Haset mi kıskançlık mı imrenmek mi

Evliliğinizin değerini İnstagram storyleri ile ölçmek? Sizce de instagrama olduğundan fazla anlam yüklemiyor musunuz?

Sizin bakış açınıza göre biz ölüyüz. Çünkü daha tek paylaşım bile yapmış değiliz sosyal medyada. İnstagram, Facebook vs. bomboştur bizim ailede. Eşim de sevmez, ben de. Özelimiz bize kalsın isteriz. Ne bir fotoğraf, ne bir yazı. Hiçbir şey yok. Biz gerçek hayattaki paylaşımları önemsiyoruz. Başkalarının bunu görüp görmemesi ise en son düşüneceğimiz şey bile değil.

Hiç kimse sosyal medyada göründüğü gibi değil, sadece göstermek istediği gibi.

Bu video buna çok güzel bir örnek, özellikle de son sahnesinde sevgi pıtırcığı gibi görünen ama aslında hiç de öyle olmayan çifte bakın :)

Bunda bir tuhaflık yok banada herşeyini paylaşanlar garip gelir, yediğini içtiğini, gezip tozduğunu, eşiyle her anını paylaşan kişiler garip geliyor, bende eşimle sizin dediğiniz gibi paylaşımlar yapmam sadece özel günlerde vs. bir resim paylaşırım o kadar.

ben koymuyorum ama koyan arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu oluyorum. Vay ben onlardan daha mutluyum ben niye koymuyorum diye hasetlenmem. Sosyal medya sonuçta isteyen istediğini koyar,Mutlu fotograf koyanlar aslında çok mutsuz tesellisine de inanmıyorum. Bugün mutlu olur yarın tartışır hayat böyle.

Videoyu ilk kez gördüm Belki herkes böyle değildir ama çoğu vaktini sosyal medyada geçirenlerin bu şekilde olduğu su götürmez

Komik gelmiyor da size imreniyormusunuz arkada fon müziğiyle birbirine bakarken çekilmiş fotoların paylaşımı?
Çocuk çocuk işlere özenmeyin gözünüzü seveyim. Adamlar uzaya koloni kurmaya çalışıyor mervenin kocişiyle verdiği poza imrenmeyin lütfen

esimle ikimiz de instgm kullanmıyoruz. özelimizi paylaşmak bizlik degil.
cocugumun dogum günü dahil w appta durum vs paylaşmam. sevmiyorum.kimisi de tam tersi. saygi duyarım.
neden sorguluyorsunuz ki bu durumu
mesela esim ins kullansa benimle foto koydurmazdım. simdi bu bakış acısıyla icim gecmis mi oluyor...
sorgulanacak bi durum yok bence.

Esinin tavrini cok begendim olgun insan izlenimi verdi,boy boy resim paylasan ciftlerden hic haz etmiyorum biz mutluyuz tavirlari kendini begendirme kabul ettirme isteginden baska bir sey degil (her anini paylasanlar da dahil )

Aslinda o mutlu olunca foto cekmek aklina gelmemesi dogru. Eşimle yeni evliyken cektigimiz dogru durust fotografimiz yok. Hatta bikaç sehirlik tur yapmiştik, kamp, tatil ve aklima gelmemiş fotograf ama fotograf cekmedigim icin övünemeyecegim cunku fotograf cekmedigim icin daha sonra pişman oldum ben acikcasi.
Zaman geciyor, yaş ilerliyor keşke fotograflarimiz olsaydi. Evet gittigimiz yerler ve eglendigimiz anilar aklimda ama cok değil 1-2 fotograf karesi kalsaydi insan bakarken yeniden yaşiyor cunku ileride belki cocugun gorurdu, hem ileride biz oturup bakardik.

O pişmanliktan sonra 1-2 karede olsa fotograf çeker oldum artik ben acikcasi özel gunlerimizde, tatillerde, gittigimiz guzel biyerde. Tabi eşimle goz goze veya illa öpüşürken degil anı olacak fotograflar işte.

Zirt pirt aşk gosterili fotolar atmam ama istedigim bazi fotolari da nadiren instaya atarim tabi. Bu çok dogal, instagram fotograf koymak için var.

Yani evet arkadaşımın eşini öpmesini görmeyi bende istemezdim ama akışta görünce bakmadan edemiyorum. Sonra da kendi hayatımı sıkıcı ve renksiz buluyorum
başkalarının hayati ile kendinizi kıyaslamayı bırakırsanız ozaman mutlu olursunuz

Yalan söylemekten korkmazsan İki kahve resmi atıp kocamın ellerine sağlık yazmak zor birşey değil bence çoğu insan böyle yapıyor. Ya da yol resmini çekip "eşimle sabah yürüyüş keyfii

Ben paylaşılanların çoğuna inanmıyorum.
Mesela bir arkadaşım ramazan ayında sürekli eşini paylaştı. "Sahur kocamın ellerinden." " iftar sonrası kahve eşimin elinden" Eşide sanayi de çalışıyor. Zaten iftara yakın dükkan kapatıyorlar. Ben güldüm geçtim paylaşımlarına.

Baska bir arkadaşım da beraber otururken sürekli eşini şikayet etti. Bana şunu dedi, şunu yaptı, annesi de böyle dediydi vs. Ben çok sinirlendim adama. Sonra eşlerimiz geldi beraber vakit geçirdik. biz beraber otururken resim çekinmişlerdi. Eve dönünce baktım ki o çektiği resmi biz daha orda otururken paylaşmış. Altına sen benim şansımsın gibi şeyler yazmis

Evet ya eşim de ben de romantik değiliz eşim düşüncelidir değer verir ama bunu süsleyerek yapmaz daha doğrusu yapamaz. Ben de biraz romantiklik olsa belki bu paylaşımları süsleyerek İnstagrama koyabilirim ama ben de öyle değilim. Sonradan da olmuyor ki bu romantiklik

Black mirror bölümleri gerçek oluyor.
Gidin tedavi olun normal değilsiniz.
Black mirror dizisinin bu sosyal hayat yalan hayatla ilgili olan bölümünü izledim. Siz bahsedince hatırladım. Şuan İnstagram SAN milyonlar kazananların durumunu güzel işlemişti. Ama şükür henüz tedavilik bir durum yaşamıyorum. Sadece gelir geçer bir duygu ilk defa bu kadar meşgul etti beni onu bu platformda paylaşmak istedim. Gelen cevapların çoğu da içsel sıkıntımı gidermeme yardım etti

Bir tanıdığım vardı sürekli eşinin aldığı hediyeleri mutluluk pozlarını paylaşırdı ayyy ne kadar mutlular derken bir hafta sonra bosandiklarini öğrendim...

Evliliğinde ve ilişkisinde çok sorun olduğunu bildiğim birçok arkadaşım var Instagram boy boy sevgilisiyle resim atiyorlar. Eşini/sevgilisini aldattığını bildiğim adamlar da sosyal medyada birlikteyiz mutluyuz paylaşımlarını çok şık yapıyor. Sosyal medyaya fotoğraf koymak bir olcut değildir. Eğer erkek arkadaşım sosyal medyayı aktif kullanıyor ve benimle fotoğrafı yoksa o zaman sorun ederim ama

Ne maglum onların iki dk. Sonra kavga etmediği benim eşimde fotoğraf paylaşmayı sevmiyor hatta ben çektiğim zamanda bazılarını uyarır bunu paylaşma falan diye. Sosyal medyaya kim kötü anını koyar ki. Öyle onlara bakıp ta eşinize yüklenmeyin bence.

Benimde yakınım kocası aldattı sonra çiçekler hediyeler, evleri huzursuz mutsuz, bu hediyeleri çiçekleri sürekli paylaşır durur. Kime niye ispatlamaya çalışıyor anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…