hasta olduğunuzda erkeğiniz bakarmı?

kızlar benimki hastalıktan hiç hoşlanmaz ,derler ki" erkek yastık dostu " buna katılıyor musunuz. grip olduğunuz da bulaşır korkusuyla sizden uzakmı duruyor.

hayir hicte bile cok sukur oyle bi problemim olmuyor, hastaligimi bile hissetirmez bazen kalkamadigim zamanlar kendisi yemek hazirlayip beni yemege davet eder,hayat musterektir iyi-kotu gunde hastalikta-saglikta hep el-ele olmalidir kari-koca dedigin.. bunuda anlatmak senin elindedir, anlamiyorsada demekki hamuru oyle...

hee bakar bakar.. ne bakması ya hanı bız evlı degıldık de gecmıs olsun mesajı fılan bıle almazdım ben valla. sevgılım olmayanlar cıcekler fılan yollarlar ama o derece... bırılerı benı kovalasın ben bırını kovalıyım hayat ıste napaıcamkı ama kımse bakmıo valla ben hasta olunca deıl sevgılım annem bıle pek ılgılenmıyo grıbı bıle on gunde atlatamadım ötürüklü koyun gibi oksuruosun dıo bana gece uyanıomus hay Allahım ılac ver de oksurmeyelımm!!!! aaaa

hamilelikte de normal zamanada da eşim bana çok çok iyi bakar..illa hasta olmama gerek yok kolum bacağım ağrısa bile elimi hiç bi şeye sürdürmez..bebek gibi ilgilenir benimle..ama tabiki herşey karşılıklı bende aynı şekilde ona karşı öyleyimdir..ben ilgisiz biri olsaydım o zaman ne yapardı bilemiyorum..

Eşim ben hastayken ilgisi iki misli artar.Elinden geldigi kadar bana yardımcı olur.O benim herşeyim onu çok seviyorum.

tek talihsiz benmişim be kızlar adam hastalığı hiç sevmiyo bedava gitmişim be

yok canım yalnız değilsin benim eşim bakmaz zaten öyle yatak döşek yatmam inanırmısın gözüm alerji oldu damlayı gözüme kendim damlatamıyorum onu bile söylenerek yapıyor hatta geçen dedim allahım beni senin eline asla düşürmesin:1no2:

eşimden binkere allah razı olsun ben çok hasta olurum ve birkere olsun yinemi hasta oldun demez çok iyi bakar.heleki hamilelikte 9 ay boyunca 3 4 defa yemek yapmışımdır sağolsun eşim birkere laf etmemiştir.ama ben hasta olunca eşim için üzülüyorum.

hatay ın suyundan mıdır nedir. bu adamlar burda böle:enbuyukkk:

:asigim::asigim::asigim:Benim kocam bu konuda çok hassas ve ben hasta oldum mu çok ilgilenir.Bana yardımcı olmak için elinden geleni yapar.Atp hastasıydım benden daha çok o perişan oldu ve çok üzüldü.Her hastalığımda eşim bana çok destek olur,en ufak bir grip te bile böyledir.:asigim::asigim::asigim:

kuzum geçmiş olsn herkese bu hastalık çok zor yaa yinede allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin yapandanda yapmayandanda allah razı olsn:)sağlıcakla kaln

kızlar benimki hastalıktan hiç hoşlanmaz ,derler ki" erkek yastık dostu " buna katılıyor musunuz. grip olduğunuz da bulaşır korkusuyla sizden uzakmı duruyor.

yok ya bakar bi de ben hasta olunca çok duygusallaşırım aglayasım olur falan... ilgi beklerim.hasta mı oluyorum hamile mi belli değil :Roflol::Roflol:

ama işi çoka gır oldugu hasta da olsa gitmek zorunda oldugu için dikkat ederiz ona geçmemesine...

hoş ben de habire hasta olurum biraz defoluyum galiba kafamçokkarıştı

Allah var bakar ,çorba yapar ,zorla meyve yedirir,meyve suları içirir.Allahtan onu yapıyor yani

hasta olmamak icin cok dikkat ederim cunku hasta olsam bi corba yapacak olmaz
ne kadar hasta olsam da kalkip eczaneye gitmek zorundayim, yine evin isini yapmak zorundayim, alisverisi yapmak zorundayim

benim kocam elinden geleni yapar ama elinden çok bişey gelmez pek öyle işleri beceremz ama ilgilenir benimle....canım kocam benim...

ayyy canım kociş onun hakkını asla ödeyemem;laparoskobi olduğumda bana öyle güzel baktıki ayıp söylemesi tuvaletimi bile o yaptırmıştı,yemekleri yaptı ,sofrayı hazırladı,elektrik süpürgesi bile tuttu canım benim,Allah ondan bin kere razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…