hasta olduğunuzda erkeğiniz bakarmı?

benim eşimde bakar başım ağrısa hemen masaj yapar ben(bazen numara yaparım nasıl davrancak diye anlıyo heralde o zaman umursamaz)eğer ciddi hastaysam çok ilgilenir aynı şekilde bende ilgilenirim canım kocam benmŞeniz:asigim:yerimsenibenŞenizaşşkım bidenem:asigim:

valla kızlar bırakın hasta olmayı iş sonrasında azıcık yorgunum desem hemen yastıgı getirir beni yatırıp yemekleri yapar hazırlar sonra yıkar arkasından bi de cay demler nasıl hakkını öderim ben kocamın bilmiyorum valla illa hasta olmama ve yorgun olmama da gerek yok benden önce o girer mutfaga benim işim bitmeden gidip asla oturmaz..ben cok seviyorum bu adamı yaa

walla el bebek gül bebek bakar kocişim bana bebekler gibi bazen hastalanasım gelir walla sırf bu yüzden (Allah korusun tabi )şaka bir yana çok iyi bakar bana maçorum:))

ben 3 yıllık evliyim şimdilik zevkle bakıyor ama ileride bakaramı bakmazmı dışarımı atar :)) bilemeyiz.
Allah düşürmesin ellerine

Hasta olduğumda hayatı kararır..beni panikletmemek için sürekli iyisin iyisin der ama ne yapacağını bilemez ordan oraya koşturur..
Canım benim yaaa..:roflol:

arkadaşım seninki çok ilginç geldi bana hastaneye gelenlere rakı bile ikramı var:uhm:
allah yardımcın olsun:a015:

bana benden daha ıyı bakar....
sabahları kalkar kahvaltımı hazırlar...evı toplar...
aşılama oldum doktor 1-2 saat dinlenin yeterli demesıne ragmen 3 gun bana hıc ıs yaptırmadı...yemeklerı hazırladı, bulasıkları makıneye koydu,
canım benım yaaa
ben kocamın ıkıncı esıyım....ılkınden cooooook cekmıs....
aşkı ben de bulmus sanırım o yuzden bu duskunluk...Allah bozmasın ınsallah

benim kocisimde bakar bana bulasik bile yikamisti evi supurmustu hicte anlamaz aslinda
hasta olmayim diyede surekli paesimdedir
oy ozledim kizzzzzzzzzzzzzzz

hasta olunca esim bakyor,eger evde malzeme varsa yemek hazirlar ve bana yedirirken gozume bakar guzel oldu dersem cok sevinir, yazik elinden geleni yapiyor ama genelde hasta olunca disardan yemek getirir,yedirir,cay kahve verir,ne istersem getirir hasta olma dayanamam der
ama allah var o hasta olunca ben uzuntuden agliyom ne isterse yapyorum onu guldurmeye calisyom ve sohpet etmeye calisyom agri hissetmesin diye
bence esler iyi gun ve koto gun icin beraber,sadece iyi gu icin degil

sürekli dr.a gidelim mi ilacını içtin mi..şöyle yapalım gibi desteklerde bulunur. ben hastayım die bulaşmasın uzak durayım tavrı hiç olmadı. sarılır uyuruz.

Benim eşim bakar da hatta bakmayı da abartır.Zorla birşeyler içirir,kalkıp da hiç birşey yapmama izin vermez .Böyle yapıyor diye hastalanınca belli etmek istemem.Tamam ilgili olması güzel ama böyle olunca bıktırıcı oluyor.

benim tonsilitim var ve her ay hastalanırım eşim bebek gibi bakar bana bi gece ateşim 40 acıktı eimde sağlık memuru ilaçlar içirdi sabaha kadar başımda bekledi gece oğlumuz uyanmıstı of demeden ikimizide baktı allah razı olsun oondannn Şeniz

birkeresinde acillik olmuştum.. kucağında götürdü beni arabaya kadar.. oda gaz sancısıymış:roflol:

sabaha kadar rahatlamam için herşeyi yaptı.. hatta bir hafta boyunca gün içerisinde telefonla arayıp soruyordu: nasılsın, birşeyin varmı diye...

ben grip olmam pek.. ama kendi grip olunca bana geçmesinden çok korkar.. sakınır kendini : aşkım sana geçmesin diye

benim esim sagolsun hasta oldugum zaman bana cok iyi bakar.dokotora goturur hemen
her isi yapar.bulasik, yemek vs.ama hastaliktanda pek hoslanmaz buda ayri bir konu

Ben yatak döşek yatıcak kadar hasta olmadığım için (kolay kolay hasta olmam da) arada sırada başım ağrır, karnım ağrır "hiç bişi demiyorum hakediyosun sana kaç kere dedim açık giyinme ,o ayakkabıları giyme diye" der ama tabi içine sinmez gelir ateşime bakar gereken neyse yapr sadece bi gece msn de konuşurken saat 2 civarı ( nişanlıyız da biz) benim karnıma kramp gibi çok acı veren bi ağrı girdi kalkamıyorum aşkıma söylemiştim bu da arabaya atlamış geldi bizim eve bizim evde herkez uyuyor ben fena haldeyim kavun karpuz meyvesuları sevdiğim çikolatalardan toplamış getirmişti bana bakmıştı sabaha kadar şimdi hatırlayınca güzel bi gündü :)

en son hasta olduğumda 3 gun ateşelr içinde yattığım da karşısında sadece ddoktora götürme teklifi etti yemeğini bile önüne istedi ateşler içinde yatıyorum karşısında gelıp ateşime bile bakmadı götünü devirip yatmıştı karşımda amaa artık bunye dayanamadı ve tansiyonum yükselmiş ve bayılıp tezgaha vurdum başımı alnım yara bere kanlar içinde görünce acıdı banaaa hastane tomografı faslı derken ertesi gün yermisin yemezmısın lafları bir sıraladım mesag attım dumura uğradı sonrakı bır hafta (ki rapor almıştım çalıştığım için ) elimi sürmedım yemeğe baktı kahvaltı temzılık akşam yemeği :))

Son düzenleme:
İyileşeyim diye gözümün içine bakar hastaneye gidelim ilaç alayım diye etrafımda fır döner bende terslik yapıp gitmek istemeyince biraz kızar ama yine dayanamaz bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…