- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
- 113
Bence bu durumda en büyük görev eşinize düşüyor, eşinizin eşim bakamaz çalışıyor , bir bakıcı tutalım diyebilir kız kardeşleri de bakamıyorsa şayet, ben çok kızıyorum akıl verenlere gelin baksın,kızı baksın,o baksın,bu baksın, ya kardeşim kimsenin imkanı yoksa hasta bakmaya, aile bireyleri çalışıyorlarsa mecburen bakıcı tutulacak, birbirinize top atmanın alemi yok ki, aynı durumda ben olsam açıkça dile getiririm ama o baksın bu baksın da demem, bakıcı ayarlayalım derim köşeme çekilirim, yemekti temizlikti yaparım o ayrı ama hastaya devamlı bakamam, işim var bebeğim var, sebeplerim var kısacası, sizin de sebepleriniz var babanız hastaymış, yeni evlisiniz, zor bir düğün dönemi geçirmişsiniz.
Hastalığın ilk zamanlarında normalde herkes ben bakarım da der, ama bunlar ciddi hastalıklar ve özel bakım gerektirir, kim bu sorumluluğun altına girer ki? Bir bebeğe bakmak bile ne kadar zor değil ki hasta bakmak ve 5 aylık yeni geline babayı baktırmaya çalışmak enteresan geldi bana, size böyle bir teklif dahi etmemeleri lazımdı ama anladığım kadarıyla çok rahat insanlar . Bu durumda eşiniz devreye girecek ,sizi sahiplenecek, çok istekliyse, işini bırakıp kendi babasına kendi bakacak. Ben şunu da anlamıyorum evlenirken bir sürü rezillik çıkaran insanlar hastalanınca kuzu gibi oluyor, inşallah biz de bir gün bu yanılgıya düşmeyiz, Allah şifa versin.
Hastalığın ilk zamanlarında normalde herkes ben bakarım da der, ama bunlar ciddi hastalıklar ve özel bakım gerektirir, kim bu sorumluluğun altına girer ki? Bir bebeğe bakmak bile ne kadar zor değil ki hasta bakmak ve 5 aylık yeni geline babayı baktırmaya çalışmak enteresan geldi bana, size böyle bir teklif dahi etmemeleri lazımdı ama anladığım kadarıyla çok rahat insanlar . Bu durumda eşiniz devreye girecek ,sizi sahiplenecek, çok istekliyse, işini bırakıp kendi babasına kendi bakacak. Ben şunu da anlamıyorum evlenirken bir sürü rezillik çıkaran insanlar hastalanınca kuzu gibi oluyor, inşallah biz de bir gün bu yanılgıya düşmeyiz, Allah şifa versin.