Haspamlar bana GESTAPO diyorlarmış

En iyisi yurtta kalmak , tek yatağıma ve dolabına bakarım. Gerisi temizleniyor zaten. Okurken sırf bu tip şeyler yaşamamak için asla eve çıkmayı.dusunmedim.

Ne kadar iğrenc ve pişkinler öyle. Eski gunlerim aklima geldi aynen boyle iğrenç ötesi ev arkadaslarim olmustu. Mikrop kapmistim onlarin yuzunden. Gunlerce hasta yatmistim pis ev ortami yuzunden. Cekmeyin onlari ya kafaniza uygun bi arkadas bulup ev tutsaniz ya da tasinsaniz baska birilerinin yanina?

Bu kizlari disarda görende bi halt sanir. Ama gel gör ki perde arkasi pasaklı pisler. Cok kötü

Iyyyy
2 3 saat dediginiz gibi suslenirler millette bunlari bisey sanar evlenmek ister. Evlilikten sonra perdeler bir bir kalkar akillar başa gelir. temiz titiz erkeklerde var

Kızlar ders çalışıyodum tek tek cevap veremedim kusura bakmayın. Valla dışarı çıkarken ikisi de afeti devrana dönüşüyo ama çıktıkları yeri b*k götürüyo. Hayır bi de arkamdan konuşuyorlar.
Eve çıkamıyorum şu sıra ama bi yurt için başvuru yaptım bekliyorum umarım çıkar. Çıkması biraz güç görünüyor ancak..

İste bu yuzden ogrenci evlerine karsiyim.. Ogrenciykende yurtta kaldim temizlik derdi yok, yemek derdi yok.. İlk seneniz ise yurda cikin bence bunun sonu yok cunku bu saatten sonra anlasamazsiniz..

Umarım çıkar kisa zamanda
.genelde odanizda takilmaya çalısın.

Ay bunlar birde kiz mi simdi.desene evlenince evlerini b.....k goturecek.igrenc ya brn olsam kacarim o evden.yurt falan ayarla kac o ne oyle ya pasakli pislikler..

Evli gbi davrandiginin farkinda misin?
Salonda cips yenmeyecekse ne anladik ogenci evinden...
abartiyosun ve arkadaslarina eziyet ettigini düşünüyorum. Haftanın bi günü genel temizlik yapın yeterli.. evli gbi herşey temiz kalamaz sonuçta. Psikolojik destek al temizlik hastası olduğnu düşünüyorum.

resim çekmek çok iyi fikir
instagramında bütün okul vardır nasılsa. çek koy görsünler günlerini

Ne çektim pis kızlardan. Onlar değişmez boşuna uğraşma. Sen gibiydim Bütün gün ev temizlerdim Yine de bir Allahın kulu kendini mahcup hissetmezdı.

avuçlarında cips yemek mi öğrenci evi oluyor veya diğer leşlikleri? bizim öğrenci evimiz gayet temizdi belli kurallarımız vardı ve birbirimiz kesmedik kurallar var diye
ne hayal ediliyor öğrenci evi denilince bilmiyorum ama ben konu sahibini haklı buluyorum ayrıca her evlinin evi de pırıl pırıl değildir. bir yere gidecek biri lazımsa eğer size o iki pis ev arkadaşı ev temizliği ve kişisel temizlik kursuna gidebilirler

Heryeri çamaşır suyuyla silerim, silerim ve silerim o evde. Kapı koluna bile dokunmam tiksinirsem. Haklısın gerçekten zor. Salonu geçtim banyonun, tuvaletin anlattığın halde olması..

memnun değilsen ayrıl o evden neden bu kadar sikayet edıyorsun
onların yasamı bu
onaa alısmıslar ve pisler
sen de temizsin
insanları değişitremezsin
rahatsız olan sensın ve basının çaresine bakacaksın ya da susup oturacaksın bu kadar basit

saç tuvalet vs olayında bulasık yıkama olayında haklısın ama,,

kusura bakma o eve ben de para verdiysem cipsi istediğim yerde yerım

mutfakta ya da oturup kendı odanda cips yemek nedir bana cok komık geldı :)

bu temizlik işlerini öğretmek annee babaların öğretmesi gereken öğretmedikleri bir durumdur.
ben küçükken biryeri pis bıraksam yanlıs birşey yapsam ablam mutlaka bana kızar doğrusunu yaptırırdı onu hiç sevmezdim çocukken şimdi büyüdüm bana yaptıkları hep iyilikmiş. onu çok seviyorum.
alışkanlıklar süregelir ve değiştirmesi çok zordur.
herişi kendiniz yapmayın çocuklarınıza daha bebekken bile böyle şeyleri öğretmelisiniz öğetmeliyiz. hepimiz.
sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…