hasta olduğunuzda erkeğiniz bakarmı?

bakar aşkım bana ama bende öyle her hastalıkta yatmaktan hoşlanmam.çok ağırlaşırsam ancak.çorba yapar vikisler terlettirir falan çok ilgilenir sağolsun.

BEN EVLİ DEGİLİM AMA ERKEK ARKADŞIM BAKARIM DİYO YANİ NE OLURSA OLSUN EVLENİNCE BAKARIM DİYO inansam mı acaba.....fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

benim sevgilim deli oluo hasta olduuum zaman ya geçen gün nezle oldum elimde olsa bana geçse dio senin hastalalığın o derece dşünür yani.kesinlikle uzak durmazz hastayımm die.ama çok kızarr kendine bakmadın der ya salgın var gripte sanırım diorumm olsun yinede dikkat et dio :teytey:

evli değilim ama hasta olayıms evgilim hiç kıyamaz bana pervane olur etrafımda..hemen doktora götürmeye kalkar beni..ben nazlanır dururm gitmem diye..ama onla hastaneye gitmek bile ayrı güzellik benim için :asigim: aynı şekilde ben de onla çok ilgilenirim hasta olduğunda doktora götürmeye çalışırım..birbirimize hasta olduğumuzda bi sürü abur cubur alırız :)

ben hasta olamam ne yazıkki ayakta geçirim hastalığımı hasta olsamda bana bakmıyacağı için mecbur kalkmak zorunda kalırım çünkü bana muhtaç olan bi oğlum var babası bakmıyor ama oğlum bana yardımcı oluyor yattığım zaman daha5 yaşında babasından http://hayırlı allah onun eline düşürmesin beni

Açıkçası tam istediğim gibi değil..
Hastaya nasıl bakılır?
Önce gererkiyorsa doktora götürülür,
Doktora gidildiyse ilacı alınır ve içilrilir,
Yiyecek hazırlanır ya da yapılır,
Ev işleri yapılır,
Şevkat ve duygu yüklenir:icecream:
Aklıma gelmeyenler de yapılır...

Bunların hepsini birden yapan erkek değil olsa olsa melektir
Ben sadece şevkat ve duygu maddesiyle ilaçsız bile iyileşebilirim:icecream:

hemde nasıl bakıyoooooooorrrrr varya inanamıyorum
ben böyle bi adamla mı evliyim allahım! kolumdan zorla tutup doktora götürüyor. ilaçları zorla veriyor (ben pek ilaç kullanmayı sevmemde). bende sanki iyileşmek istemeyen hasta :)) hep başucumda eli elimde istediğin birşey varmı hemen hazırlayayım getireyim. ilaç olmasada olur. yiyecek de istemiyom gocacım. sen yanımda ol yeter.
kocişimi çok seviyorum.

:
fıkradır bu fıkra....

ben evli değilim ama sevgilimde çok fenadır ilacımın saatı gelince arar ilaç içtim mi üstünü ort yemek ye kendini yorma yaat kalkma doktora getiriyim mi die başlar konuşmaya bütün kaprislerimi çeker hasta olunca :):) hafif başım ağrısa hemen solerim hemen başlar ilgi alaka :) çoookk hoşuma gidiyor bu huyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…