Hasta kp, yeni evli çift

Eşini çok seviyordur . Bu kk portalı hangi konuya denk gelsem eşinden gerek psikolojik gerek fiziki şiddete maruz kalan ama kocisini cok seven ayrılamayacak olanlarla dolu.

Konuya yorum yapacak olursam eğer kendi annem babam hastayken kp ile aram çok da iyi olsa çok da sevsem önceliğim kendi annemdir , babamdır. Görümcen var 2 tane öncelik onlarındır. Bilmiyorum ben bu konuda dar görüş müyüm ama kız çocugudur oncelık anneye babaya bakacak olan gelin değil.
Neden kiz cocugu bunu anlamiyorum ogluna da dogdufu zaman annesi bakmasin ozaman malesef cok dar goruslusunuz

Nişanda gerçek yüzünü gösteren bu aileye karışmakta keşke ısrarcı olmasaydınız.

Doktor kızları çalıştıkları hastenenin imkanlarını kullanarak en iyi şekilde baktırabilirdi ona.

Onca şeyi sineye çekip evlenen sizsiniz. Babam kanser olacak da 4. gün kayinvalide istedi diye nişan yapacağım kayınpeder annemin üstüne yürüyecek de bana inanmayan adamla nikah kiyacagim ha daha neler artık. Hadi bunları yaptım diyelim evime adımlarını atamazlardı herkes kendine gelince vicdan tartıyor herhalde. Ben cıngar çıkartır yol yakınken dönerdim bu evlilikten ama siz öyle bi şey yapamayacak gibisiniz. Mecbur susup bakacaksınız o halde yapacak bi şey yok

e sen böyle yaparsan o adam zaten senden uzaklaşır ki . Kocanın basını yemeyeceksin , sorumlu kimse onunla konusacaksın. Kendini ezdirme ne cevap gerekiyorsa ver eğer haklı olduğunu düşünüyorsan. Eşin de taraf tutar da sana yüklenirse sorunun kimde olduğu ortya çıkacaktır zaten
Aynı dediğiniz gibi bir kere cevap verdim, 1 saate yakın annesiyle konuştuk. O sesini yükseltince ben de yükselttim. Eşim 5 gün konuşmadı benimle. Erkekliğime sindiremedim bağırmanı dedi.

Çoook istiyorum yapmayı :KK43:( Nefesim kesiliyor korkudan. Çok panik oluyorum :KK43:(
Kıyamam ya ailecek sindirmişler seni. Öyle arsız insanlar karsısında onlar gibi olacaksın maalesef. Ailene git bikaç gün belki dönerler evlerine.

6 yıldır ilaç kullanıyorum. Görümcelerim doktor, ataklarımın çoğunda yanımdalardı, düğünde bile fenalaştım. Ama umurlarında değil..
İlaç panik atak için mi?
Ben terapiden bahsediyorum. Sizinki sadece panikten değil özgüvensizlikten gibi görünüyor.
Görümceleriniz doktor olsa da adı üstünde görümce. Size inanmıyor bile olabilirler. Doktor olmaları maalesef bunu değiştirmez. Zaten kimse eskiden biz bunu yaptık da o da şimdi surat yapıyor demez.
Siz bırakın o ne dedi bu ne yaptı. Kendi yapmanız gerekenlere ve eşinize odaklanın.

Eşiniz prens siz Külkedisi. O istediğini söyleyebilir yapabilir ama siz benimle günlerce konuşmadı diye beyzadeyi pohpohlamak zorundasınız. Oh ne güzel memleket.
Yapılacak en güzel şey şu aşamada eşini karşına alıp “ben bana ve aileme yapılanları unutmadım. Hasta anneme ve babama kötülük yapan adama şu annem bakmak istemiyorum. Madem sen bakmak istiyorsun buyur babana bak, ben de kendi hastalarımla ilgilenmeye gidiyorum” diyip resti çekmen. He ama pardon eşinizi çok seviyorsunuz gidemezsiniz. E o zaman kendi babanız dururken elin babasına bakın durun.

bu sebeplerden ayrıl diyemem ama şunu soylerım ayrılırsan bıgun babası ile ilgili bişey soylerse ölmedi ya dersin sende onlara darılmayın bunu ılk sizden duydum die eklemeyi unutma...

Eşini çok seviyordur . Bu kk portalı hangi konuya denk gelsem eşinden gerek psikolojik gerek fiziki şiddete maruz kalan ama kocisini cok seven ayrılamayacak olanlarla dolu.

Konuya yorum yapacak olursam eğer kendi annem babam hastayken kp ile aram çok da iyi olsa çok da sevsem önceliğim kendi annemdir , babamdır. Görümcen var 2 tane öncelik onlarındır. Bilmiyorum ben bu konuda dar görüş müyüm ama kız çocugudur oncelık anneye babaya bakacak olan gelin değil.

Yanlış anlamayın ama gerçekten merak ettiğim için sormak istedim. Kız mı bakmak zorunda sadece. Siz öncelik kızda gelin de değil diyorsunuz ama erkeği unutuyorsunuz. Eşit olması gerekmez mi? Erkekte baksın anasına babasına. Gelin değil diyorum dikkat edin erkek. Niye sadece kadın üzerinden düşünülüyor. Kadın evine aldığı anne babasına sadece kendi bakıyorsa bir zahmet erkekte başarabilsin bunu. Sizce de normal olan bu değil mi?

Yanlış anlamayın ama gerçekten merak ettiğim için sormak istedim. Kız mı bakmak zorunda sadece. Siz öncelik kızda gelin de değil diyorsunuz ama erkeği unutuyorsunuz. Eşit olması gerekmez mi? Erkekte baksın anasına babasına. Gelin değil diyorum dikkat edin erkek. Niye sadece kadın üzerinden düşünülüyor. Kadın evine aldığı anne babasına sadece kendi bakıyorsa bir zahmet erkekte başarabilsin bunu. Sizce de normal olan bu değil mi?
Hayırr , anlatmak istediğim kesinlikle o değil . Gerçekten hastaya oğlu bakacaksa tamam , ama yaşanan hayatlar ortada . Evli olup da gerçekten oğlunun baktığı kaç kişi gördünüz ?Geneli eşleri bakıyor.. ve evliliklerine yansıyor kavgalar , ayrılıklar.. onlarca örnek var ki merhamet sıfır.. Erkekler bu konuda yaratılış olarak ve yetiştirilme zihniyeti olarak yetersiz kalıyor bu benim fikrim . Eşleri de sıkılıyor , ben bakıcı mıyım moduna giriyor.

Sonuç olarak siz konunuzda haklısınız , erkek de ailesini yanına alabilir ve bakabilir. Ama eşi istemiyorsa bakmayı , kendi bakacaksa anasına babasına.. Öteki türlü her iki tarafa da eziyet.

Kimseye bak yada bakma diyemem herkesin doğrusu kendinedir bana göre anaya babaya bakmak kendi doğurduğu evladına düşer gelin bakmak zorunda değil ben dururken benim anama neden el kızı baksınki gelinlere neden bu yükü yüklüyorlar anlamıyorum bir tek bizim millette var bu adet

Eşiniz prens siz Külkedisi. O istediğini söyleyebilir yapabilir ama siz benimle günlerce konuşmadı diye beyzadeyi pohpohlamak zorundasınız. Oh ne güzel memleket.
Yapılacak en güzel şey şu aşamada eşini karşına alıp “ben bana ve aileme yapılanları unutmadım. Hasta anneme ve babama kötülük yapan adama şu annem bakmak istemiyorum. Madem sen bakmak istiyorsun buyur babana bak, ben de kendi hastalarımla ilgilenmeye gidiyorum” diyip resti çekmen. He ama pardon eşinizi çok seviyorsunuz gidemezsiniz. E o zaman kendi babanız dururken elin babasına bakın durun.
Eşimi çok sevdiğimden değil, benim ailemin en kötü zamanlarında eşim çok ama çok destek oldu. Maddi, manevi..işten izin alıp hastaneye götürdü, evde çok güzel ağırladı. Yetişemediğim yerde benden çok ilgilendi. Ailesi zerresini yapmadı. Ama eşime hala annem dua eder. O yüzden vicdansız mıyım diye çelişkideyim. O içten yaptı ama ben yaparken acı çekiyorum resmen :(

Back
X