- 29 Ekim 2015
- 1.492
- 2.905
- 133
Bunda bir tuhaflık yok banada herşeyini paylaşanlar garip gelir, yediğini içtiğini, gezip tozduğunu, eşiyle her anını paylaşan kişiler garip geliyor, bende eşimle sizin dediğiniz gibi paylaşımlar yapmam sadece özel günlerde vs. bir resim paylaşırım o kadar.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Videoyu ilk kez gördümHiç kimse sosyal medyada göründüğü gibi değil, sadece göstermek istediği gibi.
Bu video buna çok güzel bir örnek, özellikle de son sahnesinde sevgi pıtırcığı gibi görünen ama aslında hiç de öyle olmayan çifte bakın :)
esimle ikimiz de instgm kullanmıyoruz. özelimizi paylaşmak bizlik degil.Arkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Koca değil o kocişKocayla ask dolu bakismali muzikli paylasim cok bayat degil mi ya
Ya benim kırk yılda bir eşimle fotoğraf paylaşasım gelir , yeaa bunlar evde birbirini yiyordur burda poz kesiyordur diye düşünüyorlar diye vazgeçiyorumbu her dakikasını paylaşanlar yüzünden ben paylaşamıyorum bu da benim derdim
Ana odaklanın huzurluysanız gerisi teferruattır ama insan mutlu olduğunu da herkese göstermek istiyor bu da bize ait bi duygu, öyle olgunlukla filan alakası yok, çok içinizden gelince paylaşın gitsin
başkalarının hayati ile kendinizi kıyaslamayı bırakırsanız ozaman mutlu olursunuzYani evet arkadaşımın eşini öpmesini görmeyi bende istemezdim ama akışta görünce bakmadan edemiyorum. Sonra da kendi hayatımı sıkıcı ve renksiz buluyorum
Evet ya eşim de ben de romantik değilizTabi uzman bir kişi değilim ama bana altta yatan başka bir sebep var gibi geldi. Bence beraber vakit geçiriyorsunuz ama romantizm yok. Şöyle, biz de eşimle beraber çok vakit geçiririz ama daha dün isyan ettim "insan bi saçımı okşar, iki güzel kelâm eder, askerlik arkadaşın mıyım ben senin?" diye. Ki gerçekten iki arkadaş gibi çok eğleniriz ancak sıfır romantizm. Sizin orda gördükleriniz vakit geçirmek değil, -sahte veya gerçek- romantizm ve özendiginiz de bu bence. Paylaşım yapabilseniz aynı onlar gibi yalandan bi şeyler paylaşıp kendinizi tatmin edebilecektiniz, onu da yapamadığınız için hiç tatmin olamıyorsunuz. Bence eşiniz daha romantik bir adam olsa, paylaşma ihtiyacı hissetmeyecek ve o kişilere de asla özenmeyecektiniz. Nacizane çıkarımım bu şekilde oldu :)
Black mirror dizisinin bu sosyal hayat yalan hayatla ilgili olan bölümünü izledim. Siz bahsedince hatırladım. Şuan İnstagram SAN milyonlar kazananların durumunu güzel işlemişti. Ama şükür henüz tedavilik bir durum yaşamıyorum. Sadece gelir geçer bir duygu ilk defa bu kadar meşgul etti beni onu bu platformda paylaşmak istedim. Gelen cevapların çoğu da içsel sıkıntımı gidermeme yardım ettiBlack mirror bölümleri gerçek oluyor.
Gidin tedavi olun normal değilsiniz.
Ne maglum onların iki dk. Sonra kavga etmediğiArkadaşlar gecenin bu saatinde konu açıyorum aslında bu konuyu dert ettiğim için kendime kızıyorum ve sizinde başınıza geldiyse nasıl başa çıktınız yada içinizden bu duyguyu yok ettiniz merak ediyorum. Ben aktif bir İnstagram kullanıcısı değilim fotoğraf paylaşmayı çok sevmem ama arada okuduğum kitaplarla ilgili paylaşım yaparım. Eşim zaten kendi fotoğrafının paylaşılmaması konusunda çok net saygı duyuyorum onada. Benimle bir kaç ay arayla evlenen iki yakın arkadaşım var. Yani onlar benden daha yeni evli sayılır. Ve sürekli eşleriyle beraber Story atıyorlar. Ama şöyle eşlerini öperken yada aşık aşık birbirlerine bakıp arkaya müzik ekleyip filan. Bunları görünce kendime çok kızıyorum gittin içi geçmiş adamla evlendin diyorum ki eşimle hep beraber vakit geçiririz. Yürüyüş filim dizi izleme beraber yemek yapma filan. Ama ben bunları fotoğraflayıp müzikli paylaşım filan yapamayınca son zamanlarda evliliğimi yetersiz bulmaya başladım. Sanki arkadaşlarım mutluluğun Nirvana’sını yaşıyor da ben sürünüyorum gibi hissediyorum ve bu duygu beni bu gece uyutmadı. Siz eğer böyle bir duyguyla boğuştuysanız nasıl başa çıktınız
Benimde yakınım kocası aldattı sonra çiçekler hediyeler, evleri huzursuz mutsuz, bu hediyeleri çiçekleri sürekli paylaşır durur. Kime niye ispatlamaya çalışıyor anlamış değilim.Bir arkadaşım var kocasıyla kaç defa boşanmanın eşiğinden döndüler, evliliklerinde psikolojik siddet aşagılama her sey var. Instagramına bakarsan dünyadaki en mutlu cift bunlar dersin. Görüntüye aldanmamak gerek. Siz evde mutluysanız gerisini düsünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?