Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

O numaralar eski sanırım ben ulaşamamıştım. Lavantacım senden başka ameliyat olan yokmu buğra beye onların da resimlerini görüp bilgi alsaydık

google a yazınca biçok yerde çıkıyor hem muayenehane nin hemde asistanının numarası. yani ben netten bulup ta aramıştım bilmiyorum. adreste var hatta. buğra çöllü sayfasını baştan okursan görürsün canım ameliyat olanları. zaten 4 kişiyiz. onları eklemen gerek

canım ekledim onları da ama girmiyorlar sanırım hala albümleri gözükmüyor. onların resimlerini gördünmü sen? sonuçları nasıldı? memnunmuydu hepsi?

canım ekledim onları da ama girmiyorlar sanırım hala albümleri gözükmüyor. onların resimlerini gördünmü sen? sonuçları nasıldı? memnunmuydu hepsi?

mesaj atıp öğrenebilirsin ? en eski belfü var. sanırım 5 ay fln olmuştur onun . en son sorduğumda çok memnun olduğunu söylemişti. benim bir ay olduğu için henüz çok şiş, bişey diyemem yani sadece şekli istediğim gibi oldu, şişlerin inmesini bekliyorum bende.

peki önden foto yüklermisin tatlım. hala sağa meyilli mi duruyo burnun önden

dün buğra beyle görüşmeye gittim yaptığı burunları gördüm gayet beğendim ama kararsız kaldım.ameliyat ücreti özel hastanede 3500 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…