Kekte sıvıyağ kullan .Tereyağ da pahalıUtancımdan yerin dibine giriyorum yazarkendün kek yaptım. Ellerim bulaşık oldu. Tereyağı kullandım kekte. 100 gram kadar tereyağı elimde kalakaldım. Elimin bulaşığını yıkasaam az sonra geri sokacaüğım elimi. Yıkamasam da tereyağını tezgaha öylece bırakıversem zaten heryer yeryerde bir o eksikti. Nasıl atasım var ama anlatamam. Resmen canım çekiyor ya. Öylesine direndim öylesine direndim ki. Sanki bir insanı atıp atmama kararı veriyorum.
Ruh eşimi buldum:) atınca ne biçim yük kalkıyor omuzlarından dimi:) ben bunu beni yormaya çalışan hayattan intikam alıyorum gibi hissederek yaptığımı farkettim. Mesela geçen gün tokami gelişi güzel masaya bıraktım ama kocaman masa kaydi kaydi yere düştü. Alıp attım:/Utancımdan yerin dibine giriyorum yazarkendün kek yaptım. Ellerim bulaşık oldu. Tereyağı kullandım kekte. 100 gram kadar tereyağı elimde kalakaldım. Elimin bulaşığını yıkasaam az sonra geri sokacaüğım elimi. Yıkamasam da tereyağını tezgaha öylece bırakıversem zaten heryer yeryerde bir o eksikti. Nasıl atasım var ama anlatamam. Resmen canım çekiyor ya. Öylesine direndim öylesine direndim ki. Sanki bir insanı atıp atmama kararı veriyorum.
bende üşengeçlik olarak gördümİtiraf etmek gerekirse, sanırım ben böyle biriyim
Bahsedeceğim hareketler bütününü neredeyse bir yıldır yaşıyorum. Karşı koyamayacağım bir kuvvetle yapıyorum hemde. Koyamayacağım değilde koymadığım diyelim yada. Sorun şu ki, diyelim yemek yapıyorum. Domatesin yarısını kullandım. 'Of bu diğer yarısını nereye koyacağım ben şimdi' diye öfleye pöfleye düşünüyorum. Al bir saklama kabına koy değil mi. Yok. Saklama kabını bulsam koysam sulanıyor tekrar kullanılacak halden çıkıyor ben hatırlayana kadar. Kaldırıp çöpe atıyorumMatah birşey yapmadığımı biliyorum fakat hemen hemen her konuda bunu yapıyorum. Beni azıcık sıkıntıya sokacak elime dolanan birşey varsa kaldırıp çöpe atıyorum. Ve onu attıktan sonra omzumdan yük kalkmış gibi hissediyorum. Sabah tuvaleti yıkarken çamaşır suyunun etrafına çamaşır suyu aktığını gördüm. Damla damla aşağı doğru akmış. Hayır çöpe atmadım ama dibinde en az dört kez daha tuvaleti yıkayacak çamaşır suyunu tuvalete boca edip kutuyu attım Psikolojik bir sorun mu yoksa gerçekten müsrifin önde gidip bayrak sallayanı mıyım acaba. Bu bana dert oldu çünkü yapmaya devam ettikçe başka konulara da sıçramaya başladı. Afrika Suriye vs demeyin valla biliyorum yaşananları, yıllarca yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalıştım. Fakat geçen hafta giymediğim marka marka kıyafetlerimi kaldırıp atınca iyi olmadığımı anladım Hayal edince psikopat bir tip canlanıyor biliyorum. Ben bunu eskiden yardıma muhtaçlara vermek olarak yapardım ama üşeniyorum. Aranızda psikolog falan varsa birşeyler dese ne mutlu olurum.
aslında duzen saglama konusuna cok fazla hakım degılsınız o elınızde kalam seylerın elınızde tereddut yaratması bu yuzden.Utancımdan yerin dibine giriyorum yazarkendün kek yaptım. Ellerim bulaşık oldu. Tereyağı kullandım kekte. 100 gram kadar tereyağı elimde kalakaldım. Elimin bulaşığını yıkasaam az sonra geri sokacaüğım elimi. Yıkamasam da tereyağını tezgaha öylece bırakıversem zaten heryer yeryerde bir o eksikti. Nasıl atasım var ama anlatamam. Resmen canım çekiyor ya. Öylesine direndim öylesine direndim ki. Sanki bir insanı atıp atmama kararı veriyorum.
attınız mı?Bende....evde o kadar gereksiz kıyafet eskimiş çanta falan varki bunalıyorum.cogunu kayınvalidem almısti.aslinda tutumlu ve neredeyse pinti bir insanim.daha doğrusu ihtiyacım olmayan birseyi 5 tl bile olsa almisligim yoktur bugüne kadar.gereksiz şeye 5 tl vermek çok gelir bana.ama gerekli ve beğendiğim bir tişört 100 tl bile veririm içim acimaz
Gel gelelim bende atmaya bayiliyorum.evde gereksiz hediye gelmiş hiç giymeyeceğim kıyafetler pijamalar.gördukce daral geliyo.hersey kullanacağım kadar olmalı.az ve öz.fazlasi patiyo bana.gecen sene gardırobumdan tam 3 çöp poşeti kıyafet çanta pijama attım gitti.bir rahatladım ki sorma.gereksiz şeylerden kurtuldukça rahatliyorum bende.kv tabak takimi almış yollamış.ne yapayım tabağı.ev tabak çanak dolu.geri verdim istemedi.attim gitti.çope attığımi da soyledim.artik birşey almiyo.onun yüzünden evim ıvır zıvır doluyodu.
Bahsedeceğim hareketler bütününü neredeyse bir yıldır yaşıyorum. Karşı koyamayacağım bir kuvvetle yapıyorum hemde. Koyamayacağım değilde koymadığım diyelim yada. Sorun şu ki, diyelim yemek yapıyorum. Domatesin yarısını kullandım. 'Of bu diğer yarısını nereye koyacağım ben şimdi' diye öfleye pöfleye düşünüyorum. Al bir saklama kabına koy değil mi. Yok. Saklama kabını bulsam koysam sulanıyor tekrar kullanılacak halden çıkıyor ben hatırlayana kadar. Kaldırıp çöpe atıyorumMatah birşey yapmadığımı biliyorum fakat hemen hemen her konuda bunu yapıyorum. Beni azıcık sıkıntıya sokacak elime dolanan birşey varsa kaldırıp çöpe atıyorum. Ve onu attıktan sonra omzumdan yük kalkmış gibi hissediyorum. Sabah tuvaleti yıkarken çamaşır suyunun etrafına çamaşır suyu aktığını gördüm. Damla damla aşağı doğru akmış. Hayır çöpe atmadım ama dibinde en az dört kez daha tuvaleti yıkayacak çamaşır suyunu tuvalete boca edip kutuyu attım Psikolojik bir sorun mu yoksa gerçekten müsrifin önde gidip bayrak sallayanı mıyım acaba. Bu bana dert oldu çünkü yapmaya devam ettikçe başka konulara da sıçramaya başladı. Afrika Suriye vs demeyin valla biliyorum yaşananları, yıllarca yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalıştım. Fakat geçen hafta giymediğim marka marka kıyafetlerimi kaldırıp atınca iyi olmadığımı anladım Hayal edince psikopat bir tip canlanıyor biliyorum. Ben bunu eskiden yardıma muhtaçlara vermek olarak yapardım ama üşeniyorum. Aranızda psikolog falan varsa birşeyler dese ne mutlu olurum.
Hayır balık burcuyumBaşak burcu musun?
domatesiz anlarım cunku sulandımı kullanılmaz ama camasur suyunu anlamam kapa kapanı dursunBahsedeceğim hareketler bütününü neredeyse bir yıldır yaşıyorum. Karşı koyamayacağım bir kuvvetle yapıyorum hemde. Koyamayacağım değilde koymadığım diyelim yada. Sorun şu ki, diyelim yemek yapıyorum. Domatesin yarısını kullandım. 'Of bu diğer yarısını nereye koyacağım ben şimdi' diye öfleye pöfleye düşünüyorum. Al bir saklama kabına koy değil mi. Yok. Saklama kabını bulsam koysam sulanıyor tekrar kullanılacak halden çıkıyor ben hatırlayana kadar. Kaldırıp çöpe atıyorumMatah birşey yapmadığımı biliyorum fakat hemen hemen her konuda bunu yapıyorum. Beni azıcık sıkıntıya sokacak elime dolanan birşey varsa kaldırıp çöpe atıyorum. Ve onu attıktan sonra omzumdan yük kalkmış gibi hissediyorum. Sabah tuvaleti yıkarken çamaşır suyunun etrafına çamaşır suyu aktığını gördüm. Damla damla aşağı doğru akmış. Hayır çöpe atmadım ama dibinde en az dört kez daha tuvaleti yıkayacak çamaşır suyunu tuvalete boca edip kutuyu attım Psikolojik bir sorun mu yoksa gerçekten müsrifin önde gidip bayrak sallayanı mıyım acaba. Bu bana dert oldu çünkü yapmaya devam ettikçe başka konulara da sıçramaya başladı. Afrika Suriye vs demeyin valla biliyorum yaşananları, yıllarca yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalıştım. Fakat geçen hafta giymediğim marka marka kıyafetlerimi kaldırıp atınca iyi olmadığımı anladım Hayal edince psikopat bir tip canlanıyor biliyorum. Ben bunu eskiden yardıma muhtaçlara vermek olarak yapardım ama üşeniyorum. Aranızda psikolog falan varsa birşeyler dese ne mutlu olurum.
40 beden giyiyorum. Uyarsa valla ne güzel olur. Yılda birkaç kez yaparım bunu. Markada markadır hani. Nasıl acımadığıma ben bile hayret ediyorum.Kaç beden giyiyorsun ? Eğer pahalı ve temiz kıyafetlerse bana yollayabilirsin
Ben kargoyu ayarlarım evden alırlar bana gönderirler kargo ücreti de benden
Vallahi bravo benim kıyafetlerimle vedalasmam çok zor oluyor nasıl atabiliyorsun , ben aşırı bağlanıyorum galiba kıyafetlerime
Ruh eşimi buldum:) atınca ne biçim yük kalkıyor omuzlarından dimi:) ben bunu beni yormaya çalışan hayattan intikam alıyorum gibi hissederek yaptığımı farkettim. Mesela geçen gün tokami gelişi güzel masaya bıraktım ama kocaman masa kaydi kaydi yere düştü. Alıp attım:/
Sorun şu. İçinde az kaldı diye atasım gelmiyor. Yazdığım gibi çevresi kirlenmiş ve o an temizlemek için ya vaktim yok ya takatim. Kolayı var hepsini dök sonra çöpe at.domatesiz anlarım cunku sulandımı kullanılmaz ama camasur suyunu anlamam kapa kapanı dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?