seçtimaslında kıskanmamıssınız uzulmussunuz
esımın ıcı gecmıs bız nıye mutlu degılız dıye sorgulamıssınız gercekten mutlu olsaydınız brcok sey yolunda olsaydı zaten bunları dusunmezdınız
kıskanclık bu degıl sız ımrenmıssınız anladıgım kadarıyla
kıskanan mutlu cıftlerı gormeye tahammul edemez
sız bakıp gorup keske benımde olsaydı - olsaydı daha mı ıyı olurdu dıyorsunuz
ızledıklerımız duyduklarımız hepsı kendıne ozel - sızde hayatınızdan mutluluk cıkarmaya bakın hıc bırsey bulamadıgımda ya da cooook mutsuz oldugumda daha dun mesela dun gece bırseye cok uzuldum uyumadan once sahıp oldugum her seyı tek tek saydım ve tesekkur ettımbu ıyı gelıyor ne kadar cok seye sahıpmısım dıyorum
sıze de ıyı gelecektır
Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım.
Size sadece şunu söyleyeceğim,lütfen inanmayın onlara,boşuna evliliğinizi yıpratmayın ve evliliğin mutluluk kıstası asla bu değil bilin.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
İnanırmısınız sabah mesajlara tekrar bakınca allahım sen bana akıl ver ben ne yazmışım dedimBen ne okudum
Bakmayın siz öyle şeylere, evet çok mutlu olabilirler, mutsuz da olabilirler. Saçma sapan şeyler ve itici. Ben ani bir kararla bütün sosyal medyami kapattım ve hiç eksikliğini hissetmedimİnanırmısınız sabah mesajlara tekrar bakınca allahım sen bana akıl ver ben ne yazmışım dedimtabi ki evliliğimi fotoğraf ve paylaşımla kıyaslamıyorum ama dün gece öyle muck muck paylaşımları görünce benim eşim niye paylaşmıyor diye ufak çaplı bir beyin yanması yaşadım galiba
Toyca bi düşünce yaşınız kaç.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?