Hasta kp, yeni evli çift

Mrymak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
761
599
103
39
Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?

ben size şunu yap yapma diyemem.

ben olsam bakmazdım, aç değil açıkta değil, 2 doktor kızı varmış zaten, en iyi şekilde bakılır, bana muhtaç değil.
gider kendi hasta babama anama bakarım.
kocam dahil kimseye de vicdansızsın dedirtmem, sonuçta babasına bakmak isteyeni engelliyor değilim, buyursunlar baksınlar babalarına.

hastalık çok özel bir durum ama yaptıklarında kıymet görmüyor.
bir de kibar kibar söylemek var bakacaksın edeceksin diye diretmek var.
ben de bilirim hastalık nedir nasıldır ama şu anlattıklarından yola çıkarsam hazır ilişki de olmamışken çeker giderdim.

Ettiğini çekiyor işte
Sende tedavi ol destek al psikiyatirden
Üstünde baskı yapıyorlar çok zor bi durum

Aynı durum sizinde başınızda varmış eşiniz sizin babanıza bakarmıydı bunu bi düşünmeli.ama hatayı baştan yapmışsınız siz.daha nişan zamanı size bukadar anlayışsız davranmalar annenizin üstüne yürümeler falan evlilikte bukadar ısrarcı olmayacaktınız ozaman.bile bile lades demek gibi olmuş.

Merhabalar, 5 aylık evliyim. Kp min mide kanseri olduğunu öğrendik. Bana vicdansız diyecek olanlar lütfen okuyup yorum yapın. Çok çaresizim. Ben nişanlıyken düğüne kadar kv ve kp yüzünden çok ağladım. Konularıma bakarsanız çoğu yazıyor. Kp nişanı beğenmedik diye sinirlenip, annemin üstüne yürümüştü. Eşim asla inanmıyor, ben ağlama krizine girmiştim, panik atak geçirmiştim o gün adam hiç umursamadan annemi sıkıştırdı, eşim işten yetişti de sakinleştirdi babasını.
Ayrıca benim babam da kanser. İlk duyduğumuzda biz flört ediyorduk, annesi ölmedi ya baban, bir yüzük takılacak diye ısrar kıyamet öğrendiğimizin 4. Günü nişan yaptırdı bize. Asla manevi destekleri yok, hatta bohça istiyoruz, kız tarafı şunu da sözde yapar diye bir sürü çingenelik çıkarttı.
Görümcelerimin ikisi de doktor. Kp bana 2 saat uzaklıkta. Yakın diye tedavisini bende yapacaklarmış. Ben çalışıyorum. Görümcelerim bakacaksın tabi, oğlunun evi burası diyorlar. İsteseler özel hastanede çalışıyorlar, çok daha verimli tedavi süreci geçer. Annem düğünden beri toparlanamadı yapılanlar yüzünden. Şimdi kp uzanıyor, hizmet ediyorum. Sadece Allah rızası için. Ama yüzüm gülmüyor ve eşim bana vicdansızsın dedi, keşke senle evlenemseydim neler neler...Onun diyetine göre yapıyorum yemeğimi, görümcem de izinli bende kalıyor şimdilik. İçim çok fena, adama baktıkça felçli annemi, kanser babamı nasıl ağlattıkları aklıma geliyor. Üstüne titredikçe eşim falan çok fena oluyorum. Bu arada vajinusmus um. Halen ilişkiye giremedik. Düğünden önce olan olaylar yüzünden dedi psikolog. Eşim hep sustuğu için o dönem, o iş olacakken haketmiyor diyip, istemeden kendimi kitliyorum. Ne yapacağım? Sevabına bak mı dersiniz, eşinle kötü olma mı? Haksız mıyım? Gerçekten vicdansız mıyım?

bence vicdansız değilsin
sevabına bakılır da azıcık güler yüz de bekler insan
veya eşin sana iyi davransa, el üstünde tutsa, mutlu etmeye çalışsa, yine bakılır
eş için bakılır
ama eşin sana kötü davranıyor, eşinle kötü olmamanın tek yolu da susmaktan geçiyor anladığım

ben olsam, hasta bakmayı değil ama bu tavırları kaldıramazdım
gelip evine yerleşmişler, hizmetçi gibi kullanmak istiyorlar seni
bence sen git felçli annenle, kanser babana bak daha iyi

gerçi ben olsam, kp annemin üstüne yürüdüğü an yüzüğü fırlatıp atar, defolun der, o işi orada bitirirdim
hakikaten neden yapmadınız???

Biri bana bakacaksın tabi diye diretse yapmak istemezdim, hele bu görümceyse. Oğlunun evinde kalabilir tabi ama gelin bakacak diye bir kural yok, o size kalmış bir şey. Kayınvalideniz de sizde mi?
Eşinizle eski konuları halletmeden içiniz soğumaz. Ama bunu konuşacak ortam değil şimdi.
İşiniz zor. Eşinize güzelce kendinizi açıklamaktan başka şansınız yok.
Eşinizin sizin ailenize davranışı nasıl?
Kendi açımdan düşününce ben olsam ilgilenirdim ama yüzde yüz her işini yapamazdım Çalıştığım için. Kayınvalidem de bakımda yardımcı olamıyorsa bakıcı tutulmasına ön ayak olurdum.

Ettiğini çekiyor
Sende tedavi ol destek al psikiyatirden
Üstünde baskı yapıyorlar çok zor bi durum
Kv nişanlanmadan önce bana ilerde oğlum bakacak diye saçma sapan laf etmişti. Ben de şimdi ne gerek bunu söylemeye diye olay çıkarttım ufak çapta. Görümcem annemi arayıp, Meryem kim ki anneme bakacak onun kızları var, bu kadar önemsemeyin kendinizi demiş. Şimdi neden bende peki bu adam??

Çok zor bir durum. Vicdansız olduğunuzu düşünmüyorum. Çünkü tek çareleri sen değilsin. Kızları da var ve ekonomik durumları iyi yetmezmiş gibi bir de doktorlar. Buna rağmen senin üzerine yıkıyorlar sorumluluğu. Eşin şuan çok duygusal düşünüyor ama böyle davranmakta hatalı. Kimse kimsenin anne babasına bakmak zorunda değil. Kendisi kendi anne babasına bakmakla yükümlü. Hem üç evlat bir olup her şeyi geline yıkıp hem de vicdansızsın demek.Bilmiyorum onlar da vicdansız.

Ben olsam muhtemelen ağır bir hastalık diye yok bakmam diyemezdim. Ne kadar sürecek tedavisi belli mi?

Çok sıkıntılı konu ya..
Boşansan olmaz, bakmasan olmaz, gitsen olmaz, dursan olmaz..

Ne vardı insana insan gibi davransalar da hastayken istenseler büyük gibi sevilseler..

Ne haltı yiyip yiyip hastalanıyorlar sonra vicdanımız devreye giriyor kılları dökülmeden ömür geçiriyorlar. Sinir oluyorum. Bakma desem ona da içim el vermez.. :(

Kv nişanlanmadan önce bana ilerde oğlum bakacak diye saçma sapan laf etmişti. Ben de şimdi ne gerek bunu söylemeye diye olay çıkarttım ufak çapta. Görümcem annemi arayıp, Meryem kim ki anneme bakacak onun kızları var, bu kadar önemsemeyin kendinizi demiş. Şimdi neden bende peki bu adam??
Kv varmış sen niye bakıyorsun?

Sevabi bilemem de psikolojik yardim al ... demiyim dedim ama daha nisan zamaninda aile kendini belli etmis .. aşkımdan olsem de aileme saygısı olmayanla isim olmazdi . Ve esin seni desteklemeyi birakmis iki gun sonra ozel.durumin icin de yüzüne vurmaya başlayabilir bu inan gurur kirici olur senin için hele ki kv görümce yanindayken ... bilemem simdi nasil davranmam gerektiğini

Neden sende kalıyor evinde Kalsın ya da hastanede Kalsın .
Annen baban hastaymış onlar hasta haldeyken üstüne yürümüşler eşin buna ne diyor ?
Sana vicdansız denesi de çok ağır zaten ilişkiyi vücudunda reddediyor . Büyük ihtimalle yürümeyecek bu evlilik .

soru o değil
soru, sen neden evlendin bunları bile bile, göre göre
bana, biz ne dersek diyelim yapmazsın gibi geldi
kocan çok önemli senin için

bir de hakikaten ya, bu kadar hastalık arasına bohçayı nasıl sıkıştırdın konuda?

Biri bana bakacaksın tabi diye diretse yapmak istemezdim, hele bu görümceyse. Oğlunun evinde kalabilir tabi ama gelin bakacak diye bir kural yok, o size kalmış bir şey. Kayınvalideniz de sizde mi?
Eşinizle eski konuları halletmeden içiniz soğumaz. Ama bunu konuşacak ortam değil şimdi.
İşiniz zor. Eşinize güzelce kendinizi açıklamaktan başka şansınız yok.
Eşinizin sizin ailenize davranışı nasıl?
Kendi açımdan düşününce ben olsam ilgilenirdim ama yüzde yüz her işini yapamazdım Çalıştığım için. Kayınvalidem de bakımda yardımcı olamıyorsa bakıcı tutulmasına ön ayak olurdum.
Kayınvalidemin gelmesini istemiyorum!! Annem bir kere kime kız vereceğim, ben de ziyaret etmek isterim sizi demişti. Bizim komşularımız var nikahtan önce söz olur diye annemi evine almadı. Kendisi 3 yıldır sülalesiyle bizim evde. O yüzden eşime tek şartım annen olmaz dedim. Eşim benim aileme çok çok iyi. Bu yüzden de eziliyorum aslında :((( ama sin-di-re-mi-yo-rum...Evliliğimizden zaten bir şey anlamadık ki. 5 aydır kv laf yolluyor zaten halen düğün dedikodusu..

Bu görümceler de iyimis. Benim rahmetli babam akcigerden hastaydi. Bakimini annem ve biz yaptik. Evli olsaydim bile bakimini baskasina birakmazdim. Geline mi düsmüs. Babam da istemezdi bundan eminim. Adam evinize gelmis artik sevabina bakiyorsunuz. Ama esinize karsi agirliginizi koyun biraz. Sizi incitmeye hakki yok. Eminim sizde az cok pismansiniz böyle bir aileye düsdügünüze. Bosan baba evine dön diyemem. Am kendinide bu kadar ezdirme. Esin arkanda durmamis zamaninda. Bari simdi cenesini bi zahmet kapatsin

Bunu görümcene anlat.
Ama kızar gibi değil. Alay eder gibii.
O zaman mangalda kül bırakmıyordun noldu şimdi başa gelince zor geldi dimi falan de kahkaha at. :D Sinirlerini laçka et onların.

Back
X