• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta mi bu kadin ?

Sık sık ziyaret edin, hediyeler falan.Onun hakkında ''karşı komşu'' dan bilgi alabilirsiniz.Biraz da onlar dişarida iken denkk getirmeye çalış.Mesela git.Sesli sesli kapıyı çal.Ya da direk onların kapısını çal.
Denk gelmezsem bende kapilarini calmayi dusunuyorum teyzeyle ilgili konusmak icin

Camda pencerede durma. Işıkları kapayıp bak eğer kuşkulandıysan. Takip etmiş olabilir valla.

Bi ilk sayfayı okudum bir de son sayfayı, hasta kadından gönül işlerine geçiş hangi ara olmuş yahu :KK49: bence kadın hasta, ALLAH yardımcısı olsun.
(İki sayfayı birleştirirsek; kadın, kadın kılığına erkek bir polis çıkıyor ve aranızda duygusal bir etkileşim oluyor fakat siz bekar olup olmadığından emin değilsiniz ve bu yüzden temkinli yaklaşıyorsunuz. Araları okumadığım için bu sonucu çıkardım vala :110:)

Yeni gelenleer:KK24:
Konu girişinde görmüş olduğunuz bir çift tatlı, ''deli'' kadın, konu sahibini koşa koşa kaçırtırken, şimdi ise onunla konuşmak için can atacak hale getirmiştir.Bilginize.
Allah'ın sopası yok işte:21:
Sevdalar, sevdalar:KK37::KK37:

Yaşlıysa bunama şizofreni vs olabilir. Belki de kaybolmuştur. Sizi birine benzetti yanınıza geldi. Sonra da nereye gideceğini bilemediğinden sizi takip etti. Keşke polise filan haber verseydiniz. Sokakta kalmasın.

Kizlar bugun markete gittim cikistada onunde bank vardi oturdum biraz.Sonra yanima bi teyze geldi surekli bakiyor bana ben de bi sey mi var dedim.Sonra bana ben mi guzelim babannen mi dedi .Bende manyak heralde dedim kalktim gidrrken takip ediyo beni hala ben mi guzelin babannen mi diyor.Neyse biraz hizli adimlarla yuruyorum arkami dondum uzaktan bi adamla konusuyor acaba cete mi bunlar felan diye paronayaya bagladim eve geldim.Simdi bi baktim bizim evin onunde kaldirimda oturmus acaba takip mi etti anlamadim napsam bilemedim
Hemen polisi ara gelsinler

Yeni gelenleer:KK24:
Konu girişinde görmüş olduğunuz bir çift tatlı, ''deli'' kadın, konu sahibini koşa koşa kaçırtırken, şimdi ise onunla konuşmak için can atacak hale getirmiştir.Bilginize.
Allah'ın sopası yok işte:21:
Sevdalar, sevdalar:KK37::KK37:
Askolsun kosarak kacmadim korktum sonra polisi aradim evine kadar eslik ettim keske hic gormeseydim surekli dusunuyorum

Bi ilk sayfayı okudum bir de son sayfayı, hasta kadından gönül işlerine geçiş hangi ara olmuş yahu :KK49: bence kadın hasta, ALLAH yardımcısı olsun.
(İki sayfayı birleştirirsek; kadın, kadın kılığına erkek bir polis çıkıyor ve aranızda duygusal bir etkileşim oluyor fakat siz bekar olup olmadığından emin değilsiniz ve bu yüzden temkinli yaklaşıyorsunuz. Araları okumadığım için bu sonucu çıkardım vala :110:)
Polis oldugunu bilmiyorum keske hic gormeseydim :(

Back
X