ay geçmiş olsun, bence çok normal, sosyal medyanın bıraktığı bir hasar.. tıpkı herkesin burnu küçük benimki büyük gibi. ama tıpkı filtrelerle küçülmüş burun gibi bu eş sevgisinin çoğu da fake diye düşünüyorum, elbette hepsi diyemem. bizzat bildiğim, kuzenim, her akşam kocasıyla ilgili aşk-dolu arabesk romantik videolar atıyor. ama annesinden de saklamadığı, eşiyle geçim sorunu var, sürekli tartışıyorlarmis vs.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Evet tam da hislerimi anlattınız. Oradaki işveli tavırları görünce benim hayatım dümdüz mü diyorum. Sonra aslında kurduğum düzenin bize bir zararı olmadığını görüyorum. Ama insanların yüzde sekseni eşinin ev süpürmesini sarma sarmasını bile koyuyor. Artık bu videolardan para mı kazanıyorlar diye düşünüyorumay geçmiş olsun, bence çok normal, sosyal medyanın bıraktığı bir hasar.. tıpkı herkesin burnu küçük benimki büyük gibi. ama tıpkı filtrelerle küçülmüş burun gibi bu eş sevgisinin çoğu da fake diye düşünüyorum, elbette hepsi diyemem. bizzat bildiğim, kuzenim, her akşam kocasıyla ilgili aşk-dolu arabesk romantik videolar atıyor. ama annesinden de saklamadığı, eşiyle geçim sorunu var, sürekli tartışıyorlarmis vs.
bunları görmek de bana şöyle zarar veriyor .. ben biraz düz bir insanım, oldukça realist, rasyonel ve düz. öyle saçma sapan iltifatlar yapamıyorum, çok cilveli aşna fişneli bir kadın değilim. ve bunları görüp özeniyorum, eşime gereken cilveyi gösteremedigimden ve bunun mahrumiyetini hissediyor olmasından endişe ediyorum. her türlü zor
Var fotoğraflarımız yıldönümümüzde veya bayramlarda beraber koyuyorum o kadarına bişey demiyorListenizde sadece tanıdıklarınız yok mu neden rahatsız oluyo eşiniz? Sürekli olmasa da arad bir koyabilirsiniz bence. ( ama sadece birlikte) ben kocasını karısını çekip koyanlara ifrit oluyorum.Hiç bir tane bile yok mu fotoğrafınız?
O zaman eşinizde benim kafadanVar fotoğraflarımız yıldönümümüzde veya bayramlarda beraber koyuyorum o kadarına bişey demiyorEşimin tavrı böyle öylesine otururken yada yürüyüşte filan spontane sarılmalı filan şeylere. Ona göre özel bişey olur fotoğraf çekilir. Kendisi de ömrü hayatında ilk whatsap durumunu nikah ımızdan bir fotoğrafla yaptı. Oda pandemi de evlenince kimse nikaha gelemedi oradan bizi görsünler diye
Ah ah kardeş tek derdin bu olsun..Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Keşke bu olsaydı. Bir çocuk sahibi olamama derdim var bir de biraz maddi sıkıntılar. Belki de diğer dertlerimin büyüklüğü çözümsüzlüğü beni yordu da böyle şeylere takılıp kafamı dağıtma yöntemi diye düşündümAh ah kardeş tek derdin bu olsun..
Bunu okuyunca sımsıkı kucaklamak geldi içimden sizi . Pandemi dönemi evlenmişsiniz zaten daha çok yeni ,maddiyatı da düzeltirsiniz bebeği de alırsınız kucağınıza tez zamanda hayırlısıyla inşallahKeşke bu olsaydı. Bir çocuk sahibi olamama derdim var bir de biraz maddi sıkıntılar. Belki de diğer dertlerimin büyüklüğü çözümsüzlüğü beni yordu da böyle şeylere takılıp kafamı dağıtma yöntemi diye düşündümyanlış yapmışım ama arkadaşlar
1) Oncelikle herkes sosyal medya bagimlilari gibi ozel hayatlarini teshir etmek zorunda degil.Tercih meselesi.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Ben de eşinizle aynı fikirdeyim, paylaşmak hoşuma gitmiyor. İnsanların negatif enerjisi etkiler diye korkarım.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
önceki konunuzu hatırlıyorum.Yani evet arkadaşımın eşini öpmesini görmeyi bende istemezdim ama akışta görünce bakmadan edemiyorum. Sonra da kendi hayatımı sıkıcı ve renksiz buluyorum
Anamm konu hortlamisken bende yazayim kalmasın içimde bende çocuklarına Bio veya katkisiz yiyecekler alıp bunu kendisini dünyanın en muhteşem ve en sağlıklı anasi gibi gosterenlere uyuz oluyorum oglisimin karısimi hazir katkisizpekmez agactan guzel sözlerle toplanmis cevizzzz el degmeden hazirlanmis zeytin yagi afiet olsunnn ayy uyuz oluyorummmm yahu sağlıklı beslede ne insanlara kanitlama çabasi o ne onu nabacaz hadi bakalim ayyy sosyal medya bitirdi aile kavramini mutluluga bakis acimizi her şeyi degistirdiönceki konunuzu hatırlıyorum.
Eşinizle temel bir sorununuz vardı.
Önceki evlilikten olan ergenlerin sizle yasaması
Eşinizin yeni bebek istememesi
Bunlar hep sorun
Sorun aslında o gördüğünüz resimler vs değil.
Benimde sosyal medya hesabım sadece insanlara bakmak için paylaşım vs yapmıyorum. Ama o çiftleri görünce de “ ayyy ne mutlular “ demiyorum.
Bu tür fotoğraflar sadece fotoğraf ev hayatlarını bilemeyiz
Mutsuzlar ondan paylaşıyorlar da diyemem sevdikleri için de paylaşmış olabilir. İlla gösterişe endekslemek doğru değil.
Demem o ki sorun zaten evlilikten beklediğinizi bulamamanız ve etraftaki mutlu çiftlere imrenmeniz.
bir arkadasım varAnamm konu hortlamisken bende yazayim kalmasın içimde bende çocuklarına Bio veya katkisiz yiyecekler alıp bunu kendisini dünyanın en muhteşem ve en sağlıklı anasi gibi gosterenlere uyuz oluyorum oglisimin karısimi hazir katkisizpekmez agactan guzel sözlerle toplanmis cevizzzz el degmeden hazirlanmis zeytin yagi afiet olsunnn ayy uyuz oluyorummmm yahu sağlıklı beslede ne insanlara kanitlama çabasi o ne onu nabacaz hadi bakalim ayyy sosyal medya bitirdi aile kavramini mutluluga bakis acimizi her şeyi degistirdi
Zaten ortalik pedofoli kaynarken küçücük kizlari genc kiz gibi giydirip birde instada herkesin gorebilmesini sagliyorlar nefret ediyorum onlar dan anne baba bu değil...bir arkadasım var
Baştan sona çocuğunun resimlerini paylaşıyor
Hergün istisnasız
Yemek yerken , uyurken şöyle böyle vs devamlı paylaşıyor.
Farkında olmadan çocuğun Özel alanına da girmiş oluyor.
Çocuğunu paylaşa paylaşa bitiremedi.
Ve çocuk üstünden reklam yapıyor resimlerini reklam veriyor vs çok itici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?