hasta olduğunuzda erkeğiniz bakarmı?

Eşim ben hastalanınca çok üzülür yanımdan ayrılmaz.Çorba yapar, ilacımı içirir.Canım bebeğim sen dinlen ben serra ya bakarım der.Eşim çok merhametlidir..Maşallah.Allah herkeze benimki gibi bir eş versin:1hug:

bende şanslıyım bu konuda.daha 1yıllık evliyis hiç unutmuyorum geçenlerde gribe yakalndım ateş ateş yanıyorum.nane limon kaynattı çorba yaptı.battaniye getirdi.sürekli eli başımdaydı.ben hasta olduğum halde bana sarılarak uyudu önemli şeyler bunlar çok mutlu etti beni kendime getirmek çin kısacası herşeyi yaptı.bişey canım istiomu die kaç kere sordu işe gitme dedi.gece başıma ıslak bezle su koydu falan.anladımki beni önemsiyor..

ayy benim aşkımda öle hasta masta değil azcık kırgınlığım bile olsa kıyamaz.. yatırır çorbamı yapar... herseyle ilgilenir aşkım benim o yaa :asigim:

hih asla bakmaz,bakmamaklada kalmaz birde kendisi hizmet bekler ayuu(pardon herkesten ozur ama dayanamadim iste)klava:klava:klava:

hasta olduğunuzda erkeğiniz bakarmı?
kızlar benimki hastalıktan hiç hoşlanmaz ,derler ki" erkek yastık dostu " buna katılıyor musunuz. grip olduğunuz da bulaşır korkusuyla sizden uzakmı duruyor.

ayy bakmaz olurmu..bakar tabii.kocişim çorba bile yapar valla...adet sancımda bile sabaha kadar sarılıp ağrımı hafifletmeye çalışır..masaj yapar belime..işteykende arar,sorar,sancın varmı diye..başım ağrısa ilgilenir valla..gripken kaçmaz..öper,durur..korkmaz bulaşmasından..

Ben hiç öyle hastayım diyecek kadar hasta olmadım.
Taa ki 1 ay öncesine kadar tam 10 gün yüksek ateşten yattım
benimki saolsun benimle çok ilgilendi. Gerçi hiç de alışık olmadığım bir durumdu. Yani benim adam pek öyle şeyler de yapmaz nasıl olduysa yaptı işte. Demek ki istediklerinde yapabiliyorlarmış

Bende hafif hastalıkları ayakta geçiririm ama birkaçkez üç dört gün yattığım oldu,elleri dert görmesin kocişim yemeğimi yaptı,bulaşıkları yıkadı,ıhlamurum hiç eksik olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…