- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
benim eşimde öyle hic sevmez sosyal medya kullanmayı kullanmazda ama sinsice takip eder yakınlarınıArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Diğer kadına tabikiBenimde yakınım kocası aldattı sonra çiçekler hediyeler, evleri huzursuz mutsuz, bu hediyeleri çiçekleri sürekli paylaşır durur. Kime niye ispatlamaya çalışıyor anlamış değilim.
Ne kadar varoş bir çevreniz var daha da ilginci bu varoşluk size cazip geliyor, bu arkadaşlara sadece gülünür nelerini kıskanıp eşinizden soğuyosunuz çok garip anlayamadım.siz de tek başınıza çekinin kocişimin sürprizi, kocişimin hediyesi falan temalı fotolarArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Şimdi varoşluk eğitimle yada parayla engellenmiyor demek kiNe kadar varoş bir çevreniz var daha da ilginci bu varoşluk size cazip geliyor, bu arkadaşlara sadece gülünür nelerini kıskanıp eşinizden soğuyosunuz çok garip anlayamadım.siz de tek başınıza çekinin kocişimin sürprizi, kocişimin hediyesi falan temalı fotolar
Yapmayin lutfen boyle birsey icin uykusuz kaldığınıza degmez sanal alem kesinlikle kocaman bir yalan alem. Hayatinin ve esinin cok kotu oldugunu bildigim bir arkadasimin haftanin 3 gunu ask dolu storylerini gordukce midem kalkıyor. bir evliligin guzel olmasi baskalarinin gözüne sokmayi gerektirmez. Hele bir tanidik bebeye hamile kaldigindan beri her detayıyla sosyal medyada paylasiyor ve artik itici olmaya başladı cocuk ciddi guzel ama anasi yüzünden tiskindik artikArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Yaa evde duvara yada buzdolaplarının üzerine fotoğraf koyma benim de hoşuma gidiyorSosyal medya gösteri alanı gibi bişey zaten siz bunu daha anlayamadınız mı hayret? Kocişiyle öpücük fotosu paylaşan da nebileyimKonuşulmaya bile değmeyecek varoşlukta bi konu ama çok üzülmüşsünüz diye biraz teselli edeyim dedim; sosyal medyada gösteri yapan kimi tanıyorsam hepsi ileri derecede mutsuz ve kendilerini bu şekilde mutlu etmeye çalışan insanlar. Ne güzel eşinizle kaliteli vakitler geçiriyormuşsunuz daha ne olsun bundan güzel mutluluk mu var saçmalamayın allahaşkına ya. Bizim evde bir duvar var mesela fotolarımızı bastırıp mandalla tutturuyoruz, sosyal medya da da nadiren yılda 3-5 fotomuzu paylaşırız ve o paylaştıklarımız da gerçekten sanatsal değeri olan güzel kareler olur, öyle öpücük,gülücük,bilmemne fotosu olmaz.
Yaş kaç 18 mi?Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Dünden sonra aynen dediğiniz gibi yapıp hesabımı dondurdum. Belki bir müddet sonra tamamen silerimSosyal medya bir iluzyon.. mutluluk güzellik zenginlik satafat kusursuzluk vs vs gibi kavramlar üzerinden yaratılmak istenen mükemmeliyet algısı üzerine kurulu sahte bir dünya.. O resimlerin videoların ardındaki gerçeği kimse bilemez. Yalnız şu da var ki bir şeye uzun süre maruz kalmak da insanın kimyasını bozabiliyor. Her gün bu tarz paylaşımları görmek sizin enerjinizi dusuruyorsa takibi bırakın mesela. Ben ki sosyal medyanın sahteliginin bilincinde biri olarak benim bile enerjimi düşüren şeyler olabiliyor. Sözgelimi benimle yakın zamanda anne olmus birini takip ediyordum. Daha 1 aylık bebeği var ve kadın her daim bakımlı evin icinde, saçları her daim duzlestirilmisben ki tepeme bagladigim topuzu 3 gün sonra çözüp yeniden bağlıyorum. Kadin her sabah işte minikkusumla şu şu rutinleri yaptık. İşte gece hiç uyutmadi sabaha kadar ama sukurler olsun bu bile mutluluk sebebi vs diye ortalarda sevgi pitircigi gibi dolanan ve bana hiç inandırıcı gelmeyen bir tip olmaya başlayınca baktım ki onu takip etmek enerjimi düşürüyor takibi bıraktım. Bı kere o uykusuzluk bile öyle vuruyor ki insanı, 5 dakika kivrilacak yer arıyorsun. Neyse yani demem o ki, seni mutsuz eden kimse neyse, gözünün onunden al. Huzurlu ol
Anlattığın storylrr bana gülünç geliyorArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?