hasta olduğunuzda erkeğiniz bakarmı?

erkekler hasta olduğunuzda dğl kadına bakmak yanında bile durmazlar diyodum hep ama yanılmışım:)

baksınLar tabi tek hatunLarı var :) benimki daha kociş kıdemine erişemedi ama bakar ya :)

:benim eşim grip falan olduğumda hiç önemsemez. kendide hastalanınca hiç anlamazsın bile.
hep derdim ben yandım bi sürü cocuk doğuruyumda onlar bari bakar diyodum .
ve mide kanaması geçirdim kızlar eşim öyle güzel baktıki canım benim
AMA BEN YİNE ÇOCUK YAPMAYA DEVAM EDİCEM BİDE OLSA. :sm_confused:

canım sen bekarmışsın ama bazen evli de olsan bunları yanlız yapman gerekiyo yani hastada olsan

yok okumadın mı baksana ne guzel herkesin kocasi ustune titriyomus bikac tane istisna var sadece

gecen gun iste grip oldum cok kotu ama hayatima aynen devam ettim yani, isyerinde nasil bi uyku bastiriyo hastayken ama calismak zorundasin sonucta iste izin alsan isler birikiyo, ayrica eve gidince de bakacak kimse yok, gece uyuyamadim atesli oldugum icin cok, sabahi zor ettim ertesi gunu de bi ton is bekliyodu beni

evlenince değişirmi bilmiyorum ama şimdilik hasalık konusunda gayet ilgili ailem şehir dışında olduğu bi gece çok hastalandım hemen hastaneye kaldırdı sabaha kadar başımda bekledi insancıldır değişiceğini pek sanmıyorum:icecream:

benim eşimde bakar..zaten normal günlerdede herşeyi beraber yaparız sofra hazırlamama bile yardımcı olur...şuan askerde olmasına rağmen ben çok ağır grip geçirmiştim o zamanlar yeni askerdi hemen izin alıp gelmişti aşkım benim yaaaa o benim herşeyim...yine hastayım desem yine gelir...maaşallah ttütütüt ü kocama

Eşim ben hasta olunca tabii bana bakar. Hem de gerçektende herkesten daha iyi bakar.
Bu konuda hem çok özenli, hemde hassas bir insandır. Bana o kadar özen gösterir ki
o zaman kıyamam ona. Sağolsun iyi günde, kötü günde iyi ki var.

hiç uzak durduğunu görmedim aksine yaklaşır bana bakar çorbabımı ilacımı verir terlemişsem üstümü değiştirir hem kötü gün hem iyi gün dostudur

tövbe yaa. hasta olduğunda uzak durmak de ne demekmiş. hadi hayati bir işi olur,asla hastalanmaması gerekir de anlarım....yoksa çok bencilce.

kocacım her türlü bakımı yapar bana,işleri elletmez. temzilik yapar,yemek hazırlar,bulaşıkları yıkar vs.. eşi yoktur canımın benim ya..

hemde nasıl bakar iyileşene kadar pek bişey yaptırmaz ama ben yapıyorum
canım benim ya Allah başımdan eksik etmesin destekçim benim her konuda
a.s

ayy canım yaa hakkını yiyemem valla benım cok sık boğazım şişer çok sık hasta olurum saolsun ozamn bana eşim çorba hazırlar evi temizler valla çok ii bakar canım kocacımmŞeniz

önce hasta olduğuma inanması lazım...
inandıktan sonra bakar...fisfisfis
çok şefkatlidir,çoooook düşüncelidir...hatta
ilk ameliyat olduğumda hastaneye ziyarete gelenler için her türlü ikramı düşünmüştü,çay,kahve inanmazsınız rakı bile alıp hazır etmişti...ben acı içinde kıvranırken millete rakı ikram edip,içtiler yaaaa....Kötü Kazen sonra beni biraz oturtun demiştim de acıdanbir
çığlık atmışım,koşarak gelen hemşireler herkesi dışarı atmıştısırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…