hasta olduğum için iş yerimde dışlandım :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba arkadaşlar reklam ajansına yeni işe başladım herkes işe girmeden önce patronun çok sert birisi olduğunu söylemişti ama zaten patronun yüzünü bile görmüyorum çalıştığım yerin bodrumunda atölye var grafik şefi ve sekreter kız var ikiside uzun yıllardan beri burda çalışıyorlarmış neyse ben bu gün biraz rahatsızdım sesim falan değişti ikisi yanımda oturuyolardı bende işime bakıyodum aralarında konuşurken duydum bundan ötürü bende hasta olcam bana geçircek dedi ötekiside yukarı yolla durmasın burda dedi sonra bende ama yakın olmadık neden geçsin dedim (tokolaşmadık bile hiç) aynı odadayız daha ne kadar yakın olcaz dedi sana maske taktırmak lazım dedi ben hasta olursam patrona söylerim yeni iş yeri ararsın dedi gülerek o kadar kötü oldum ki ağlamamak için zor tuttum kendimi hep beni ezme çabasında ikiside hadi diyorum işimden olmayım çünkü ihtiyacım var bu işe bide bi akrabamız buldu çıksam ailem açısından iyi olmucak ama böylede her gün morelim bozuk gidiyorum eve sabah 8 den akşam 7 30 a kadar onların kahrını çekiyorum sevdiğim mesleğimden soğudum ne yapabilirm yardımcı olun bana :( okuduğunuz için teşekkür ederim

Banada gecen sene bende alerjık astım var oksuruyorum kısın cok fazla

neyse normalde doktor ıcın ızın alamıyorduk cok rahat bır gun fabrıka mudur mudurume demıskı bızede hastalık bulasacak yarın ızın ver doktora gıtsın tam gun ızın vermıslerdı :)
tabı kendımı cok kotu hıssetmıstım
neysekı artık onlar kovuldu ben bu tarz bır muamele gormuyorum
fakat ısyerınden normalden uzun suren grıbın olsun yapıştırdıkları tavır bu
malesef

çok yanlış davranışlar bunlar. ne demek hastasın diye sana böyle davranıyolar ki? onlar hiç hayatları boyunca hasta olmamışlar mı? şımarıklar :19: bence bunlarla fazla muhattap olma iş konuşması haricinde mümkün olduğunca konuşmamaya çalış. elbet bi gün onlarda hasta olur sende dersin ıyy yaklaşma hastalık bulaştırırsın diye

Hassas bir insan olduğunuzu onlara belli etmişsiniz.......bu işe bu kadar ihtiyacînîz olduğunu belli etmeyin........siz de gülerek kötüye birşey olmazmış deseydiniz.......ya da bu şahıs toplu ulaşım araçlarını kullanıyor mu........elini yıkayıp yıkamadığını nazikçe sorgulayın........mazallah o ellere parazit bile bulaşmıştır
Terbiyesizler

ne münasebet canım,rahatsız oluyorlarsa kendileri gitsinler.bu tarz kaba,kendilerini bir şey zanneden ama zavallı olmaktan öteye gidemeyen,karşıdakinin efendiliğinden kendine rant sağlayan insanlardan itina ile nefret ederim!gayet profesyonel olun,duygularınızla hareket etmeyin.sert durun biraz,cevaplarını verin.bir kere sizi zayıf görürlerse bu şekilde çirkinleşmeye devam ederler.tavrınızı koyun,çok sıkıntı olursa da patronla paylaşın yine kişiselleştirmeden profesyonel bir biçimde..

çok yanlış davranışlar bunlar. ne demek hastasın diye sana böyle davranıyolar ki? onlar hiç hayatları boyunca hasta olmamışlar mı? şımarıklar :19: bence bunlarla fazla muhattap olma iş konuşması haricinde mümkün olduğunca konuşmamaya çalış. elbet bi gün onlarda hasta olur sende dersin ıyy yaklaşma hastalık bulaştırırsın diye

yok zaten muhattap olmuyorum sadece iş için konuşursak o kadar ağladım sinirime yanlız kalınca çok kötü bi duyguydu canım

Banada gecen sene bende alerjık astım var oksuruyorum kısın cok fazla

neyse normalde doktor ıcın ızın alamıyorduk cok rahat bır gun fabrıka mudur mudurume demıskı bızede hastalık bulasacak yarın ızın ver doktora gıtsın tam gun ızın vermıslerdı :)
tabı kendımı cok kotu hıssetmıstım
neysekı artık onlar kovuldu ben bu tarz bır muamele gormuyorum
fakat ısyerınden normalden uzun suren grıbın olsun yapıştırdıkları tavır bu
malesef

grip de değilim aslında nezle gibi izin almak istesem vermicekler zaten biliyorum Allah a havale ediyorum canım sadece

nefret ederim boyle baskalarını ezmeye calısanlardan. yarın birgun kendilerinde hasta olmayacagı ne malum. kendilerine boyle davranılsa hoslarına gidermi. bence bu insanlarla fazla muhattap olma ama kendinide ezdirtme.

Sadece nezleysen xyzal tb şıp diye keser
Mune abla bana değme bu konuda bilirkişiyim

Dert etme be güzelim.

Kış gelince her işyeri böyle oluyor. Bir arkadaşımla yıllardır aynı oda da çalışıyoruz. Ama hangimiz grip olura diğeri sanki düşmanına bakar gibi bakıyor, bulaştıracak diye.

ne münasebet canım,rahatsız oluyorlarsa kendileri gitsinler.bu tarz kaba,kendilerini bir şey zanneden ama zavallı olmaktan öteye gidemeyen,karşıdakinin efendiliğinden kendine rant sağlayan insanlardan itina ile nefret ederim!gayet profesyonel olun,duygularınızla hareket etmeyin.sert durun biraz,cevaplarını verin.bir kere sizi zayıf görürlerse bu şekilde çirkinleşmeye devam ederler.tavrınızı koyun,çok sıkıntı olursa da patronla paylaşın yine kişiselleştirmeden profesyonel bir biçimde..

haklısın canım ama çok duygusal bi insanım ister istemez belli ediyorum duygularımı ama dediğiniz gibi sert olmam gerekiyo biraz öyle insanlara hoşgörüyle yaklaşılmıyo

2 maske alıp hediye et canım onlara çok konuşmak yerine ağızlarını burunlarını kapatıp o güzel akıllarını başka şeyler için yorsunlar:47:

yok zaten muhattap olmuyorum sadece iş için konuşursak o kadar ağladım sinirime yanlız kalınca çok kötü bi duyguydu canım

bence ne olursa olsun işinden sıkılma bunalma ailen için değil kendin için işten çıkma çıkıpta elalemi mutlu etme. ne olursa olsun sakın onlarla tartışmaya girme haklı da olsan bi şekilde seni haksız olarak gösterirler her dediğini başka yöne çevirip aktarırlar. seni istemeyen işten çıksın bi daha seni görmek zorunda kalmazlar :1:

nefret ederim boyle baskalarını ezmeye calısanlardan. yarın birgun kendilerinde hasta olmayacagı ne malum. kendilerine boyle davranılsa hoslarına gidermi. bence bu insanlarla fazla muhattap olma ama kendinide ezdirtme.

normalde cevaplarlarını verirdim ama kendimi çok kötü hissettim ağlamamak için zor tuttum kendimi teşekkür ederim cavabın için

Dert etme be güzelim.

Kış gelince her işyeri böyle oluyor. Bir arkadaşımla yıllardır aynı oda da çalışıyoruz. Ama hangimiz grip olura diğeri sanki düşmanına bakar gibi bakıyor, bulaştıracak diye.

daha önce hiç böyle bi insanlarla karşılaşmadım ben bi insanda hiç mi merhamet olmaz nasıl böyle olmayı başarabiliyorlar anlamıyorum canım teşekkür ederim cevabın için

bence ne olursa olsun işinden sıkılma bunalma ailen için değil kendin için işten çıkma çıkıpta elalemi mutlu etme. ne olursa olsun sakın onlarla tartışmaya girme haklı da olsan bi şekilde seni haksız olarak gösterirler her dediğini başka yöne çevirip aktarırlar. seni istemeyen işten çıksın bi daha seni görmek zorunda kalmazlar :1:

onun için dayanıyorum canım bende mücadele edebildiğim yere kadar edicem zaten bi tartışma çıksa işten kovulan ben olurum uzun yıllardan beri burda çalışıyolarmış çünkü inşallah Allah yardımcım olurda dayanırım teşekkür ederim cevabın için

onların merhametine mi kaldın ya tipi tiplere bak havalar 300 500 :9: maskeyi sen değil onlar taksın çok istiyorlarsa
şımarıklık yapacağız diye rezil olduklarının farkında bile değiller
merak etme küçümsemişler ya hasta olup salya sümük gezmeleri yakındır
o zamanda sen lafını esirgeme :9:

sebep hasta olmanız değil sizi istememeleri her işyerindeki gibi. yırtık olmak ve hakkını aramak laf söylendğinde altta kalmamak lazım susunca daha çok üstüne gelirler iğren mahluklar :47:

onların merhametine mi kaldın ya tipi tiplere bak havalar 300 500 :9: maskeyi sen değil onlar taksın çok istiyorlarsa
şımarıklık yapacağız diye rezil olduklarının farkında bile değiller
merak etme küçümsemişler ya hasta olup salya sümük gezmeleri yakındır
o zamanda sen lafını esirgeme :9:

inşallah görürüm o günleri canım teşekkür ederim cevabın için

Back
X