- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
buğra çöllü yazınca bi çok yerde numarası çıkıyor. ben o şekilde bulmuştum numarayı. ama web sitesi yok
buğra çöllü yazınca bi çok yerde numarası çıkıyor. ben o şekilde bulmuştum numarayı. ama web sitesi yok
xxxxxxxxx asistanının numarası
O numaralar eski sanırım ben ulaşamamıştım. Lavantacım senden başka ameliyat olan yokmu buğra beye onların da resimlerini görüp bilgi alsaydık
canım ekledim onları da ama girmiyorlar sanırım hala albümleri gözükmüyor. onların resimlerini gördünmü sen? sonuçları nasıldı? memnunmuydu hepsi?
Buğra Çöllü kbb'ci mi yoksa estetik mi yapıyo sadece?benim burnumun içinde baya sorun varda...
mesaj atıp öğrenebilirsin ? en eski belfü var. sanırım 5 ay fln olmuştur onun . en son sorduğumda çok memnun olduğunu söylemişti. benim bir ay olduğu için henüz çok şiş, bişey diyemem yani sadece şekli istediğim gibi oldu, şişlerin inmesini bekliyorum bende.
peki önden foto yüklermisin tatlım. hala sağa meyilli mi duruyo burnun önden
çok sevinirim yüklersen tatlım. çok dua edicem sana :) çok yardımcı oluyosun. burnun çok güzel olur inşallah :))
selam canım, benimde önden çok şiş. gözlerimdeki kanlanma bitti ama benimde gözlerimin çevresi morinşallah biran önce iyileşiriz :)))
canım merak etme geçicek benimde 1 ayı buldu geçmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?